Työpaikkaliikunta

Työpaikkaliikunta on tärkeä osa työhyvinvointia ja Pauner oy haluaa osaltaan edistää työpaikkaliikuntaa.

Säännöllisesti liikkuvilla ihmisillä on osoitettu olevan pienempi vaara sairastua yli 20 sairauteen kuin fyysisesti passiivisilla. Liikunnasta ei ole terveydelle paljonkaan hyötyä ”kuntokuureina” tai muuna ajoittaisena toimintana vaan jatkuvana elämäntapana. Itsevalmennus.fi:n kuntokortti kannustaa juuri jatkuvaan liikuntaan, koska kuntokortin yhteenveto näyttää liikuntasuoritukset pitkältäkin aikaväliltä.

Pauner Oy:n kehittämä Itsevalmennus.fi ohjelma on kätevä työkalu työpaikkaliikunta aktivointiin.

Itsevalmennus.fi ohjelmaa käytetään internetselaimella. Helppokäyttöiseen Itsevalmennus.fi kuntokorttiin jokainen käyttäjä tallentaa omat liikuntasuorituksensa ja näkee niistä helposti selkeät graafiset yhteenvedot oman liikunnan kalorinkulutuksesta ja riittävyydestä terveysliikuntasuosituksiin. Tämän oman henkilökohtaisen seurannan on todettu olevan hyvä kannustin terveysliikuntaan.

Itsevalmennus.fi ohjelmalla voidaan järjestää myös työpaikan liikuntakampanja kannustamaan koko työyhteisöä liikkumaan. Liikuntakampanja kehittää työpaikan yhteishenkeä ja antaa henkilöstölle kannustusta terveysliikuntaan, josta saa lisää energiaa työssä jaksamiseen. Itsevalmennus.fi ohjelma sopii yhtä hyvin sekä pienelle että isolle työyhteisölle.

Itsevalmennus.fi kuntokortti ohjelma sopii hyvin käyttöön myös työpaikalle, jossa on jo käytössä liikuntaseteli tai tyky-seteli.

Kysy lisätietoa: puh. 040 761 4667 email. pauner(at)pauner.fi

 

Alla kuvia Itsevalmennus.fi ohjelmasta:

Työpaikkaliikunta

Kuntokortti

Liikuntaseteli yhteensopiva