kassatuoli
Kassatuoli Pauner lyhyt istuinosa

Kassatuoli

Kassatuoli Pauner, lyhyellä istuinosalla on erinomainen työtuoli kassatyöpisteisiin. Tämä kassatuoli mahtuu hyvin pieneen tilaan ja mahdollistaa työntekijälle ergonomisen työasennon, joka auttaa jaksamaan työssä paremmin ja pysymään terveempänä.

Kassatuoli Pauner tuotekehityksessä on kuunneltu tarkasti kassatyöntekijöiden tarpeita ja käyttökokemuksia. Näin on saatu kehitettyä uudenlainen kassatuoli, jossa kaikki ominaisuudet on viimeistelty vastaamaan vaativan kassatyön tarpeita. Kassatuoli Pauner tukee erittäin hyvin ristiselkää. Lyhyen istuinosan ansiosta kassatuoli mahtuu tarvittaessa kääntymään kassatyöpisteessä. Lyhyt istuinosa on hyvä myös jalan verenkierrolle, koska istuinosa ei paina reiden alareunaa, kuten tavallisessa tuolissa. Pauner kassatuoli istuinosan etureuna on pyöristetty ja istuinosa on miellyttävän pehmeä. Nämä ominaisuudet auttavat siihen, että jalat ei puudu istumatyössä. Kotimainen Pauner kassatuoli on erittäin kestävä.

Pauner kassatuoli soveltuu kauppojen kassatyöpisteiden lisäksi hyvin myös mm. hotellien vastaanoton työpisteisiin sekä ravintoloiden kassatyöpisteisiin.

Kassatuoli Pauner lyhyellä istuinosalla on monissa vertailuissa todettu olevan paras kassatuoli ja myös riittävän korkea työtuoli

Tilaa tai kysy lisätietoa!  Puh. 040 761 4667 email: pauner(at)pauner.fi

 >> Takaisin ergonomiatuotteet valikkoon

Kassatuoli Pauner lyhyt istuinosa

Kassatuoli Pauner lyhyellä istuinosalla on sopivan kokoinen ja ergonominen kassatuoli.