Reelstrap

Reelstrap

Reelstrap

Reelstrap on uusi Suomalainen keksintö, joka on erinomaisen käytännöllinen väline mm. työpaikan ID-kortin mukana pitämiseen. Reelstrapissä kulkee kätevästi mukana myös avain ja USB-muistitikku tai kännykkä.

Reelstrapin kantonauhan pystyy helposti napin painalluksella säätämään sopivan lyhyeksi. Tällöin ID-kortti on ylempänä ja silloin ID-kortti ei haittaa työskentelyä ja ID-kortin tiedot on hyvin näkyvillä. Näin Reelstrap sopii erinomaisen hyvin työkäyttöön. Kun tarvitsee avainta, niin Reelstrap on helppo säätää sopivan pituiseksi. Työpäivän jälkeen Reelstrapin kantonauhan saa helposti napinpainalluksella kelattua tyylikkääseen design-koteloon, joka mahtuu hyvin taskuun tai laukkuun ja on helppo ottaa käyttöön taas seuraavana työpäivänä.

Reelstrap idea

Reelstrap tuote on patentoitu ja mallisuojattu. RCD 1152797(EU), FI 8406, United States Patent D623848, Australian Registered Design 330045, Design Registration in Norway No. 082317. Copyright Pauner Oy

Logopainatus Reelstrap painatuksella

Reelstrapiin voidaan tehdä tyylikäs logopainatus tarvittaessa myös monivärisenä. Reelstrapissä yrityksesi logo saa edustavaa näkyvyyttä.

Logopainatuksen päälle valetaan läpinäkyvä muovikerros, joten painatus on erittäin kestävä.

 

Henkilöasiakkaana voit tilata ReelStrapin myös nettikaupastamme.

Yritys ja yhteisöasiakkaat voivat tehdä tilauksen soittamalla 040 761 4667

tai meilaamalla pauner (at) pauner.fi

Tuotenumero: 10021

Reelstrap

  • Tietoa tuotteesta
  • Lisätietoa
  • Helppo säätää nappia painamalla
  • ID-kortti kätevästi mukana
  • Avainta helppo käyttää
  • Puhelimeen helppo vastata
  • USB-muistitikku näppärästi mukana ja tallessa

Reelstrap on käytännöllisin ratkaisu pitää mukana työpaikan ID-kortti, avain tai puhelin. Automaattisesti kelautuva Reelstrap nauha on helppo säätää sopivan pituiseksi nappia painamalla.

Reelstrap on Suomalainen keksintö ja tyylikästä Suomalaista Design muotoilua. Reelstrap on patentointu ja mallisuojattu kansainvälisesti.

Reelstrap on yhteensopiva lähes kaikkien korttipidike koteloiden kanssa, joten voit helposti ripustaa työpaikan ID-kortin Reelstrapiin. Tärkeä etu on se, että voit helposti säätää Reelstrap nauhan sopivan lyhyeksi, jolloin ID-kortti on ylempänä. Tällöin ID-kortti ei haittaa työskentelyä esim. kumartuessa. Tavallista vanhanaikaista vakiopituista kaulanauhaa käyttäessä ID-kortti tai avain usein kolahtaa kumartuessa tietokoneen näppäimistöön tai ruokatunnilla ruokalautaseen. Helposti säädettävä Reelstrap ratkaisee tämän aikaisemman ongelman. ID-kortti myös näkyy paremmin ylempää, jolloin kulunvalvonnan turvallisuustaso paranee.

Kun käytät Reelstrapissä avainta, niin voit helposti nappia painamalla säätää nauhan sopivan pitkäksi, jotta voit helposti avaimella käyttää lukkoa. Ja käytön jälkeen säätää sopivan lyhyeksi. Reelstrapissä kulkee näppärästi mukana myös USB-muistitikku.

Kun käytät Reelstrapissä puhelinta, niin voit vastata puheluihin helposti. Reelstrapiä voit käyttää joko edessä kaulalla tai sivulla olkanauhan tapaan.

Reelstrapiin on mahdollista tehdä myös yrityksen logo -personointi tyylikkäästi monivärisenä painatuksena, jolloin Reelstrap on myös hyvä liikelahja -tuote ja mainosväline henkilökunnan käytössä.