kasvosuoja visiiri suojavisiiri
Kasvosuoja visiiri suojavisiiri on varustettu pään ympäri menevällä pannalla, jonka koon saat helposti säädettyä, joten se sopii eri kokoisille käyttäjille. Pään ympäri menevän pannan materiaali on taipuisaa muovia, jonka voi puhdistaa desinfiointiaineilla. Visiiri kasvosuojus on kirkasta läpinäkyvää muovia, jonka voi pyyhkiä desinfiointipyyhkeillä. Kasvosuoja suojavisiiri on tarkoitettu antamaan suojaa pisaroilta, joita muodostuu toisen henkilön aivastaessa tai yskiessä. Ja visiiri suojaa myös muita käyttäjän pärskeiltä. Tämä suojavisiiri on erittäin miellyttävä käytössä. Kasvosuoja visiiri materiaali on kokonaan muovia eikä siinä ole tekstiiliä, joten se sopii käyttökohteisiin, joissa puhdistaminen ja desinfiointi on tärkeää. Tuotenumero 11271 kasvovisiiri kasvosuojain on yläosasta avoin, joten hengitysilma kiertää luontevasti eikä kasvonsuoja visiiri huurru normaalissa huonelämpötilassa.
suojavisiiri kasvosuoja visiiri
Kuvassa rekvisiittana käytetty nuken pää on pienempi kuin aikuisen pää, joten kasvosuojain suojavisiirin mittasuhde ei näy oikein. Tämä kasvosuoja suojavisiiri on mitoitettu aikuisen kasvoille sopivaksi. Visiirin korkeus 22 cm.
visiiri kasvosuoja suojavisiiri
Tämän suojavisiirin koko on helppo säätää eri kokoisille käyttäjille sopivaksi. Säädettävän pannan ansiosta se ei purista, kuten muut kuminauhamalliset visiirit. Tämä kasvosuoja visiiri pysyy tukevasti paikoillaan ja on miellyttävä käyttää.

Tuotteen käyttökohde: Suojavisiiri nestepisaroilta ja -roiskeilta suojautumiseen COVID-19 epidemian aikana. Kasvosuojavisiiri 11271 on tarkoitettu vain ammattikäyttöön ja sitä myydään vain työkäyttöön käytettäväksi työntekijöille, joilla on työssään tarve suojautua koronavirukselta.

Pauner kasvovisiiri kasvosuojain 11271 on testattu ja hyväksytty Sosiaali- ja Terveysministeriön Covid-19 korona epidemian ajalle antamien visiirin turvallisuusvaatimusten mukaisesti perustuen EN166 standardiin pohjautuvaan ilmoitetun laitoksen tekemään viralliseen testaukseen, johon minimivaatimukset on laatinut SGS Fimko Oy yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa perustuen Sosiaali ja Terveysministeriön linjaukseen Corona SARS -CoV-2 koronavirussuojainten myynnistä 21 huhtikuuta 2020. Pauner suojavisiiri on testeissä todettu olevan optinen luokka 1 eli paras. EN166 standardissa on kolme optista luokkaa 1, 2 ja 3. Ammattikäytössä on tärkeää, että visiiristä näkee hyvin läpi ja optiset ominaisuudet pitää olla hyvät.  Virallisissa testeissä Pauner kasvosuojain visiirin peittävyysalue ja näköalueen korkeus on myös todettu olevan vaatimusten mukainen. Käytettävyyden osalta vaatimus on, että visiirin tulee normaalissa käytössä pysyä hyvin paikoillaan. Myös käytettävyyden osalta Pauner suojavisiiri kasvoille on hyväksytty virallisissa testeissä. Tämä visiiri ei suojaa nopeasti lentäviltä kiinteiltä kappaleilta.

Visiirin puhdistus tarvikkeeksi soveltuu esimerkiksi desinfektiopyyhe, jota on yleisesti sairaalahenkilökunnan käytössä. Visiiri kestää puhdistuksen alkoholipitoisella desinfiointiaineella. Jos desinfiointipyyheitä ei ole saatavilla, niin visiirin puhdistamiseen voi käyttää esimerkiksi ikkunanpesu suihketta ja pehmeää paperia(nenäliina) tai mikrokuituliinaa. Käsien desinfiointiiin tarkoitettua käsidesiainetta ei saa käyttää visiirin puhdistamiseen, koska käsidesi sisältää glyserolia, joka sumentaisi visiirin. Visiirin puhdistus desinfiointiliina saatavilla myös nettikaupastamme >>

*Tuote 11271 ei ole enää valmistuksessa eikä myynnissä.


visiiri kasvosuoja visiirit visiirisuoja
suojavisiiri kasvosuoja visiirit
kasvovisiiri kasvosuojain visiirit suojavisiiri kasvoille kasvonsuoja

kasvovisiiri kasvosuojain

Tässä mainoskuvassa viisirin etu yläreunassa näkyy Pauner mainostarra, mutta asiakkaille toimitetaan kasvovisiiri kasvosuojain, jossa tuota mainoslogotarraa ei ole näkyvillä.

Pauner 11271 kasvosuojain kasvovisiiri on miellyttävä käyttää säädettävyyden ja keveyden ansiosta.

Pauner visiirit valmistetaan Suomessa.

Katso kasvovisiiri esittelyvideo:

Meiltä saatavilla myös suusuojat >>

Asiakaspalvelutyöpisteisiin on saatavilla myös pisarasuojaus levyjä >>