tyttökalenteri
Tyttökalenteri liikelahjakäyttöön

Tyttökalenteri

Tyttökalenteri on jo vuosikymmeniä ollut suosittu liikelahja aloilla, joilla työskentelee enemmistö miehiä. Perinteisesti laadukas tyylikäs tyttökalenteri pääsee työmaahallin seinällä näkyvällä paikalla, jolloin siihen painatetut mainoslogot saavat hyvän näkyvyyden ja näin liikelahja toimii hyvänä mainoksena.

Suosituin tyttökalenteri liikelahjakäyttöön on A3 koko, jonka leveys 29 cm ja korkeus 29 cm + alaosassa jatketussa taustapahvissa 7 cm korkuinen alue mainoslogopainatusta varten. Tyttökalenteri on yläreunasta parikierresidottu ja siinä on metallinen ripustushenkari. Tyttökalenterissa on 12 sivua, joissa on suomalaisilla nimipäivillä varustettu selkeä kalenteri.

Tyttökalenteri on saatavilla myös pienempänä versiona, jonka koko on 23 cm x 33 cm + alaosassa alue mainoslogo painatukseen.

Tyttökalenteri ( A3 koko ) voidaan toimittaa myös kaksipuoleisena versiona, jossa toiselle puolelle on painatettu tyttökuvat ja toiselle puolelle maisemakuvat. Tällöin liikelahjakalenterin saaja vai valita laittaako näkyville maisemakalenterin vai tyttökalenteri puolen.

tyttökalenteri maisemakalenteri

Tilaa tai kysy lisätietoa!

Tyttökalenteri tilaa