kassatuoli
Kassatuoli Pauner lyhyt istuinosa

Kassatuoli

Kassatuoli Pauner, lyhyellä istuinosalla on erinomainen työtuoli kassatyöpisteisiin. Tämä kassatuoli mahtuu hyvin pieneen tilaan ja mahdollistaa työntekijälle ergonomisen työasennon, joka auttaa jaksamaan työssä paremmin ja pysymään terveempänä.

Kassatuoli Pauner tuotekehityksessä on kuunneltu tarkasti kassatyöntekijöiden tarpeita ja käyttökokemuksia. Näin on saatu kehitettyä uudenlainen kassatuoli, jossa kaikki ominaisuudet on viimeistelty vastaamaan vaativan kassatyön tarpeita. Kassatuoli Pauner tukee erittäin hyvin ristiselkää. Lyhyen istuinosan ansiosta kassatuoli mahtuu tarvittaessa kääntymään kassatyöpisteessä. Lyhyt istuinosa on hyvä myös jalan verenkierrolle, koska istuinosa ei paina reiden alareunaa, kuten tavallisessa tuolissa. Pauner kassatuoli istuinosan etureuna on pyöristetty ja istuinosa on miellyttävän pehmeä. Nämä ominaisuudet auttavat siihen, että jalat ei puudu istumatyössä. Kotimainen Pauner kassatuoli on erittäin kestävä.

Pauner kassatuoli soveltuu kauppojen kassatyöpisteiden lisäksi hyvin myös mm. hotellien vastaanoton työpisteisiin sekä ravintoloiden kassatyöpisteisiin.

Kassatuoli Pauner lyhyellä istuinosalla on monissa vertailuissa todettu olevan paras kassatuoli ja myös riittävän korkea työtuoli

Tilaa tai kysy lisätietoa!  Puh. 040 761 4667 email: pauner(at)pauner.fi

 >> Takaisin ergonomiatuotteet valikkoon

KASSAtUOLI PAUNER ON PARAS

Monissa vertailuissa on todettu lyhellä istuinosalla oleva Pauner kassatuoli 102 parhaimmaksi työtuoliksi kassatyöpisteisiin. Siihen on helppo istua ja helppo nousta pois. Lyhyellä istuinosalla oleva kassatuoli sopii kaikkien käyttöön, joten se on hyvä valinta työpisteisiin, jossa käyttäjät vaihtuu.

kassatuoli
kassatuolit
kassatuoli
kassatuoli korkea työtuoli säädöt

kassatuoli on helppo säätää

A: Kun nostat vipua voit säätää tuolin korkeuden

B: Kun nostat vipua voit säätää selkänojan etäisyyden

C: Kun nostat vipua voit säätää istuimen kaltevuuden

D: Kun pyörität säätöruuvia vastapäivään, niin selkonojan korkeussäädön lukitus vapautuu ja voit säätää selkänojan sopivalle korkeudelle. Kun pyörität säätöruuvia myötäpäivään, niin selkänojan korkeussäätö lukkiutuu. Selkänoja kannattaa säätää ristiselän korkeudelle, jotta se tukee lannenotkon.

 

Tilaa tai kysy lisätietoa puh. 0407614667 tai email: pauner (at) pauner.fi

Kassatuoli Pauner lyhyt istuinosa

Kassatuoli Pauner lyhyellä istuinosalla on näppärän kokoinen ja ergonominen kassatuoli. Lyhyen istuinosan ansiosta kassatuoli mahtuu hyvin kassatyöpisteeseen, jossa tilaa ei ole paljoa. Lyhyen istuinosan asiosta selkätuen saa sopivan lähelle selkää, jolloin ristiselän saa hyvin tuettua. Istuinsan leveys on 46 cm ja syvyys 25 cm. Säädöt ovat helppokäyttöiset ja sopivan monipuoliset.

Pauner kassatuoli 102 on varustettu korkealla kaasujousella ja jalkarenkaalla, joten se sopii hyvin korkeisiin kassatyöpisteisiin. Korkeudensäätövara on 60 - 86 cm. Tuotenumero: 102

>> Tilaa nettikaupasta

Kassatuoli vakiokokoisella istuinosalla

Pauner kassatuoli on saatavana myös versiona, jossa istuinosa on isompi eli leveys 42 cm ja syvyys 41 cm. Korkeudensäätövara on myös tässä 60 - 86 cm eli sopii korkeisiin kassatyöpisteisiin. Varusteena jalkarengas. Selkänojassa on hyvä muotoilu, joka tukee ristiselän erinomaisesti. Säädöt ovat helppokäyttöiset ja monipuoliset; istuimen korkeuden ja kaltevuuden säätö, selkänojan etäisyyden ja korkeuden säätö. Tuotenumero: 11141

Kassatyöpisteisiin sopii käyttöön myös satulatuoli, jossa on korkea kaasujousi ja jalkarengas. Paunerilta saat myös erittäin hyvät satulatuolit. Naisten käyttöön suosituin on kapealla pehmeällä istuinosalla varustettu satulatuoli ja miesten käyttöön erinomainen valinta on kaksiosainen satulatuoli. Satulatuoli jakaa käyttäjien mielipiteitä, useimmat tykkää satulatuolista erittäin paljon, mutta osa vierastaa satulatuolin käyttöä. Siksi hyvä kompromissi ratkaisu on yllä esitelty lyhyellä istuinosalla varustettu kassatuoli silloin, kun samassa kassatyöpisteessä tekee työtä monta eri henkilöä.

Satulatuoleista lisätietoa satulatuoli esittelysivulla >>