Plantronics cs540
Plantronics CS-540 sankaluuri

Plantronics

Plantronics yhtiö on jo vuodesta 1962 saakka toiminut handsfreee puhelinkuuloke sankaluuri tuotteiden valmistajana. Plantronics kuulokkeet tulivat tunnetuksi jo ensimmäisellä kuulennolla vuonna 1969. Plantronics on Amerikkalainen yhtiö, jolla on n. 4500 työntekijää.

Pauner Oy toimii Plantronics handsfree sankaluuri tuotteiden myyjänä Suomessa.
Plantronics cs540 on suosituin handsfree sankaluuri toimistopuhelimiin.

 >> Lue lisää, paina tästä

 

Pauner oy on toimiston ergonomiatuotteiden myyntiin erikoistunut yritys. Kun tilaat Plantronics puhelinkuulokkeet Paunerilta, niin saat tarvittaessa myös asiantuntevaa opastusta Plantronics laitteiden käyttöön.

Plantronics CS-540 pöytäteline

 

Plantronics CS-540 puhelinkuuloke sankaluuri toimitukseen sisältyy myös pöydällä pidettävä latausteline. Plantronics CS540 on tyylikkään näköinen Design yksityiskohta työpöydällä.

Plantronics CS540 puhelinkuuloke

Plantronics CS-540 handsfree sankaluuri puhelinkuuloke sopii kaikkiin yleisimpiin toimistopuhelimiin. Plantronics CS540 liitetään puhelimeen luurinjohdon RJ liittimeen tai handsfree liitäntään, jos puhelimessa on sellainen valmiiina.

Plantronics cs540 handsfreePlantronics CS-540 puhelinkuulokejärjestelmä voidaan varustaa luurinnostajalla, joka mahdollistaa etävastauksen. Eli voit vastata toimistopuheloimen puheluihin ollessasi esim. viereisessä huoneessa kopiokoneella painamalla handsfree sankaluurin nappia. 

Luurinnostaja kiinnitetään kaksipuoleisella teippitarralla puhelimen luurin alle.

langaton Plantronics cs540 sankaluuri puhelinkuuloke

Langaton Plantronics CS540 puhelinkuuloke toimitukseen sisältyy sekä pään yli tuleva sanka että myös korvan taakse tuleva pienempi kiinnike.

Plantronics cs-540 sankaluuri puhelinkuuloke handsfree

 

 

Tilaa tai kysy lisätietoa!

Puh. 040 761 4667 email. pauner(at)pauner.fi

Plantronics CS-540 handsfree sankaluuri puhelinkuuloke

Plantronics CS-540 handsfree sankaluuri puhelinkuuloke on erinomainen ratkaisu, kun käytät paljon toimistopuhelinta.