Puhelin suojakotelo DangleCase ja Reelstrap

Danglecase

DangleCase on Reelstrapin lisävarusteeksi kehitetty suojakansi-pidike puhelimelle.

  • Onko sinulta joskus puhelin luiskahtanut käsistä ja tipahtanut lattialle palasiksi? Huonolla säkällä puhelimen näytön lasi rikkuu, kun puhelin tipahtaa lattialle. Puhelimen sisällä elektroniikkakomponentit voi vaurioitua puhelimen tipahtaessa lattialle.
  • Entä onko sinulta joskus puhelin hukkunut esim. taksimatkalla tipahtanut taskusta?
  • Onko joskus puhelu ehtinyt katketa ennen kuin olet ehtinyt kaivella puhelimen taskustasi  tai laukustasi ja vastata?
    Olemme kehittäneet uutuustuotteen, joka ratkaisee nämä aikaisemmat pulmat!

DangleCase suojakotelo kiinnitetään napsauttamalla puhelimen takakanteen. DangleCasessa on metallinen kiinnike, jolla sen voi kiinnittää Reelstrapiin, joka on uusi käytännöllinen säädettävä kaulanauha-olkanauha tyyppinen pidikeratkaisu.  Reelstrapin kelautuvan kantonauhan voi helposti nappia painamalla säätää sopivan pituiseksi. Reelstrapillä voi puhelimen ripustaa joko eteen kaulanauhan tapaan tai sivulle olkanauhan tapaan. Tällöin puhelin kulkee kätevästi mukana eikä pääse tipahtamaan lattialle tai hukkumaan. Kun puhelin on DangleCase Reelstrapissä, niin puhelimeen on helppo vastata, kun ei tarvitse kaivella puhelinta taskusta. Tarvittaessa saat puhelun aikana molemmat kädet vapaaksi, kun voit pitää puhelimen eteen ripustettuna ja puhua kaiutin toiminnolla. Viestit ja kellonaika on helppo katsoa, kun puhelin on DangleCasessa. Kun käytät puhelimen navigointia, niin karttaa on myös kätevä katsoa DangleCaseen ripustetusta puhelimesta. DangleCase on kestävää kovaa muovia, joka suojaa puhelinta naarmuuntumiselta ja kolhuilta.

iPhone ja Samsung sopii Reelstrapiin
Tarvittaessa Reelstrapissä kulkee kätevästi mukana ja pysyy tallessa myös työpaikan ID-kortti , avain ja USB-muistitikku tms.

DangleCase on helppo kiinnittää Reelstrapiin ja tarvittaessa irrottaa, käyttötarpeen mukaan. Eli voit käyttää DangleCasea myös kuten tavallista suojakuorta. Ja kun haluat ripustaa puhelimen Reelstrapiin, niin napsautat kiinnikkeen Reelstrapin kiinnitysrenkaaseen.
DangleCase on nyt saatavilla seuraaville puhelinmalleille: iPhone 5, 5S ja 5C.

Puhelimen suojakansi pidike DangleCase

DangleCasen läpikuultava materiaali säilyttää laitteen alkuperäisen värin näkyvyyden.

 

DangleCase antaa monia etuja puhelimen käyttäjälle:

  • puhelin kulkee näppärästi mukana. Erityisesti naisten asusteissa ei läheskään aina ole taskua mihin puhelimen laittaisi, joten tämä uutuus ratkaisee asian.
  • puhelin ei pääse luiskahtamaan käsistä lattialle. Monella on tipahtanut puhelin lattialla ja puhelimen näyttölasi on rikkunut. Ja joillain puhelin on tipahtanut jopa vessanpyttyyn. DangleCasesta ei luiskahda puhelin eikä pääse hukkumaan esim. taksimatkalla tms.
  • puhelimeen on helppo vastata nopeasti, kun ei tarvitse puhelinta taskusta tai laukusta kaivella