työpiste pieneen tilaan kotiin
Työpiste pieneen tilaan
Työpiste pieneen tilaan on tarpeellinen kotitoimisto etätöissä asunnon neliöiden ollessa tarkasti mitoitettu. Paunerin ratkaisuilla on helppo saada ergonominen työpiste pieneen tilaan. Pieni sähköpöytä ja satulatuoli on useimmille paras ratkaisu. Tällä sivulla esittelyssä muutamia suosituimpia ratkaisuja.
Työpiste pieneen tilaan kannattaa rakentaa monikäyttöiseksi. Pyörillä varustettu sähköpöytä mahdollistaa työpisteen liikuttelun sujuvasti. Satulatuoli sopii hyvin käyttöön pieneen tilaan ja satulatuoli on korkeussäädettävän työpöydän kanssa erinomainen työpiste.
työpiste pieneen tilaan työpöytä

työpöytä työpiste pieneen tilaan

Sähköisesti korkeussäädettävä pieni työpöytä on ensimmäinen tärkeä hankinta työpisteen rakentamiseen. Pitkäaikaisen istumisen on todettu olevan terveydelle haitallista. Siksi on hyvä säätää pöytä välillä seisomakorkeuteen. Sähköisesti säädettävällä pöydällä se onnistuu sujuvasti.

työpiste pieneen tilaan satulatuoli

Satulatuoli työpiste pieneen tilaan

Koska satulatuolissa ei ole selkänojaa, niin sillä mahtuu sujuvasti kääntyilemään pienessäkin tilassa. Satulatuoli ohjaa istumaan ryhdikkäästi selälle hyvässä asennossa, joten satulatuoli on selän terveyden ylläpitoon erinomainen. Satulatuolilla istutaan korkeammalla kuin perinteisellä toimistotuolilla, joten korkeussäädettävä työpöytä on erinomainen työpari työpisteeseen.

Katso kaikki Pauner ergonomiatuotteet >>