ESD suojaus työtuoli
ESD suojaus työtuoli
ESD suojaus työtuoli soveltuu työpisteisiin, joissa ESD suojaus on tarpeellinen esim. elektroniikkateollisuudessa. ESD työtuoli sopii hyvin myös työpisteisiin, joissa käytetään arvokkaita herkkiä elektronisia laitteita esim. äänitarkkailijat ja studiotyö. ESD työtuolissa on sähköä johtava verhoilumateriaali ja maadoitus johto tuolin metallirunkoon sekä sähköä johtavat pyörät, jolloin työteossa muodostuva hankaussähkö saadaan maadoitettua, jolloin voidaan välttää hankaussähkön aiheuttama virtapiikki eli sähköstaattinen purkaus ns. ”kipinäpurkaus”, joka saattaisi vaurioittaa herkkiä elektronisia laitteita. Riittävän suuri kipinäpurkaus saattaa sytyttää herkästi syttyviä aineita.
ESD suojaus työtuolit
Pauner ESD suojaus työtuoli on ergonominen. Selkänoja on muotoiltu siten, että se tukee hyvin ristiselän. Selkänojassa on korkeuden ja syvyyden säätö. Istuinosa on lyhyt, jolloin tuolin etureuna ei paina reiden alaosaan ja verenkierto pysyy hyvänä. Istuinosan syvyys on 25 cm ja leveys 45 cm.  Istuinosassa on myös kaltevuuden säätö. Istuinkorkeuden säätövara on 60 – 83 cm, joten se soveltuu käytettäväksi korkeissa laboratorio työpisteissä. Tarvittaessa työtuoli voidaan vaihtoehtoisesti varustaa matalammalla kaasujousella.
ESD suojaus työtuolit voidaan tehdä joko kangas tai keinonahka verhoilulla.
ESD suojaus työtuoli voidaan tarvittaessa varustaa myös isommalla istuinosalla, jonka syvyys 41 cm ja leveys 42 cm. Paunerilta saatavilla myös satulatuolit, joissa ESD suojaus.

Tilaa tai kysy lisätietoa!
Puh. 040 761 4667 email: pauner(at)pauner.fi
Työtuolit esd suojaus maadoitus

Pauner ESD työtuolit ovat erittäin korkealatuisia Suomessa valmistettuja.

ESD suojauksen toimenpiteet maadoitus työtuolit

Pauner ESD työtuoli on miellyttävä käyttää ja kestävä.

Työpisteissä, joissa vaaditaan ESD suojaus on ESD suojauksen toimenpiteet suunniteltava huolellisesti. ESD maadoitus välineinä käytössä mahdollisesti myös ESD matto, ESD kengät, ESD ranneke, ESD pöytämatto, maadoitusranneke, ESD pöytä ja ESD paita.