rollermouse red
Ergonominen Rollermouse tankohiiri

RollerMouse

RollerMouse Re:d on paras Rollermouse hiiriohjain.

Uusin ergonominen hiiriohjain, joka on erinomainen työkalu vähentämään hiirikäden ja hartiaseudun rasitusta, kun työskentelet tietokoneella.

RollerMouse idea on, että käytät hiirtä liikuttamalla ohjaustankoa, joka sijoitetaan näppäimistön eteen. Tällöin sinun ei tarvitse kurkotella sivulle hiirtä käyttäessäsi ja hartiaseudun jännitys minimoituu. RollerMousen ansiosta ei hiirikäteen tule staattista jännitystä, kuten tavallisen hiiren käytöstä. RollerMousea on sujuva käyttää molemmilla käsillä, joten työt sujuu nopeammin ja luontevasti, kun kättä ei tarvitse nostaa sivulle hiirenkäyttöä varten.

Merkittävä parannus aikaisempiin hiiriohjaimmiin verrattuna uudessa Re:d mallissa on mm. automaatinen reuna-alueen tunnistus, jolloin hiirtä käyttäessä käyttöalue ei lopu kesken eikä "tökkää" näytön reunassa. Uudessa Re:d mallissa on myös paksumpi ohjaustanko, jota pystyy liikuttamaan tosi tarkasti.

Rollermouse

Rollermouse auttaa kun tietokoneella hiirityöskentelyssä ergonomia pulmia:
Hyvin monet käyttävät tietokonetta päivittäin työssä. Hyvin yleinen ongelma nykyään on hiirikäden kipeytyminen. Aluksi voi ilmetä vain käden puutumista ja hartioiden jumiutumista. Pahimmillaan hiirikäsi kipeytyy pahasti ja tulee ns. "Tenniskyynärpää" joka on erittäin kivulias. Pahimmillaan hiirikäsi tenniskyynärpää vaatii leikkaushoitoa. Jos hiirikäden kipeytymistä ei ole kokenut itse, niin saattaa yllättää, että kevyeltä tuntuva tietokonetyö aiheuttaa niin paljon hiirikäsi vaivoja. Ihmisen kättä ei ole luotu perinteisen tavallisen hiiren käyttöön. Omia paikkoja ei kannata rikkoa vanhanaikaisilla työvälineillä, koska hiirikäden vaivoihin on olemassa hyvä ratkaisu Pauner Rollermouse tankohiiri.

rollermouse red plus

Miten Rollermouse tankohiiri toimii?
Rollermouse tankohiiri asetetaan tietokoneen näppäimistön eteen ja kytketään USB -johdolla tietokoneeseen. Hiirtä ohjataan liikuttamalla näppäimistön eteen tulevaa ohjaustankoa. Toimintonäppäimet ovat rollermousen edessä keskellä. Rollermouse vähentää hiirikäden ja hartioiden rasituksen minimiin, koska rollermousella hiirtä ohjatessa kättä ei tarvitse kurkotella sivulle kuten tavallisella hiirellä. Staattinen jännitys hiirikädestä minimoituu, koska hiiri liikkuu kevyesti ohjaustankoa sormin liikuttamalla. Rollermousella tietokonetyö myös nopeutuu, kun ei tarvitse nostaa kättä sivulle, kuten tavallisella hiirellä. Työpäivän aikana tavallista hiirtä käyttäessä tulee varsin monta käden nostoa sivulle hiirelle. Rollermouse tankohiiressä on normaalien vasen-oikea hiirinäppäinten lisäksi myös tuplaklikkaus näppäin, jolla voit helposti yhdellä painalluksella avata ohjelmat tai meilit. Lisäksi rollermousessa on kopioi-liitä toimintonapit.

Rollermouse napit
Rollermouse tankohiiren käytön aloitus vaatii hieman totuttelua. Useimmat tottuvat rollermousen käyttöön parissa tunnissa, jotkut parissa päivässä. Ja sen jälkeen käyttäjien kommentti yleensä on etteivät mistään hinnasta luopuisi rollermouse käytöstä.
Tilaa nyt rollermouse! Puh. 040 761 4667  email. pauner(at)pauner.fi

 

 >> Takaisin ergonomiatuotteet valikkoon, paina tästä

RollerMouse on helppokäyttöinen

RollerMouse käyttöön tottuu yleensä jo ensimmäisenä työpäivänä ja yleensä kukaan ei siitä sen jälkeen halua pois luopua. Katso viedolta miten rollermouse käytetään. 

RollerMouse tankohiiri ergonominen hiiriohjain kannattaa ottaa kaikille, jotka työssään käyttävät tietokonetta. Vaikka hiirikäden rasitusoireita ei vielä olisi, niin niiden ennaltaehkäisyn vuoksi ergonomiaan kannattaa kiinnittää huomiota. Ennemmin tai myöhemmin useimmille tavallisen hiiren käyttäjille hiirikäteen ja hartioihin eri asteisia rasitusoireita kuitenkin tulee. Ja oireiden ilmetessä pitää viimeistään hankkia RollerMouse ergonominen hiiri. Siksi on fiksumpaa jo ennaltahkäistä oireet ennen niiden pahenemistä laittamalla työpisteen ergonomia kuntoon. Ergonomiavälineisiin panostaminen on työnantajalle kannattava investointi, joka monessa tapauksessa auttaa ennaltaehkäisemään kalliita sairaslomapäiviä. Hyvillä työvälineillä työt sujuu mukavasti ja tällöin myös työn tehokkuus on parhaimmillaan.

Rollermouse on helppo ottaa käyttöön

Käyttöönotto ei tarvitse mitään muuta kuin vain laittaa tankohiiren USB-johto tietokoneeseen ja se on heti käyttövalmis. Mitään ajuriasennuksia ei tarvita. Voit aloittaa heti käytön. Hiiren liikkumanopeus kannattaa säätää omaan mieltymykseen sopivaksi. Useimmiten kannattaa laittaa aluksi hieman hitaammalle hiiren liikkumanopeus, jotta käyttöön tottuu. Nopeuden säätö on helppoa vain painamalla hiiriohjaimen keskellä vieritysrullan yläpuolella olevaa nappia. Tai toinen vaihtoehto on säätää hiiren liikkumanopeus tietokoneen asetuksista. Aluksi kannattaa vaikka muutaman minuutin nettisivuja selailemalla ja klikkailemalla totutella uudenlaisen hiiren käyttöön. Aika nopeasti uudenlaista hiirtä käyttämällä käsiin tulee ns. lihasmuisti ja sen jälkeen sormet osuvat automaattisesti oikeille napeille ja hiiren kohdistus on helppoa ja sujuvaa.

rollermouse red ergonominen hiiri
RollerMouse Red ergonominen hiiri on 41 cm levyinen ja sopii siten hyvin myös uusille näppäimistöille, jotka ovat hieman kapeampi. Paksumpi ohjaustanko on miellyttävä käyttää.
rollermouse red plus keskihiiri

RollerMouse Red Plus keskihiiri on isommalla rannetuella oleva versio ja on hyvä ratkaisu silloin, jos työpöydälle ei isompi kyynärtuki mahdu.

contour rollermouse pro3 hiiriohjain

Contour RollerMouse Pro3 hiiriohjain on leveydeltään 51 cm ja siten sopii erityisesti isompikokoisille näppäimistöille, joissa on varmennekortin lukija.

Hiirikäsi nimitystä käytetään yleisesti rasitusvammasta, joka aiheutuu tietokoneen hiiren pitkäaikaisesta käytöstä. Raskaisiin fyysisiin töihin tottuneiden mielestä saattaa ensin hämmästyttää se asia, että kevyeltä näyttävässä tietokoneella tehdyssä toimistotyössäkin voi tulla rasitusvammmoja, mutta totta se on. Hiirikäden rasitusvammat alkoivat yleistyä jo 1990 luvun lopulla, kun hiirellä käytettävät Windows ohjelmat alkoivat yleistyä. Perinteinen tavallinen hiiri ei ole ergonomian kannalta hyvä, koska tavallisella hiirellä kädellä joutuu kurkottelemaan sivulle, jolloin hiirikäteen ja olkapäähän kohdistuu rasitusta. Tavallisella hiirellä käteen kohdistuu myös paikallaanolevaa staattista jännitystä ja verenkierto minimoituu. Tällöin pitkäaikaisessa hiiren käytössä hiirikäsi ja olkapää voivat kipeytyä jopa niin pahaksi, että tarvitaan fysikaalista hoitoa ja kipulääkitystä. Onneksi nykyään on saatavilla hyviä ergonomisia RollerMouse hiiriohjaimia, jota käyttämällä voit tehokkaasti jo ennaltaehkäistä hiirikäden kipeytymisen ja siitä on paljon apua jos hiirikäteen on jo oireita tullut. RollerMouse ergonominen hiiri tuli markkinoille jo 2000 luvun alussa. Sen jälkeen on malleja kehitetty käyttäjäpalautteen mukaan. Matkan varrella muutoksia on tullut muotoiluun ja kokoon, mutta tankohiiren käyttötapa on pysynyt edelleen samana hyväksi havaittuna, että hiirtä on parempi ohjata näppäimistön eteen sijoitettavalla ohjaustangolla. Ja myös kyynärtuki kannattaa ottaa käyttöön, jotta myös hartioiden lihasjännitys saadaan minimoitua.

rollermouse hinta nettikauppa

RollerMouse | Pauner RollerMouse Red

Uusin ergonominen Rollermouse hiiriohjain, joka on erinomainen työkalu vähentämään hiirikäden ja hartiaseudun rastitusta, kun työskentelet tietokoneella.

Rollermouse Red Plus

Muuten sama kuin yllä oleva Rollermouse, mutta Plus versiossa on leveämpi rannetukiosa.

>> Tilaa RolleMouse Red Plus nettikaupasta

Rollermouse FR2

Rollermouse FR2 versio on ollut markkinoilla jo muutaman vuoden. Hyvä tankohiiri ohjain, jossa on myös hyvä portaaton vieritysrulla.

rollermouse tilaa

Rollermouse Pro2

Rollermouse Pro2 versio on ollut markkinoilla jo useita vuosia ja muodoltaan tuttu monille.

rollermouse pro

Rollermouse kyynärtuki

Rollermouse hiiriohjain voidaan varustaa kyynärtuella, jolloin saadaan ergonomisin työasento.