Tasapainolauta Gymba aktivointilauta

Tasapainolauta - Gymba aktivointilauta soveltuu erityisen hyvin käyttööösi, kun työskentelet sähköpöydän ääressä, jolloin voit myös seisten tehdä töitä. Tasapainolauta eli Gymba aktivointilauta on joustavasta materiaalista tehty aktivointialusta, jolla seistessä voit tehdä pientä liikettä, joka aktivoi keskivartaloa. 

Gymba aktivointilauta tasapainolauta on Suomalainen tuote, jonka ansiosta saat liikuntaa työpisteessäsi, jolloin aineenvaihduntasi ja verenkiertosi aktivoituu. Se auttaa pysymään virkeämpänä ja terveempänä. Vaihteleva työasento on parasta ergonomiaa. On hyvä työskennellä seisten aina kun mahdollista, mutta paikallaan seisominen saattaa "jumittaa" paikat, jonka vuoksi on hyvä ottaa käyttöön tasapainolauta Gymba aktivointilauta.Tasapainolauta Gymba aktoivointilauta

Gymba aktoivointilauta on elastinen tasapainolauta

Tasapainolauta gymba aktivointilauta on helppokäyttöinen aktiivialusta - aktiivilauta

gympa aktivointilauta verkkokauppa nettikauppa

Tai kysy lisätietoa!

Puh. 040 761 4667 email. pauner(at)pauner.fi

Gymba aktivointilauta ei puuduta jalkoja, kivut häviävät ja ryhti on parempi. Se tuo pientä liikettä keinuessa seisomiseen ja vaikka lauta antaa hieman ’periksi’, niin se on erittäin tukeva. Lautaa voi käyttää myös toisin, kuin ergonomian ja ryhdin parantamiseksi, sillä myös aktiivisuutta voidaan lisätä monella tavalla. Kääntämällä ylösalaisin niin, että matto puoli tuolee ylöspäin saadaan siitä kupera. Siinä voidaan seistä tai tehdä monin tavoin jopa erilaisia jumppa- ja verryttelyliikkeitä. Gymba on kevyt, pieni ja helppo kuljettaa mukana. Seisomisesta saadaan mielenkiintoista ja mukavaa vaihtelua aktivointilaudan kanssa, eikä työn tekeminen mene pelkkään istumiseen.

Gymban käyttö kannattaa aloittaa pienissä määrin ja lisätä sitten vähitellen, jolloin sen käyttöön on helpompi tutustua.

Gymba lautaa voidaan käyttää kengät jalassa, sukkien kanssa tai paljain jaloin. Karkea matto saattaa alkuun tuntua kuitenkin epämieluisalta, kuten toisella puolella olevat pienet kohoumat, mutta niihin kuitenkin tottuu. Aktivointilautaa voidaan myös käyttää muuallakin kuin työpöydän äärellä tai itse töissä. Gymba sopii myös kotiin, sillä pidempi käyttöaika antaa parempia ja nopeampia jopa ennaltaehkäiseviä tuloksia. Työpöydän kanssa käytettäessä kuitenkin korkeussäädettävä pöytä on paras mahdollinen vaihtoehto, jotta ergonominen asento ja gymban käyttö vaikutukseltaan toimii, eikä lihakset väsy alaspäin kurkotellessa.

Jos kengistä tulee likaa, niin lauta on putsattavissa imurilla ja tarvittaessa miedolla pesuvedellä voi esimerkiksi kahvin pisarat pestä pois.

Käyttö on helppoa, vaivatonta ja tasapainoa parantava. Sopii niin toimisto kuin kassatyöhönkin tai mihin vaan missä on taukotilat. Suomessa valmistettu laadukas aktiivilauta, mikä kestää käyttöä. Gymba on loistava vaihtoehto nostaa työilmapiiriä. Työntekijät jaksaa tehdä töitä energisempinä ja selkä ei kipeydy ryhdikkäästä asennosta. Pieni väline mikä auttaa töissä ja kotona, sekä maksaa itsensä nopeasti takaisin. Tilaa nyt paunerilta.

Gymba aktivointilauta tasapainolauta

Gymba aktivointilauta parantaa verenkiertoa ja auttaa jaksamaan paremmin seisomatyössä.