Seisontamatto

Seisontamatto on erittäin tärkeä työväline työpisteissä, joissa tehdään seisomatyötä. Sähköpöydät ovat lisänneet paljon suosiota, jonka vuoksi myös seisomatyö ergonomia on nykyään entistäkin tärkempi asia.

Seisontamatto on miellyttävän pehmeää joustavaa materiaalia.

Seisontamatto auttaa vähentämään jalkojen ja selän rasitusta, kun tehdään seisomatyötä. Seisomamaton pehmeän materiaalin ansiosta kehoon tulee pientä liikettä, joka parantaa verenkiertoa kehossa, joten paikat eivät puudu ja työskentely on miellyttävämpää. Seisontamaton ansiosta seisomatyön ergonomia paranee ja se auttaa jaksamaan työssä paremmin. Seisontamattojen minimi toimituserä on 3 kpl.

seisontamatto

Tilaa tai kysy lisätietoa!

Puh. 040 761 4667 email: pauner(at)pauner.fi

 

>> Ergonomiatuotteet valikkoon


Seisontamatto ergonomiamatto 11233

Seisontamatto ergonomiamatto tuotenumero 11233 on kooltaan sopivan kompaktin kokoinen 45 x 70 cm ja sen paksuus on 2 cm. Seisontamatto ergononomiamatto 11233 on materiaaliltaan sopivan kimmoisaa, joka pitää työasennon hyvänä ja vähentää jalkojen ja selän rasitusta seisomatyössä. Pintamateriaali on tyylikkään näköistä kuvioitua, joka on myös helppo puhdistaa. Seisontamatto ergonomiamatto 11233 ei sisällä PVC muovia.

seisontamatto hyvä ergonomia matto verkkokauppa


Seisontamatto Stand Up matto

Seisomatyö lisääntyy sähköpöytien yleistymisen myötä ja seisomatyö ergonomiaa parantaa seisontamatto Stand Up matto.

Seisontamatto HT

Seisontamatto HT on pehmeä matto, joka soveltuu hyvin seisomatyöhön.

Seisontamatto StandMat stondis

Seisontamatto StandMat stondis on kooltaan 71 x 53cm ja paksuus on 21mm.