ergonominen hiiri matto näppäimistö rannetuki
Kyynärtuki pöytään kiinnitettynä on ergonomisesti parempi kuin näppäimistö rannetuki, koska kyynärtuki tukee molemmat käsivarret ja näin antaa enemmän tukea vähentäen myös hartioiden rasitusta käsien kannattelun tarpeen poistuessa. Pelkkä näppäimistö rannetuki tukisi vain ranteen. Ergonominen hiirimatto sisältyy toimitukseen Paunerilta tilatessa ja sen ansiosta ranne on ergonomisesti suorassa silloin kun käytössä on kyynärtuki pöytään kiinnitettynä. Ergonominen hiiri yhdessä kyynärtuen kanssa parantaa työergonomiaa merkittävästi.
Kyynärtuki pöytään kiinnitettynä on hyvä työergonomia parannus myös etätyö kotitoimistoon. Kun kannettavan tietokoneen työpisteeseen lisätään koko käsivarren tukeva näppäimistö rannetuki ja ergonominen hiirimatto niin etätyö ergonomia paranee merkittävästi. Ja tarpeen mukaan käyttöön voi ottaa myös erillisen näppäimistön ja näytön.
ergonominen hiirimatto hiirikäsi ergonominen hiiri
Kyynärtuki pöytään on helppo kiinnittää ja tarvittaessa sen saa myös helposti irrottettua sen mukaan kun etätyöpiste vaihtaa paikkaa.
näppäimistö rannetuki hiirikädelle ergonominen hiiri
Tyylikkäästi muotoiltu koko käsivarren tukeva näppäimistö rannetuki on pinnasta miellyttävän pehmeää lykra kangasta. Runko on tukevaa metallia ja puuta. Ergonominen hiiri sopii hyvin tähän kokonaisuuteen.

Tilaa helposti Pauner verkkokaupasta >> 

ergonominen hiiri näppäimistö rannetuki hiirikädelle