mousetrapper advance hiiriohjain
Mousetrapper advance hiiriohjain parantaa ergonomiaa

Mousetrapper

Mousetrapper on hyvä työkalu vähentämään hiirikäden rasituksia, joita tietokoneella työskennellessä. Mousetrapper hiiriohjaimessa on näppäimistön eteen sijoittuva matto, jota liikuttelemalla hiiri liikkuu. Mouse trapper on erilainen, kuin kannettavissa tietokoneissa oleva hiiriohjain, jossa on sormen liikkeen tunnistava levy. Se on tarkoitettu lähinnä lyhyeen matkakäyttöön, mutta Mousetrapper hiiriohjain soveltuu myös koko työpäivän pituiseen työskentelyyn.

Mousetrapper käyttäjät ovat kertoneet paljon positiivista palautetta. Erittäin monelta on hiirikäden ja hartiaseuden rasitusoireet merkittävästi vähentynyt tai kokonaan poistunut, kun he ovat alkaneet käyttämään Mousetrapper hiiriohjainta. Kaikki uudet työvälineet vaativat hetken totuttelua, jotta uusi liikerata jää kehon lihasmuistiin, mutta nopeasti Mousetrapper hiiriohjaimen käyttöön tottuu ja sen jälkeen useimpien kommentti on etteivät enää mistään hinnasta luopuisi pois Mousetrapper hiiriohjaimesta.

Mousetrapper hiiriohjaimen käyttö perustuu siihen, että työasento on parempi, kun kättä ei tarvitse kurkotella sivulle, kuten pitää tehdä tavallista hiirtä käyttäessä. Kun käden sivulle kurkottelu poistuu, niin se vähentää käden ja hartiaseudun rasitusta. Toinen erittäin tärkeä asia on, että Mousetrapper hiiriohjaimella hiiri liikkuu kevyesti sormia liikuttamalla. Toisin kun tavallista hiirtä käyttäessä vaistonvaraisesti alkaa puristamaan kättä, jolloin hiirikäteen tulee staattista jännitystä. Tärkeä etu Mousetrapper hiiriohjaimen käytössä on myös se, että sitä voi sujuvasti käyttää molemmilla käsillä. Mousetrapper ohjaimessa hiiren painonapit on ohjauslevyn vieressä, joten napit on aina helposti käytettävissä.

Monet meistä työskentelevät ison osan työpäivästä tietokoneella ja sen myötä on monelle valitettavan tuttu pulma, että hiirikäsi alkaa kipeytymään ja puutumaan sekä hartiat ovat jumissa työpäivän jälkeen. Siksi on erittäin tärkeää panostaa työpisteen ergonomiaan ja ottaa käyttöön tarvittavat ergonomiatuotteet, sillä omaa kehoaan ei kannata rikkoa sen takia, ettei käytössä ole asianmukaisia työvälineitä. Kun työkyky pysyy yllä, niin se tuo säästöä myös työnantajalle, joten ergonomiatuotteisiin panostaminen kannattava investointi sekä työntekijälle että työnantajalle. Hyvillä työvälineillä työt myös sujuvat mukavammin, jolloin työilmapiiri on parempi, jolloin myös työn tuloksellisuus edelleen paranee.

mousetrapper ergonominen hiiri verkkokauppa

Mousetrapper flexible primbe advance hiiriohjain ja käyttöohje Paunerilta

Mousetrapper hiiriohjain asetetaan näppäimistön eteen. Siinä on myös miellyttävän pehmeä rannetuki.

Mousetrapper advance hiiriohjain on muotoiltu sopivan ohueksi

Mousetrapper ja kyynärtuki yhdessä tarjoavat parhaimman ergonomian

Mousetrapper hiiriohjaimen kanssa kannattaa käyttää myös kyynärtukea, jolloin saat ergonomisimman työasennon. Kyynärtuen ansiosta käsivarsia ei tarvitse kannatella, joten hartiaseudun rasitus minimoituu. Mouse trapper hiiriohjaimen ansioista kättä ei tarvitse kurkotella sivulle ja staattinen jännitys minimoituu kädestä, kun kättä ei tarvitse puristaa, kuten tavallisella hiirellä tarvitsee.

mousetrapper advance verkkokauppa hiirikäsi

Tilaa tai kysy lisätietoa!

Puh. 040 761 4667  email: pauner (at) pauner.fi 

ergonominen hiiri mousetrapper delta tankohiiri

Mousetrapper delta tankohiiri

Mousetrapper Delta on uusin ergonominen hiiriohjain, jolla hiirtä ohjataan näppäimistön edestä ohjaustangolla. Tämä ergonominen hiiriohjain on muotoilultaan viimeistelty erittäin miellyttäväksi käyttää. Paremman työasennon ansiosta hiirikäden rasitus minimoituu ja myös hartioiden rasitus vähenee merkittävästi.