Työterveysalan ammattilainen – ergonomiavinkeillesi julkisuutta

Aloitamme julkaisemaan sivustollamme ergonomiavinkit osiota. Etsimme nyt yhteistyökumppaneiksi työterveysalan asiantuntija ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneet kirjoittamaan artikkeleita ergonomiavinkeistä ja saamaan ne julkisuuteen. Nämä tekstit voi olla esim. tarinoita käytännön kokemuksista miten esim. jonkun työasennon muuttaminen on vaikuttanut työhön tai miten jollain ergonomiatuotteella on saatu parannusta työasentoon. Artikkeleissa ei mainita tuotemerkkejä vaan tarkoitus on jakaa yleishyödyllisiä ergonomiavinkkejä sekä työterveysalan ammattilaisten kesken sekä ergonomiaan apua tarvitseville käyttäjille. Jutun yhteydessä voidaan julkistaa myös kuvia. Edellytyksenä artikkelin julkistamiseen on, että sitä ei ole aikaisemmin julkaistu internetissä. Ergonomiavinkit sivustoa tullaan jakamaan myös sosiaalisessa mediassa.

Ergonomiavinkit artikkeleiden kirjoittajille ei makseta rahallista korvausta. Artikkelin alla mainitaan kirjoittajan nimi ja hänen halutessaan myös lyhyt kertomus työkokemuksesta ja koulutuksesta. Joten ergonomiavinkit artikkeleiden kirjoittaminen on hyvä tapa saada julkisuutta ammatilliselle osaamiselle.
Pauner Oy on Suomalainen ergonomia-alan edelläkävijä yritys. Paunerilla on yli 24 –vuoden kokemus ergonomiatuotteiden kehittämisestä. Asiakkainamme on tuhansia yrityksiä ja julkishallinnon työyhteisöjä.
Jos olet työterveysalan asiantuntija ja haluat yhteistyökumppaniksi kirjoittamaan artikkeleita ergonomiavinkit sivustoon, niin lähetä yhteystietosi sähköpostitse:  pasi.hirvimaki (at) pauner.fi


Lisätietoa:
Pasi Hirvimäki
Puh. 040 761 4667