Suojakotelo kortille

Tilaa tai kysy lisätietoa!

>> Takaisin korttitarvikkeet valikkoon

!

Kortin suojakotelo kahdelle kortille poistonupeilla 12124

Tämä kortin suojakotelo on hyvä ratkaisu silloin, kun on tarve käyttää kahta vaakamallista korttia, jotka pitää välillä ottaa pois kotelosta ja kortit halutaan suojata naarmuuntumiselta.
Tämä korttipidike suojakotelo on käytännöllinen esim. sairaalan henkilökunnalle, kun on tarve käyttää tietokoneen kirjautumiseen VRK varmennekorttia ja lisäksi käytössä on työpaikan kuvallinen ID-kortti.

VRK-kortti / varmennekortti suojakotelo R5H

Terveydenhuollon VRK-kortti / varmennekortti pysyy hyvin ehjänä korttikotelo R5H suojakotelossa.

VRK-kortti on helppo ottaa pois suojakotelossa liuttamalla kortinpoisto nupista. Varmennekortti on myös helppo laittaa takaisin suojakoteloon.

Kortin suojakotelo CLL vaakamalli 12285

Kortin suojakotelo CLL malliin sopii yksi vaakamallinen pankkikortin kokoinen muovikortti. Suojakotelo suojaa korttia naarmuuntumiselta.

Kortin suojakotelo CLL on kovaa läpinäkyvää mattapintaista polycarbonaatti muovia. Etupuoli on tasaista muovia. Taustapuolella on aukko, josta kortin voi tarvittaessa työntää pois suojakotelosta.

Toimituserä 100 kpl rasioissa.

Tuotenumero: 12285

Kortin suojakotelo CLP pystymalli 12308

Yhdelle pystymalliselle pankkikortin kokoiselle kortille tarkoitettu suojakotelo, joka suojaa korttia kulumiselta ja naarmuuntumiselta.

Suojakotelo on kovaa läpinäkyvää mattapintaista PC muovia. Etupuoli on tasainen ja suojakotelon takana on aukko, josta tarvittaessa voi kortin työntää pois.

Toimituserä 100 kpl rasioissa.

Tuotenumero: 12308

Kortin suojakotelo R62H, lukittava

Korttikotelo suojaa ID-korttia kulumiselta. Lukittava suojakotelo sopii erityisen hyvin RFID kortille. Sopii sekä pysty- että vaakamalliselle kortille.

Kortin suojakotelo R-62H on kovaa kestävää läpinäkyvää PC muovia.

Korttipidike suojakotelo FRA

Sopiva yhdelle pysty- että vaakamalliselle pankkikortin kokoiselle CR-80 muovikortille. Suojaa korttia naarmuuntumiselta.

Korttipidike suojakotelo on läpinäkyvää kovaa kirkasta PC muovia.

Korttipidike suojakotelo FRA soveltuu hyvin esim. etäluettavan RFID älykortin suojakoteloksi.

* FRA malli ei ole meillä enää varastotuotteena. Vähintään 500 kpl tilauserissä se saatavilla toimitustuotteena.