muovikorttitulostin_pauner_ru_wx500
Muovikorttitulostin Pauner H-200e

Muovikorttitulostin

Muovikorttitulostin Pauner H-200e

  • Laadukas ja nopea muovikorttitulostin, joka on ulkomitoiltaan sopivan pieni, mutta ominaisuuksiltaan suuri ja monipuolinen

Tietokoneeseen liitettävä muovikorttitulostin tekee helposti ja edullisesti laadukkaat kuvalliset henkilökortit työpaikan henkilökunnalle, rakennustyömaan tunnistekortit/kulkulupakortit, jäsenkortit, kokousnimikortit, kanta-asiakaskortit ym.

Muovikorttitulostin tekee pankkikortin kokoisiin muovikortteihin erittäin laadukkaan värivalokuvan tarkan tulostuksen sublimaatio-tekniikalla, joten kortit ovat tyylikkään näköisiä ja kestävät hyvin käytössä.

Pauner H-200e muovikorttitulostin sisältää automaattinen kortinsyöttölaiteen, joten käyttö on helppoa ja sujuvaa. Muovikorttitulostin on helppo liittää USB-liitännällä tietokoneeseen. Lisävarusteena saatavilla mm. Ethernet verkkoliitäntä mahdollisuus.

Muovikorttitulostin Pauner H-200e tulostaa laadukkaat jäsenkortit, ID-kortit ja kanta-asiakaskortit

Pauner H-200e muovikorttitulostin toimitukseen sisältyy kaikki tarvittava laadukkaiden henkilökorttien tekemiseen; muovikorttitulostin, helppokäyttöinen hyvä PC-ohjelmisto korttien ulkoasun suunnitteluun ja tulostamiseen sekä USB-kaapeli.

Muovikorttitulostin Pauner H-200e toimitukseen sisältyvä PC-ohjelma on erittäin monipuolinen, jossa on kaikki toiminnot, joita tarvitsee korttien suunnitteluun ja tulostamiseen. Ohjelmalla pystyy tekemään myös kaikki viivakoodit sekä QR-koodit, jotka voi lukea älypuhelimella. Ohjelmassa on myös ODBC-tietokantayhteys, joka mahdollistaa tulostettavien tietojen lukemisen esim. Excel listauksesta tai tietokannasta. Ohjelma on helppokäyttöinen ja toimitukseen sisältyy myös hyvät Suomenkieliset käyttöohjeet.

Muovikorttitulostin Pauner H-200e toimitukseen sisältyvä ohjelma on monipuolinen ja helppokäyttöinen

Värinauhoja ja muovikortti-aihioita voit tilata toimitukseen tarvitsemasi määrän.

Lisävarusteena voimme toimittaa tietokoneeseen liitettävän helppokäyttöisen USB-kameran henkilökuvien ottamiseen. Tulostusohjelmassa voit helposti käyttää myös digikameralla kuvattuja henkilökuvia.

Muovikorttitulostin Pauner H-200e malliin on saatavilla kaikki tarpeelliset lisävarusteet; flipper-moduli mahdollistaa kaksipuoleisen tulostuksen, Ethernet liitännällä varustettuna voit käyttää muovikorttitulostinta verkossa usealta tietokoneelta, 400 kortin syöttöteline on käytännöllinen varuste silloin, kun tulostetaan suuria määriä kortteja.

Muovikorttitulostin Pauner H-200e malliin on saatavilla paljon lisävarusteita

Tilaa tai kysy lisätietoa! puh. 040 761 4667 email: pauner(at)pauner.fi

Muovikorttitulostin

Muovikorttitulostin Pauner H-200e on ulkomitoiltaan sopivan pieni, joten se mahtuu hyvin työpöydälle.

Muovikorttitulostin Pauner H-200e mahtuu hyvin työpöydälle

 >> esite PDF muovikorttitulostin

Muovikorttitulostin Pauner H-200e

Muovikorttitulostin Pauner H-200e on varmatoiminen, helppokäyttöinen ja nopea muovikorttitulostin, joka on ulkomitoiltaan pieni, mutta ominaisuuksiltaan suuri.