Mifare

Mifare | Kaikki Mifare kortit mm. Mifare classic 1K, Mifare Ultralight ja Mifare desfire EV1 kortit saat Paunerilta

Mifare Ultralight ja Mifare classic kortit on Paunerilta saatavilla pinnaltaan täysin sileinä versiona, jotka pystyy tulostamaan sublimaatio korttitulostimella koko pinta-alaan. Aikaisemmin Mifare Ultralight ja Mifare classic korteissa on ollut sirun kohdalla epätasainen alue, johon ei ole voinut tulostaa.
Tuotenumero: 12087

Sirukortti-älykortti-RFID-kortti Mifare NXP 1K - Tuotenumero: 12087

  • Tietoa tuotteesta
  • Lisätietoa

Mifare NXP 1K etäluku älykortille voi tulostaa muovikorttitulostimella.

Mifare NXP 1K eläluku älykortti soveltuu moniin kulunvalvontajärjestelmiin. Uudet Paunerin toimittamat Mifare NXP 1K kortit ovat pinnaltaan täysin sileitä, joten niihin voi tulostaa sublimaatio korttitulostimella koko pinta-alaan. Aikaisemmin Mifare korteissa on ollut sirun kohdalla pieni epätasaisuus, johon ei voinut tulostaa. Uudentyyppisissä täysin sileissä Mifare korteissa on muovin sisään valettu ohuempi siru ja sen ansiosta pinta on nyt täysin sileä.

Älykortteja-sirukortteja käytetään esim. kulunvalvontajärjestelmissä ja avainkortteina.
Kortin koko 86 x 54 mm, paksuus 0.8 mm, valkoinen.

Pauner Mifare kortit ovat erittäin laadukkaita; tulostuspinta on sileä ja naarmuuntumaton, jolloin kortteihin tulee hyvälaatuinen tulostus. Pauner Mifare korteissa on hyvälaatuiset antennit, joten lukuetäisyys on parempi kuin monissa muissa Mifare korteissa. Pauner Mifare korteissa käytetään alkuperäistä NXP standardin sirua, jossa on paras yhteensopivuus.

Mifare Desfire

Mifare Desfire EV1 EK sirukortti älykortti

  • Tietoa tuotteesta
  • Lisätietoa

Laadukas Mifare Desfire älykortti - sirukortti. 

Mifare Desfire standardia käytetään mm. rakennusalan työmaakortti valtti-kortti tunnisteina.

Mifare Desfire älykortti soveltuu mm. maksukortti, matkakortti ja kanta-asiakaskortti sovelluksiin. Myös uusissa rakennusalan älykorteissa käytetään tätä Mifare Desfire standardia. Korttiin voidaan tulostaa sublimaatio korttitulostimella.

Toimituserä 100 kpl niteissä.