Kuntokortti

Itsevalmennus.fi kuntokortti on internetselaimella toimiva helppokäyttöinen kannustava kuntokortti.

Itsevalmennus.fi kuntokortti on ns. sähköinen kuntokortti, jonka käyttöön tarvittavan tunnuksen ja salasanan saat tilaamalla palvelun.

Voit tallentaa Itsevalmennus.fi kuntokortti ohjelmaan liikuntasuorituksesi ja helposti parilla hiiren klikkauksella näet selkeän graafisen yhteenvedon liikuntasuorituksistasi mm. kalorinkulutuksesta ja liikuntasi riittävyydestä terveysliikunta suosituksiin. Jos viikottainen liikuntasi määrä on alle minimisuosituksen, näkyvät graafiset viikkopalkit punaisena. Ja kun viikottainen liikuntamääräsi ylittää minimisuosituksen, silloin viikkopalkit näkyvät vihreinä. Tämän yksinkertaisen seurannan on todettu antavan hyvää kannustusta ja motivaatiota terveysliikunnan harrastamiseen.

Itsevalmennus.fi kuntokortti ohjelman voi tilata joko yksityishenkilönä tai työnantaja henkilökunnalleen, jolloin ohjelmalla voidaan toteuttaa työpaikan liikuntakampanja, joka kehittää yhteishenkeä ja antaa henkilöställe kannustusta terveysliikuntaan, joka auttaa jaksamaan työssä paremmin.

Tilaa tai kysy lisätietoa! Puh. 040 761 4667 email. pauner(at)pauner.fi 

 Alla kuvia Itsevalmennus.fi kuntokortti ohjelmasta:

Kuntokortti

sähköinen kuntokortti

terveysliikunta kuntokortti

  >> Takaisin työpaikkaliikunta sivulle

Itsevalmennus.fi kuntokortti on helppokäyttöinen

Kuntokortti on aina tallessa, koska voit käyttää sitä joko tietokoneen tai puhelimen internetselaimella.