liikelahjat_reelstrap_col_x450
Liikelahjat saat Paunerilta

Liikelahjat

Liikelahjat Paunerilta - Liikelahjat tuotteita hankkiessa useimmat haluavat, että liikelahjat on uusia ideoita ja käytännöllisiä. Suomalainen Reelstrap -keksintö ratkaisee nämä kriteerit.

Reelstrap on uusi Suomalainen keksintö, joka on erinomaisen käytännöllinen väline mm. työpaikan ID-kortin mukana pitämiseen. Reelstrapissä kulkee kätevästi mukana myös avain ja USB-muistitikku tai kännykkä.

Reelstrapin kantonauhan pystyy helposti napin painalluksella säätämään sopivan lyhyeksi. Tällöin ID-kortti on ylempänä ja silloin ID-kortti ei haittaa työskentelyä ja ID-kortin tiedot on hyvin näkyvillä. Näin Reelstrap sopii erinomaisen hyvin työkäyttöön. Kun tarvitsee avainta, niin Reelstrap on helppo säätää sopivan pituiseksi. Työpäivän jälkeen Reelstrapin kantonauhan saa helposti napinpainalluksella kelattua tyylikkääseen design-koteloon, joka mahtuu hyvin taskuun tai laukkuun ja on helppo ottaa käyttöön taas seuraavana työpäivänä.

liikelahjat

Reelstrapiin voidaan tehdä logomerkintä personointi tyylikkäästi monivärisenä 3D linssimerkinnällä, joka on erittäin kestävä, koska painatuksen päälle valetaan muovipinnoite.

liikelahja Reelstrap logopainatuksella

Reelstrap tuote on patentoitu ja mallisuojattu. RCD 1152797(EU), FI 8406, United States Patent D623848, Australian Registered Design 330045, Design Registration in Norway No. 082317. Copyright Pauner Oy

 

Tilaa tai kysy lisätietoa! puh. 040 761 4667 email. pauner(at)pauner.fi

Liikelahjat tuotteita valitessa kotimainen Design ja korkea laatu ovat tärkeitä asioita. Reelstrap liikelahja tuotteena osuu näihin molempiin kriteereihin. Kun liikelahja tuote on käytännöllinen, niin silloin siitä on saajalle iloa pitkäksi aikaa ja myös antajan logot savat paremman mainosarvon päivittäisessä käytössä. 

ReelStrap voidaan varustaa logopainatuksella

Kun ReelStrapiin tehdään logopainatus, niin se on erinomainen käytännöllinen liikelahja.