HID Fargo DTC1250e muovikorttitulostin
HID Fargo DTC1250e muovikorttitulostin

HID Fargo DTC1250e muovikorttitulostin

HID Fargo DTC1250e on laadukas, nopea muovikorttitulostin, jolla teet helposti korkealaatuiset ID-kortit henkilökunnalle, jäsenkortit ja kanta-asiakaskortit yms. pankkikortin kokoiset muovikortit. HID Fargo DTC1250e on ulkomitoiltaan pieni ( leveys 35 cm, syvyys 20 cm, korkeus 22 cm), joten se mahtuu hyvin työpöydälle, mutta ominaisuuksiltaan se on riittävä useimpiin korttitulostus tarpeisiin. Monivärinen yksipuoleinen kortti tulostuu nopeasti 16 sekunnissa. Vakiovarusteena on USB-liitäntä ja Ethernet verkkoliitäntä saatavilla lisävarusteena. Yhteensopiva sekä Windows että MAC OS X tietokoneisiin.

HID Fargo DTC1250e muovikorttitulostin toimitukseen saat Pauner oy:ltä myös hyvän cardPresso ohjelmiston korttien suunnitteluun ja tulostamiseen. CardPresso ohjelma on helppokäyttöinen ja se on saatavilla myös Suomenkielisenä. Vakiotoimitukseen sisältyy perusominaisuuksilla varustettu ohjelma, joka on sekä Windows että MAC OS X yhteensopiva. Tarvittaessa cardPresso ohjelmasta saatavilla laajempia versioita, joissa riittää ominaisuuksia kaikkiin korttitulostus tarpeisiin.

HID Fargo DTC1250e muovikorttitulostin

HID Fargo DTC1250e muovikorttitulostin vakiomalli tulostaa yksipuoleisia kortteja, mutta saatavilla on myös molemmille puolille tulostava versio, jos on tarvetta tulostaa kortin molemmille puolille.

Takuuaika kolme vuotta.

Tilaa tai kysy lisätietoa!

Puh. 040 761 4667   email: pauner(a)pauner.fi

 

 >> PDF tekniset tiedot HID Fargo DTC1250e muovikorttitulostin

 

>> PDF esite englanninkielinen HID Fargo DTC1250e muovikorttitulostin