id-korttitulostin_pauner_ru_wx500
ID-korttitulostin Pauner H-200e

ID-korttitulostin

ID-korttitulostin Pauner H-200e on laadukas ja nopea ID korttitulostin, joka on ulkomitoiltaan pieni, mutta ominaisuuksiltaan suuri.

Tietokoneeseen liitettävällä ID-korttitulostimella voit tehdä helposti ja edullisesti laadukkaat kuvalliset henkilökortit työpaikan henkilökunnalle, rakennustyömaan tunnistekortit / kulkulupakortit, kokousnimikortit, kanta-asiakaskortit ja jäsenkortit yms.

ID-korttitulostin tekee pankkikortin kokoisiin muovikortteihin erittäin laadukkaan värivalokuvan tarkan tulostuksen sublimaatio-tekniikalla, joten ID kortit ovat tyylikkään näköisiä ja kestävät hyvin käytössä.

Pauner H-200e ID korttitulostin sisältää automaattinen kortinsyöttölaiteen, joten käyttö on helppoa ja sujuvaa. ID korttitulostin on helppo liittää USB-liitännällä tietokoneeseen. Lisävarusteena Ethernet verkkoliitäntä mahdollisuus.

Pauner H-200e ID-korttitulostin toimitukseen sisältyy kaikki tarvittava laadukkaiden henkilökorttien tekemiseen; korttitulostin, helppokäyttöinen hyvä PC-ohjelmisto korttien ulkoasun suunnitteluun ja tulostamiseen sekä USB-kaapeli.
Värinauhoja ja muovikortti-aihioita voit tilata toimitukseen tarvitsemasi määrän.
Lisävarusteena voimme toimittaa tietokoneeseen liitettävän helppokäyttöisen USB-kameran henkilökuvien ottamiseen.
Tulostusohjelmassa voit helposti käyttää myös digikameralla kuvattuja henkilökuvia.

Pauner Oy on korttitulostin, korttikone ja henkilökorttitulostin laitteisiin erikoistunut yritys. Paunerilta saat kaikki muovikorttitulostimet.

ID-korttitulostin on erinomainen ratkaisu, kun on tarve tehdä henkilökunnalle henkilökortti, tunnistekortti, työmaakortti, kulkulupakortti. Korttitulostin on hyvä työkalu myös kun tarve tehdä kanta-asiakaskortti tai jäsenkortti.

Tilaa tai kysy lisätietoa! Puh. 040 761 4667 email. pauner(at)pauner.fi

ID-korttitulostin

ID-korttitulostin ja muovikorttitulostin infoa myös https://korttitulostin.fi/ sivulla.

ID-korttitulostin Pauner H-200e

ID-korttitulostin Pauner H-200e on laadukas ja nopea ID korttitulostin, joka on ulkomitoiltaan pieni, mutta ominaisuuksiltaan suuri.