nfc tunniste tagit rfid
NFC tunniste tagit

NFC tunniste tagit

NFC tunniste tagit ovat yleisesti käytössä mm. kulunvalvonta ja työajanseuranta järjestelmissä. NFC tunniste tagit on yleensä avaimenperä mallisia, joten niitä voi kuljettaa sujuvasti mukana avainten kanssa. NFC on lyhenne sanoista Near Field Communication.

NFC tunniste tagit ovat nykyään käytössä myös lasten päiväkotien mobiilitunnistus järjestelmissä. NFC tunniste tagit yleistyvät myös kovaa vauhtia myös esim. kerrostalojen ovien lukituksessa. Pauner Oy:n toimittamat NFC tunniste tagit sisältävät tehdaskoodattuna etäluettavan UID sarjanumeron, joka tallennetaan kulunvalvontajärjestelmään. Tämän sarjanumeron perusteella kulunvalvontajärjestelmä tunnistaa kuka on tämän NFC tunnisteen haltija ja mitkä kulkuoikeudet hänellä on. NFC tunniste tageihin on mahdollista myös tallentaa tietoa. Mutta useimmiten käytetään vain tehdaskoodattua sarjanumeroa. NFC tunnisteiden yhteys tapahtuu muutaman sentin etäisyydellä 13,56 MHz radiotaajuudella, joka perustuu sähkömagneettiseen induktioon. Puhekielessä käytetään myös etäluku- ja lähiluku tunniste nimitystä.

Kun tarvitset lisää NFC tunnisteita ja jos et tiedä mikä on niiden standardi, niin voit näet sen esim. seuraavasti; lähes kaikissa älypuhelimissa on nykyään NFC toiminto. Puhelinten sovelluskaupoista on saatavilla monia erilaisia NFC sovelluksia mm. Android puhelimiin on ilmaiseksi saatavilla mm. NFC TagInfo sovellus. Asenna se ja laita puhelimen NFC toiminto päälle. Laita sitten tunniste puhelimen lähelle, jolloin puhelin näyttää NFC tunnisteen standardin. Sillä tiedolla voit sitten tilata lisää NFC tunnisteita Paunerilta. Tällä sivulla on tiedot yleisimmistä NFC tunniste tyypeistä, mutta jos et löydä tarvitsemaasi, niin soita tai meilaa. Kaikki NFC tunniste standardit on saatavilla Paunerilta.

NFC tunniste tagit avaimenperä Mifare Ultralight

Voit tilata NFC tunniste tagit tai kysyä lisätietoa soittamalla tai meilaamalla!

Puh. 040 761 4667  email: pauner(at)pauner.fi