kaulanauhat_vs_reelstrap_col_420x646
Kaulanauhat eivät ole yhtä käytännöllisiä kuin Reelstrap

Kaulanauhat

Kaulanauhat ovat olleet markkinoilla jo vuosikymmeniä. Uusi Suomalainen Reelstrap -keksintö on paljon käytännöllisempi kuin tavalliset kaulanauhat. Reelstrapin tärkeä hyöty on se, että automaatisesti kelautuvan Reelstrapin nauhan voi helposti napin painalluksella säätää sopivan lyhyeksi, jolloin ID-kortti on ylempänä. Tällöin ID-kortti ei haittaa työskentelyä ja ID-kortti näkyy paremmin. Tavallinen vakiopituinen perus kaulanauha usein kumartuessa kolahtaa esim. tietokoneen näppäimistöön tai ruokatunnilla ruokalautaseen. Uusi Reelstrap ratkaisee nämä pulmat. Käytön jälkeen Reelstrap nauha on helppo napin painalluksella kelata tyylikkääseen design-koteloon, jolloin kaulanauha ei jää repsottamaan ja on taas helppo ottaa käyttöön. Reelstrapiin voi tarvittaessa ripustaa myös avaimen, USB-muistitikun tai puhelimen.

>> Paina tästä näet lisätietoa Reelstrapistä

 >> Takaisin korttitarvikkeet valikkoon

Paunerilta saat tarvittaessa myös kaikki perinteiset tavalliset kaulanauhat.

Tilaa tai kysy lisätietoa!

Kaulanauha 10mm, musta

Kaulanauha 10mm on varustettu turvalukolla sekä kiertymättömällä kiinnikkeellä, jolla korttipidike/ID-kortti pysyy hyvin oikeinpäin.

Kaulanauha 10mm + Jojo, musta

Kaulanauhan pituus 90cm, leveys 10mm. Jojon narun pituus 60cm. Kaulanauha materiaali polyester. Turvalukko ja jojossa nepparikiinnike, joka sopii korttipidikkeeseen.

Kaulanauha naru klipsillä, musta

Kaulanauha naru on varustettu turvalukolla ja kiertymättömällä klipsikiinnikkeellä, joka yhteensopiva korttipidikkeeseen.

Tuotenumero: 12131

Kaulaketju 76cm, metallinen

Paksuus 2,4mm, pituus 76cm. Nikkelivapaa.

Metallipallo kaulaketju on yhteensopiva mm. EXC korttipidike kanssa.

Kaulanauha 15mm + Jojo

Kaulanauhan leveys 15mm ja pituus 90 cm. Jojon narun pituus 60 cm. Kaulanauhassa turvalukko. Jojossa nepparikiinnike, joka sopii korttipidikkeeseen.