laiv

Yritys

Pauner oy on suomalainen tuotekehitys- ja markkinointiyhtiö.

Pauner oy:n ergonomiavälineillä on jo vuodesta 2000 saakka parannettu tuhansien yritysten ja virastojen henkilökunnan työergonomiaa. Pauner oy:n ergonomiaosasto tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja, jotka lisäävät toimistotyöntekijöiden työviihtyvyyttä, vähentävät työn aiheuttamia rasituksia sekä auttavat ylläpitämään työkykyä, eli autamme asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan entistäkin paremmin. Ergonomiaosastomme tärkeitä tuotteita ovat mm. sähköpöytä, satulatuoli, rollermouse ja työtuoli.

Pauner oy:n ergonomiaosaston toimintamme perustuu laadukkaisiin ergonomiatuotteisiin sekä asiantunteviin ergonomia-alan ammattilaisiin, joilta saa tarvittaessa ammattitaitoista palvelua. Pauner oy:n palveluihin kuuluu mm. työpistearviointi (TPA), joka perustuu Työterveyslaitoksen suosituksiin sekä direktiiviin (90/270 ETY). Työpistearvioinnissa ergonomia-asiantuntijamme tarkistaa työpisteen säädöt ja työasennon, ja tarvittaessa säätää työpisteen suositusten mukaiseksi sekä opastaa oikeissa työasennoissa. Mikäli säädöillä ei riittävän ergonomista työasentoa saavuteta, opastamme oikeanlaisen, parhaiten toimivan ergonomiatuotteen hankinnassa. Tarvittavaa ergonomiatuotetta voi kokeilla omassa työpisteessä. Panostamme paljon tuotekehitykseen ja tuotteemme ovat alan parhaita. Suuri osa tuotteistamme on kotimaisia. Teemme yhteistyötä mm. työterveyshuollon työfysioterapeuttien kanssa. Jos heidän tekemässä ergonomiaselvityksessä ilmenee akuutti tarve ergonomiavälineille, niin meiltä löytyy ergonomiaratkaisut lähes kaikkiin tarpeisiin.

Pauner oy julkaisi vuonna 2006 kehittämänsä Itsevalmennus.fi työhyvinvointiohjelmiston, joka on internetin kautta käytettävä helppokäyttöinen työkalu työpaikkojen henkilökunnan motivointiin ja terveysliikunta-aktivointiin. Itsevalmennus.fi ohjelma on hyvä väline mm. työpaikkojen liikunta-kampanjoiden toteuttamiseen.

Itsevalmennus.fi ohjelmasta julkaistiin vuonna 2008 kansainvälisille markkinoille englanninkielinen Fitnia.com versio.

Vuonna 2010 Pauner oy toi markkinoille kehittämänsä Reelstrap uutuustuotteen sekä muovikorttitulostimet, joilla on helppoa ja edullista tehdä mm. jäsenkortteja sekä henkilökunnan kuvallisia henkilökortteja. Pauner H-200e on markkinoiden suosituin korttitulostin. Reelstrap on käytännöllisempi ratkaisu kuin perinteiset kaulanauhat.

Vuonna 2012 perustettiin uusi sisaryritys Pauner America, Inc. hoitamaan Reelstrap tuotteen logistiikkaa USA ja Kanada markkina-alueilla.

Vuonna 2018 Pauner oy toi markkinoille Toimistopoljin uutuustuotteen, joka mahdollistaa aktivoivan liikkeen toimistotyössä.

Pauner oy kehittää uusia tuoteinnovaatioita käyttäjien tarpeisiin. Tuotteidemme suunnitelu- ja kehitystyö tehdään Suomessa. Tuotteitamme valmistetaan kotimaisten tehtaiden lisäksi Keski-Euroopassa ja Aasiassa. Oman tuotannon lisäksi maahantuomme muiden valmistamia tuotteita, jolloin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajan tuotevalikoiman.

Pauner Oy on luotettava yhteistyökumppani. Pauner Oy:llä on useita vuosia ollut korkein AAA luottoluokitus.