työpöytä pieneen tilaan sähköpöytä työpiste kaapissa

Työpöytäkaappi sähköpöytä on säädettävä työpöytä työpiste kaapissa

Työpöytäkaappi on uudenlainen säädettävä työpöytä pieneen tilaan. Työpäivän jälkeen voit sulkea työpöytäkaapin ovet, jolloin työvälineesi ovat piilossa tyylikkäässä kaapissa eli helposti työpiste piiloon. Ja kun taas aloitat työt, niin voit helposti avata ovet, jotka liukuvat kevyesti kaapin sivuille pieneen tilaan. Työpöytäkaappi on sähköpöytä työpiste kaapissa eli käytännöllinen etätyöpiste pieneen tilaan. Työpöytäkaapin alla on pyörät, joten se on tarvittaessa helppo siirtää.
Työpöytäkaapin työtaso on sähköisesti korkeussäädettävä. Voit napin painalluksella säätää työtason korkeuden 68-127 cm korkeudelle eli työpöytäkaappi on sopii kaiken pituisille. Voit tehdä töitä vaihtelevasti istuen tai seisten. Pöytälevy taittuu klaffimallisesti keskeltä, jonka ansiosta työpöytäkaappi on vain 45 cm syvyinen kokoon taitettuna ovet suljettuna. Jalustaosan syvyys on 52 cm. Leveys on 95 cm ja korkeus 136 cm. Ovet voit lukita vakiovarusteena olevalla lukolla.

työpiste kaapissa työpöytä pieneen tilaan verkkokauppa

työpiste kaapissa eli piilotettava työpiste
Työpöytäkaappi on kuin piilotettava työpiste. Ovet sulkemalla se on työpiste kaapissa eli se on ergonominen työpiste olohuoneeseen tai työpiste makuuhuoneeseen. Työpöytäkaappi on siten erinomainen etätyö työpöytä.
piilotettava työpiste
Avatut ovet liukuvat kaapin sivuille, joten ovet mahtuvat aukeamaan kaapin levyisessä 95 cm tilassa. Lisävarusteena voit käyttää kyynärtukea, joka vähentää hiirikäden ja hartioiden rasitusta.
työpiste makuuhuoneeseen
Työpöytäkaapin kansilevy on taittuva klaffimallinen, jonka ansiosta kaappi on suljettuna vain 45 cm syvyinen eli se mahtuu pieneen tilaan.
klaffipöytä pieni työpiste olohuoneeseen etätyö
Kun olet nostanut kansilevyn suoraksi, käännä molemmat lukitusputket suoraksi kansilevyn etuosan alle.
etätyöpiste pieneen tilaan työpiste liukuoven takana
Sähköpöytä työpöydän saat helposti napin painalluksella säädettyä ergonomisesti sopivalle korkeudelle. Voit tehdä töitä vaihtelevasti seisten tai istuen.
työpöytä sähköpöytä työpiste kaapissa työpiste pieneen tilaan
Työpäivän jälkeen voit laittaa kaappiin työvälineesi ja sulkea oven, jolloin ne ovat siististi piilossa. Työpöytäkappiin mahtuu tietokoneen lisäksi Pauner aktiivituoli ja työpistematto sekä tietokonereppu.

työpöytä pieneen tilaan sähköpöytä typiste kaapissa

Työpöytäkaappi(TM) on Pauner oy:n tavaramerkki ja rekisteröity aputoiminimi. Työpöytäkaappi on Pauner oy:lle mallisuojattu Euroopan Unionin maissa, yhteisömallin rekisteröintinumero: 008674261-0001. Työpöytäkaappi on suunniteltu Suomessa ja valmistetaan Suomessa.