Sähköpöytä työpöytä eli sähköinen työpöytä  sähkösäädettävä työpöytä on ergonomia Myydään hinta edullinen
Sähköpöytä sopii hyvin toimistoon

Sähköpöytä - säädettävä työpöytä tietokonepöytä

Sähköpöytä sähkösäätöinen työpöytä tietokonepöytä mahdollistaa työnteon vaihtelevasti. Sähköpöytä työpöytä antaa mahdollisuuden tehdä töitä seisten ja välillä istuen normaalilla toimistotuolilla. Ja välillä voit käyttää satulatuolia. Vaihteleva työasento on hyväksi keholle. Jokainen pitkään paikoillaan istunut tietää, että ihmistä ei ole luotu istumaan pitkää aikaa paikoillaan. Pieni sähköpöytä on loistava ratkaisu etätyö kotitoimistoon.

Sähköpöytä tietokonepöytä parantaa ergonomiaa.

Sähköpöytä on helppo säätää sopivalle korkeudelle. Painat vain napista ja sähkösäätöinen työpöytä on hetkessä joko seisomapöytä tai normaalikorkuinen työpöytä. Sähköpöytä on erinomainen ratkaisu, jos selkä oireilee perinteisestä istumisesta. Ja sähkösäätöinen työpöytä kannattaa ottaa käyttöön jo ennen kuin selkäkipu tulee. Sähkössäädettävä työpöytä myös lisää työn tehokkuutta, kun jaksat työssä paremmin. Satulatuoli ja sähkötyöpöytä yhdessä tarjoavat erittäin ergonomisen tavan työskennellä. Paunerilta saat laadukkaat sähköpöydät.

Soita tai meilaa ja kysy lisätietoa! Puh. 040 761 4667 email: pauner(at)pauner.fi

Sähköpöytä säädettävä työpöytä runko Sähköpöydän jalat työpöydän

Pauner sähköpöytä runko on kotimaista laatutyötä. Pauner sähköpöydät on varustettu kahdella korkealaatuisella sähkökäyttöisellä Tanskalaisen Linakin karamoottorilla, jotka on sijoitettu rungon sisään. Jotkut muut Suomen markkinoilla olevat sähköpöydät ovat varustettu vain yhdellä vähemmän laadukkaalla moottorilla. Kahdella moottorilla varustettu säädettävä työpöytä nousee ja laskee tasaisemmin. Kannattaa ehdottomasti valita vain sellainen sähkösäätöinen työpöytä, jossa on kaksi korkealaatuista karamoottoria. Kolmijalkainen Pauner moottoroitu työpöytä on varustettu kolmella moottorilla. Pauner sähkötyöpöytä takuuaika on nykyisin viisi vuotta (ennen vuotta 2018 toimitetuissa takuuaika oli kolme vuotta).

 

Voimme toimittaa joko pelkän seisomapöytä rungon, jolloin voit kiinnittää nykyisen työpöytäsi kansilevyn runkoon. Tai voit tilata meiltä myös kansilevyn.

 Sähköpöytä sähkötyöpöytä valkoinen sähköinen työpöytä sähkösäädettävä työpöytä korkea seisoma atk

Sähköpöytä kansilevyjen vakiomallien kokovaihtoehdot ovat:

  • 120 x 80 cm
  • 140 x 80 cm
  • 160 x 80 cm
  • 180 x 80 cm

Sekä kulmamalli 180 x 80 x 105 cm, joka sopii kaksijalkaiseen sähköpöytä runkoon tai varustettuna 60 x 75 cm lisäosalla sopii kolmijalkaiseen sähköpöytä runkoon, jolloin saadaan 180 x 180 cm kokoinen sähkösäätöinen työpöytä. Vakiomittainen kulmakansilevy on pinnoitettu molemmin puolin, joten sen voi asentaa myös toisinpäin peilikuvan muotoisena. Jos haluat vielä isomman kulmamallisen sähköpöydän, niin tarvittaessa voit lisätä alla näkyvän kansilevyn toiseen reunaan vielä 80 x 60 cm lisälevyn, jolloin kulmamallisen pöydän koko on 240 cm x 180 cm. Jopa niin iso kansilevy on mahdollista asentaa kolmijalkaisen Pauner säätöpöytä runkoon. 

sähköpöytä kansilevy kulmamalli työpöytä kulma pöytälevy

Vakio kansilevjen värivaihtoehdot: valkoinen, vaahtera ja punapyökki.

sähköpöytä kansilevy värit valkoinenTarvittaessa voimme tehdä pyötälevyn myös mittatilaustyönä tarpeenne kokoisena ja muotoisena.  >> Paina tästä näet sähköpöytä mittatilauskansilevyvärit

 

Kolmijalkainen sähköpöydän runko Pauner 3J soveltuu kulmapöytälevylle.

Sähköpöytä 3J kolmijalkainen runko jalat kulma kansilevyyn

sähköpöytä kansilevy kulmamalli kolmijalkainen sähköisesti säädettävä työpöytä

Istumatyön aiheuttamista terveysvaaroista on viime aikoina julkaistu monia tutkimuksia. Sähköpöydät ovat hyvä ratkaisu vähentämään istumatyön haittavaikutuksia, koska sähkösäätöinen työpöytä on napin painalluksella seisomapöytä tai perinteinen työpöytä ja mahdollistaa näin tarpeellisen vaihtelun työasentoon. Sähköisesti säädettävä seisomapöytä on paljon monikäyttöisempi kuin perinteinen säädettävä työpöytä, joten kannattaa nyt heti tilata uusi sähkötyöpöytä.

Alla oleva video näyttää miten helposti voit vaihtaa kolmijalkaisen sähköpöydän jalat perinteiseen toimistopöytään.

Sähköpöytä kulma tietokonepöytä kirjoituspöytä Työpöydät Paunerilta edullisemmin kuin Isku tai Martela hinnat

Sähköpöydän jalat kaksijalkainen kulma malli (2JK) sopii kansilevyyn joka on toisesta päästä syvempi. Tässä kulmamallisessa sähköpöytä rungossa toisessa päässä oleva lattiaa vasten oleva jalkavaste on pidempi, 83 cm ja toinen jalkavaste 63 cm. Myös kansilevyä vasten oleva toisen päädyn tukirauta on syvyysuunnassa pidempi. Kulmamallinen sähköpöytä runko on saatavilla kolmena värivaihtoehtona; harmaa, musta, valkoinen. Moottoreista saatavilla pidemmällä korkeussäätövaralla oleva versio (2JPSK), jolloin sähköpöydät sopii myös yli 187 cm pituisille seisomatyöpisteeksi.

Sähköpöytä kulmamallinen on käytännöllisempi tietokonepöytä kuin ikea työpöytä 

Yllä kuvat kulmamallisesta 180 x 120 cm kansilevystä, joka sopii hyvin kaksijalkaiseen kulmamalliseen Pauner sähköpöydän runkoon (2JK). Tämä kansilevy on varastosta saatavilla joko vasen- tai oikeakätisenä versiona ja neljä värivaihtoehtoa; valkoinen, harmaa, koivu, pyökki ja grafiitin harmaa.

sähköpöytä kansilevy värit sähkösäätöinen työpöytä kulma malliin

pieni sähköpöytä on hyvä mobiilityöpiste pyörillä varustettuna yksijalkainen runko

Yksijalkaisella rungolla varustettu pieni sähkösäätöinen työpöytä on hyvä ratkaisu silloin, kun pitää saada mahtumaan työpiste pieneen tilaan tai tarvitaan helposti liikuteltava mobiilityöpiste.

Tarvittaessa voit tilata Pauner sähköpöytä tilaukseen myös asennuspalvelun.

Pauner sähköpöydät on mahdollista hankkia myös leasing rahoituksella vuokralle silloin, kun tilauksen kokonaissumma on vähintään 5000 eur.

Tilaa tai kysy lisätietoa!  Puh. 040 761 4667  email: pauner(at)pauner.fi

Pauner sähkötyöpöytä ratkaisuihin voit tulla tutustumaan esittelypisteeseemme Vehnämyllynkatu 6, Tampere. Ennen kuin tulet soita 040 761 4667 ja varmista, että olemme paikalla.

Säädettävä työpöytä ja satulatuoli toimivat erinomaisesti yhdessä. Paunerilta voit tilata myös korkealaatuiset satulatuolit. Paunerilta saat tarvittaessa myös kaikki lisäkalusteet ja tarvikkeet: laatikostot, mappikaapit, seinäkkeet, kaapelikourut, työpistematot ja monitorivarret yms.

 >> Satulatuoli esittelysivu    >> Toimistokalusteet kaapit ja laatikostot

 >> Takaisin ergonomiatuotteet valikkoon

sähköpöytä kulma kansi valmimuodot

Tämä viereinen kuva näyttää kansilevytehtaamme koneille valmiiksi tallennetut muodot. Näillä muodoilla voimme valmistaa tilatuilla mitoilla. Sähköpöytärunko 2JK sopii esim. 1300 - 2200  x 1200 mm kokoiseen kansilevyyn. Kaksijalkaisessa kulmamallisessa 2JK rungossa on toisessa päädyssä isompi jalkavaste, jonka ansiosta runko on tukeva vaikka kansilevyn syvyys toisesta päädystä on 1200 mm. 2JK-Pau sähköpöytä runko on vakio korkeussäätövaralla ja 2JK-Plus runko on pidemmällä korkeussäätövaralla, joten se soveltuu myös yli 186 cm pituisille käyttäjille.

sähköpöytä kulmamalli runko jalat

Kun tarvitaan isompi kulmamallinen sähköpöytä, niin tällöin lisätään lisäpala esim. koko 600 x 800 mm ja silloin käytetään kolmijalkaista sähköpöytärunkoa. Kun sivun pituus on yli 1800 mm, niin käytetään pidennettyjä runkoputkia. Kolmijalkainen sähköpöytä runko 3J-Pau on vakio korkeudensäätövaralla ja 3J-Plus mallin sähköpöytä jalat on varustettu moottoreilla, joissa pidempi korkeudensäätövara, joten sopii myös yli 186 cm pituisille käyttäjille.

sähköpöytä jalat kulma runko

 

sähköpöytä kansilevy värit

Sähköpöytä kansivärit

Yllä olevassa kuvassa näkyvä kansilevy muoto on saatavilla neljänä eri värivaihtoehtona; valkoinen, koivu, pyökki, vaalean harmaa ja grafiitin harmaa. Nämä värit on saatavilla myös suorakaiteen muotoiseen kansilevyyn, johon valkoinen on varastoväri.
sähköpöytä jalat runko moottoritu sähköpöydät

2-jalkainen sähköpöytä

Suorakaiteen muotoiseen kansilevyyn (leveys 130 - 180 cm ja syvyys 80 cm) suosituimmat runkomallit ovat 2J-Pau, joka on vakio korkeudensäätövaralla ja se on saatavilla kolmena värivaihtoehtona harmaa, valkoinen, musta. Sekä 2J-Plus runko, joka on varustettu pidemmän säätövaran moottoreilla, joten soveltuu myös yli 186 cm pituisille käyttäjille. 2J-plus sähköpöytä rungon värivaihtoehdot harmaa ja valkoinen. Nämä molemmat em. sähköpöytärungot on varustettu erittäin laadukkailla hiljaisilla moottoreilla, joissa hyvä nostovoima 80 kg per moottori eli 160 kg per pöytä. Takuuaika viisi vuotta.

Vähennä istumista ja voi paremmin on kantava teema Sosiaali- ja Terveysministeriön julkaisemassa kansallisessa suosituksessa istumisen vähentämiseen. Runsaalla ja pitkäkestoisella istumisella on tutkimuksissa todettu olevan haitallisia vaikutuksia sydän- ja verenkiertoelimistön sekä tuki- ja liikuntaelimistön terveyteen. Kaiken ikäisten ihmisten olisi vähentää pitkäkestoista istumista ja pyrkiä lisäämään liikkumista myös arkiliikunnan parissa sekä työpaikalla pyrkiä lisäämään mahdollisuuksien mukaan fyysisesti aktiivisia työskentelytapoja. Siihen toimistotyössä mahdollisuuksia tarjoaa sähköpöytä ja toimistopoljin, jolla voit polkea samanaikaisesti, kun teet tietokoneella töitä sähkösäätöisen työpöydän äärellä. Nykyään myös lapset ja nuoret viettävät paljon aikaa istuen tietokonepelejä pelaten. Liikunnan lisääminen on erittäin tärkeää. Ja hyvä keino istumisen vähentämiseen on hankkia myös lapsille ja nuorille sähköpöytä, jotta voi vähentää haitallista istumista nostamalla pelipöydän välillä seisomakorkeuteen. Pauner sähköpöydät voidaan lisävarusteena varustaa myös bluetooth ohjaimella, jolloin pöydän korkeuden voi säätää myös puhelimella ja siihen liittyvään sovellukseen saa asetettua opastamaan milloin olisi hyvä nostaa pöytää välillä seisomakorkeuteen. Älypuhelimia paljon käyttämään tottuneelle teineille tällainen puhelinsovellus pöydän säätämiseen on kiinnostava ja kannustava väline.

Sähköpöytä Pauner 2J

Sähköpöytä Pauner 2J on ominaisuuksiltaan paras sähkösäätöinen työpöytä.

Sähköpöytä runko Pauner 2JPS pidemmällä säätövaralla

Sähköpöytä runko 2JPS soveltuu myös käyttäjille, joiden pituus on yli 186 cm. Sähköpöytä 2JPS ylin korkeus on 126cm ja alin 62cm mitattuna pöytälevyn yläreunaan.

Sähköpöytä musta runko Pauner 2J-pau

Musta sähköpöytä jalat sopii tyylikkäästi toimistoihin, joissa muidenkin kalusteiden jalat ovat mustia.

Sähköpöytä kansilevy 120/140/160/180 x 80 cm

Sopii kaksijalkaiseen 2J tai 2JPS sähköpöytä runkoon.

Vakiovärit: valkoinen, koivu, pyökki.

Sähköpöytä runko kaksijalkainen kulmamalli

Kulmamallinen sähköpöytä runko on tarkoitettu kansilevyyn, joka on toisesta päästä syvempi. Tämän rungon toisen päädyn sähköpöytäjalan lattiaa vasten oleva jalkavaste on 83 cm ja toisen päädyn 63 cm. Kaksi laadukasta moottoria, jolla nousee ja laskee varmatoimisesti hiljaisella äänellä. Nostovoima n. 140 kg.

Kulmamallinen kansilevy 180 x 120 cm

Sopii kaksijalkaiseen kulmamalliseen sähköpöytärunkoon 2JK ja 2JKPS. Toisen päädyn syvyys 80 cm ja toisen 120 cm. Leveys 180 cm. Saatavilla oikean- tai vasenkätisenä versiona. Kansilevyn paksuus 25 mm ja pinnoitemateriaali melamiini.

Sähköpöytä runko 3 jalkainen

Laadukas sähköpöytä runko kolmella hiljaisella laadukkaalla LINAK koneistolla
Sähkösäätöisen työpoydän jalkojen leveyssäätö portaattomasti 1200mm-1900mm
Pöydän säätö tapahtuu ohjausnapeista ylös-ja alas, ohjausnapit voit asentaa haluamallesi puolelle pöytää.

Sähköpöytä runko 3 jalkainen, pidemmällä säätövaralla

Laadukas sähköpöytä runko kolmella hiljaisella laadukkaalla LINAK koneistolla DL6 koneistot nostavat ja laskevat työpöytä tason alemmas ja korkeammalle kuin normaali sähköpöytä.

Sähköpöytä kansilevy kulmamalli

Kulmamallisen pöytälevyn koko:

180 x 80 x 105 cm + lisäosa 60 x 75 cm eli yhdessä asennettuna 180 x 180 cm kulma työpöytä.

Sopii kolmijalkaiseen sähköpöytä 3J runkoon.

Pieni sähköpöytä yksijalkainen 80 x 60cm kansilevyllä

Pieni sähköpöytä on hyvä työpöytä esim. kotikonttoriin, jossa työpisteen pitää mahtua pieneen tilaan tai työpaikan toimistoon, jossa tarvitaan tilapäisesti työpisteitä, joita voi myös helposti liikutella tarvittaessa.

Sähkösäätöinen työpöytä seisomapöytä runko 2 jalkainen kapea

Laadukas sähköpöytä seisomapöytä runko kahdella laadukkaalla hiljaisella LINAK koneistolla.

Sähkösäätöinen työpöytä runko 2 jalkainen

Laadukas sähköpöytä runko kahdella laadukkaalla hiljaisella moottorilla.

Sähköpöytä runko 2 jalkainen DL-7-T

Kaksijalkainen sähköpöytä runko laadukkaalla hiljaisella Linak koneistolla.

Sähköpöytä 1 jalkainen runko

Pienikokoinen sähkösäätöinen työpöytä seisomapöytä esim. väliaikaiseen työpisteeseen kannettavaa tietokonetta varten.

Sähköpöytä muistipaikkaohjain neljällä muistipaikalla

Neljällä muistipaikalla varustettu ohjain MPS4 on saatavilla lisävarusteeksi Pauner sähköpöytä runkoon. Ohjain näyttää korkeuden cm.

Muistipaikkasäädin sähköpöytään

Pauner sähköpöytä voidaan lisävarusteena varustaa kolmen muistipaikan ohjaimella, jolloin voit tallentaa siihen kolme korkeutta esim. normaali työtuoli istumakorkeus, satulatuolin istumakorkeus ja seisomatyöpiste korkeus.

Sähköpöytä M-2J sähköinen työpöytä

Sähköpöytä M-2J sähköinen työpöytä, sähköpöydän jalat soveltuu hyvin esim. 180 x 120 cm kokoiselle kulmakansilevylle, joita mm. Martela on toimittanut perus työpöytiin. Kun tilaat vain M-2J sähköpöydän jalat, niin voit vaihtaa nykyisen työpöytäsi kansilevyn M-2J sähköpöytä runkoon ja sitten sinulla on sähkökäyttöinen työpöytä.

Sähköpöydän jalat ilman runkoputkia

Pieneen n. 120 cm leveydeltään olevaan kansilevyyn on mahdollista asentaa sähköpöydän jalat, joissa ei ole runkoputkia moottoreiden välillä vaan moottoreiden yläosassa on lisäkiinnikkeet.

Sähköpöytä runko seinäkiinnityksellä

Seinään kiinnitettävä sähköpöytä on käytännöllinen ratkaisu esim. hammaslääkärin potilashuoneisiin.

Etulevyn kannake sähköpöytään

Etulevyn kannakkeella voi kiinnittää sähköpöydän etuosaan levyn, joka estää näkyvyyden pöydän alle. Tällainen etulevy tuo tyylikkäämmän ilmeen asiakaspalvelupisteissä, joissa työpöytä on asiakkaiden näkyvillä. Kaikki Pauner sähköpöydät on mahdolista varustaa etulevyllä, jotka teemme mittatilaustyönä. Kannakkeen koko on 255x155x25 mm.

Sähköinen TV nostin

Sähköinen TV nostin on hyvä ratkaisu videoneuvottelu huoneisiin ja kokoushuoneisiin. Sähköinen TV nostin sopii 32-60" näytöille. Korkeuden säätövara on 65 cm. Lisävarusteena siihen voidaan liittää Bluetooth ohjain, jolloin korkeuden pystyy säätämään myös puhelimen sovelluksella eli voit käyttää puhelinta kaukosäätimenä näytön korkeuden säätämiseen. Lattiaa vasten olevan jalustan leveys on 68 cm ja syvyys 48 cm, joten jalusta on tukeva.

Hyvinvointia vaihtelevalla työasennolla

Sähköpöytä mahdollistaa seisomatyön useammalle ja parantaa ergonomiaa. Istui tai seisoi ja oli töissä saman pöydän äärellä eripituista henkilöstöä, niin pöydän säätäminen käy huolettomasti. Työn aiheuttama selän rasitus pitkässä yhtäjaksoisessa istumisessa tai seisomisessa vie työntekijöitä jopa pitkille sairaslomille, mikä käy kalliiksi pidemmällä ajanjaksolla. Säädettävä työpöytä työasennon vaihtelun istumisen ja seisomisen välillä, missä voi hyödyntää samalla jalkatukia, pehmustemattoa ja satulatuolia.

Ainakin kerran puoleen tuntiin kannattaa vaihdella työasentoa, jollakin lyhyellä tauolla tai herättävällä liikkeellä, mikä katkaisee sen koko päiväisen putkiomaisen istumisen tai seisomisen.

Seisten tehtäessä töitä on huomioitava, että painon tulee olla tasaisesti molemmilla jaloilla, jotta ei selkä rasitu ns. ”lonkkalepo” huonosta ryhdistä. Pitkää aikaa ei ole hyvä seistä yhtäjaksoisesti vaan vaihteleva työasento on parasta ergonomiaa. Satulatuolia on hyvä käyttää välillä. Satulatuoli toimii erinomaisesti sähköpöydän kanssa, koska satulatuolilla istuessa pöydän tason pitää olla korkeammalla kuin perinteisellä pöydällä. Sähköpöydän säätäminen vaihtelevan työasennon mukaan on helppoa. Nappia säätämällä pöydän saa nopeasti oikealle korkeudelle. Kun ryhti on hyvä, hartiat rentoina ja kyynävarsi n. 100 asteen kulmassa pöydän kanssa, on korkeus tuolloin oikea. Ergonomisen työasennon tunnistaminen on tärkeää, sillä silloin voi säätää korkeutta aina itselle sopivaksi.

Toimistotyöntekijä jämähtää yleensä helposti paikoilleen ja se usein kostautuu katalalla selkäkivulla. Ergonomiaa parantamalla jokainen työntekijä voi hyvin ja muutos vanhaan on selkeä.

Korkeussäädettävään pöytään sijoittaminen saattaa kuulostaa kalliilta, mutta se maksaa itsensä nopeasti takaisin. Itseä ja muita ajatellen ergonomia auttaa terveyttä, hyvinvointia ja tuo tehokasta käyttäytymistä sekä turvallisuutta. Ympäristön muokkaaminen ja kehittäminen vaatii pitkäjänteisyyttä, mutta lopputulos korvaa sen kaiken vaivan minkä on tehnyt itsensä ja muiden eteen.

Pauner tarjoaa laadukkaat sähköpöydät viiden vuoden takuulla.

Pauner sähköpöydät saatavilla myös sähköpöytä-kauppa.fi nettikaupasta >>

Sähköpöydät kannattaa tilata paunerilta

Kun tilaat sähköpöydät toimistollesi, niin kannattaa huomioida koko elinkaaren kustannukset. Pauner sähköpöydät ovat erittäin kestäviä, joten ne kestävät kauan käytössä. Pitkän käyttöiän ansiosta kustannus käyttövuotta kohden on edullisempi kuin muissa lyhyemmän aikaa kestävissä, jotka pitää nopeammin vaihtaa uusiin. Pauner säädettävät pöydät ovat on hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen kannattavia hankintoja. Sähköisesti säädettävä pöytä on hyödyllinen investointi. Säädettävällä työpöydällä työt sujuu mukavasti. Nappia painamalla saat helposti aina sopivalle korkeudelle pöydän. Pitkällä säätövaralla varustettu pöytä sopii kaiken pituisille. Paunerilta saat asiantuntevan opastuksen työpöydän valintaan. Valikoimastamme löydät ergonomiset toimistokalusteet jokaiseen toimistoon ja kotiin etätyö työpisteeseen.

työpiste pieneen tilaan pieni kirjoituspöytä

työpiste pieneen tilaan

H16 on pienikokoinen 80x60cm kokoisella kansilevyllä varustettu sähköisesti korkeudessäädettävä ergonominen työpiste pieneen tilaan. Se sopii hyvin esimerkiksi etätyö kotitoimisto käyttöön kotiin ja se on myös ergonominen pieni kirjoituspöytä tai tietokonepöytä koululaisen käyttöön.

Katso video: