Kaapelikouru johtokouru

Kaapelikouru - johtokouru on hyvä ratkaisu, kun haluat saada tietokoneen johdot kiinnitettyä siististi työpöytään ja pois lattialta. Työpöydän takana tunnetusti on paljon johtoja, jotka ovat epäsiistejä ja keräävät pölyjä. Kaapelikouru - johtokouru on tärkeä varuste työpisteeseen.

Kaapelikouru - johtokouru kiinnitetään ruuveilla pöydän alapuolelle. Johtokouruun voi nostaa irralliset tietokonekaapelit ja virtapistorasiat yms.

kaapelikouru

Kaapelikouru aukeavilla kansilla malliin voit helposti asentaa johdot ja virtapistorasian sekä tarvittaessa helposti vaihtaa johtoja.

kaapelikouru kiinni

Kun kaapelikouru kansilevyt on laitettu kiinni, ovat johdot siististi piilossa.

johtokouru

Johtokouru johtokori on edullisempi kuin avattava kaapelikouru. Johtokouruun voi laittaa myös virtamuuntajat ja jakorasia virtajohdon.

johtokori

Johtokouru johtokori toimitus sisältää kiinnitysruuvit ja pöytään ruuvattavat kiinnikkeet, joista johtokori on tarvittaessa helppo nostaa pois.

Kaapelikouru ja johtokouru ovat Pauner sähköpöytä yhteensopivia.

 

Tilaa nettikaupasta >>  tai kysy lisätietoa!  Puh. 040 761 4667 email: pauner(at)pauner.fi 

Paunerilta saat parhaimmat kaapelikourut, johtokorit ja johtokourut sekä johtojen järjestely pidikkeet.

johtokouru kaapelikouru pöytään johtokori pöydän alle

Johtokouru pöytään on 50cm pituinen tukeva metallinen kaapelikouru pöytään. Johtokori pöydän alle kansilevyyn on helppo kiinnittää ruuveilla. Sujuvimmin kiinitys onnistuu akkuporakone ruuvivääntimellä. Tämä johtokouru on riittävän iso ja tukeva myös jatkojohtojen ja virtalähteiden kannatteluun. Johtojen järjestely on tärkä toimenpide, jotta siivous onnistuu sujuvasti eivätkä virtajohdot jää lattialle roikkumaan epäsiististi pölyä keräämään. Työpöytään kannattaa laittaa vähintään kaksi kourua.

johtokouru kaapelikouru pöytään johtokori pöydän alle

Kaapelikouru aukeavilla kansilla

Kaapelikouru tuotteella saat johdot siististi piiloon ja pois lattialta pölyä keräämästä.

Johtokouru johtokori

Johtokouru johtokori on edullinen ja helppo tapa asentaa tietokoneen johdot siististi.

Välillä johtoja kerääntyy enemmän ja toisinaan niitä tulee lisää. Pölyä ja likaa keräävät johdot ovat hyvin useasti solmussa ja niiden selvittäminen on usein hankalaa jopa työlästä. Siivotessa johtojen siirtely eri pituisten johtojen kanssa ei ole aina helppoa. Saattaa olla että myös jaloilla sattuu ajoittain vahingossa repäisemään roikkuvia johtoja. Työpaikka voi olla sotkuisen oloinen tai sitten järjestyksessä.

Yleensä johtoja kerääntyy tietokoneiden, tulostimien ja kopiokoneiden lähettyville, mistä saattaa myös löytyä jatkojohtoja useampi kappale. Johtokouru kaapelikouru antaa helpotusta johtojen piilosssa pitämiseen. Se tulee pöydän alle kiinni, jolloin johdot saadaan ylös. Johtokouru kaapelikouru ei ole tiellä ja johdot ovat poissa lattialta, silmistä sekä mielestä. Siivoojien työ helpottuu, sekä muiden työntekijöiden. Johtokouru kaapelikouru on erittäin hyvä ja edullinen vaihtoehto saada johdot järjestykseen.