Sähköpöytä työpöytä eli sähköinen työpöytä sähkösäädettävä työpöytä on ergonomia Myydään hinta edullinen
Sähköpöytä sopii hyvin toimistoon

Sähköpöytä - säädettävä työpöytä

Sähköpöytä - sähkösäätöinen työpöytä antaa monipuoliset mahdollisuudet työskennellä vaihtelevasti. Voit välillä työskennellä seisten ja välillä istuen normaalilla toimistotuolilla. Ja välillä voit käyttää satulatuolia. Vaihteleva työasento on hyväksi keholle. Jokainen pitkään paikoillaan istunut tietää, että ihmistä ei ole luotu istumaan pitkää aikaa paikoillaan.

Sähköpöytä parantaa ergonomiaa.

Sähköpöytä on helppo säätää sopivalle korkeudelle. Painat vain napista ja sähkösäätöinen työpöytä on hetkessä joko seisomapöytä tai normaalikorkuinen työpöytä. Sähköpöytä on erinomainen ratkaisu, jos selkä oireilee perinteisestä istumisesta. Ja sähkösäätöinen työpöytä kannattaa ottaa käyttöön jo ennen kuin selkäkipu tulee. Sähkössäädettävä työpöytä myös lisää työn tehokkuutta, kun jaksat työssä paremmin. Satulatuoli ja sähkötyöpöytä yhdessä tarjoavat erittäin ergonomisen tavan työskennellä. Paunerilta saat laadukkaat sähköpöydät.

Soita tai meilaa ja kysy lisätietoa! Puh. 040 761 4667 email: pauner(at)pauner.fi

Sähköpöytä säädettävä työpöytä runko Sähköpöydän jalat työpöydän

Pauner sähköpöytä runko on kotimaista laatutyötä. Pauner sähköpöydät on varustettu kahdella korkealaatuisella sähkökäyttöisellä Tanskalaisen Linakin karamoottorilla, jotka on sijoitettu rungon sisään. Jotkut muut Suomen markkinoilla olevat sähköpöydät ovat varustettu vain yhdellä vähemmän laadukkaalla moottorilla. Kahdella moottorilla varustettu sähköpöytä nousee ja laskee tasaisemmin. Kannattaa ehdottomasti valita vain sellainen sähkösäätöinen työpöytä, jossa on kaksi korkealaatuista karamoottoria. Kolmijalkainen Pauner sähköpöytä on varustettu kolmella moottorilla. Pauner sähkötyöpöytä takuuaika on nykyisin viisi vuotta (ennen vuotta 2018 toimitetuissa takuuaika oli kolme vuotta).

 

Voimme toimittaa joko pelkän seisomapöytä rungon, jolloin voit kiinnittää nykyisen työpöytäsi kansilevyn runkoon. Tai voit tilata meiltä myös kansilevyn.

 Sähköpöytä sähkötyöpöytä valkoinen sähköinen työpöytä sähkösäädettävä työpöytä korkea seisoma atk

Sähköpöytä kansilevyjen vakiomallien kokovaihtoehdot ovat:

 • 120 x 80 cm
 • 140 x 80 cm
 • 160 x 80 cm
 • 180 x 80 cm

Sekä kulmamalli 180 x 80 x 105 cm, joka sopii kaksijalkaiseen sähköpöytä runkoon tai varustettuna 60 x 75 cm lisäosalla sopii kolmijalkaiseen sähköpöytä runkoon, jolloin saadaan 180 x 180 cm kokoinen sähkösäätöinen työpöytä. Vakiomittainen kulmakansilevy on pinnoitettu molemmin puolin, joten sen voi asentaa myös toisinpäin peilikuvan muotoisena. Jos haluat vielä isomman kulmamallisen sähköpöydän, niin tarvittaessa voit lisätä alla näkyvän kansilevyn toiseen reunaan vielä 80 x 60 cm lisälevyn, jolloin kulmamallisen pöydän koko on 240 cm x 180 cm. Jopa niin iso kansilevy on mahdollista asentaa kolmijalkaisen Pauner sähköpöytä runkoon. 

sähköpöytä kansilevy kulmamalli työpöytä kulma pöytälevy

Vakio kansilevjen värivaihtoehdot: valkoinen, vaahtera ja punapyökki.

sähköpöytä kansilevy värit valkoinenTarvittaessa voimme tehdä pyötälevyn myös mittatilaustyönä tarpeenne kokoisena ja muotoisena.  >> Paina tästä näet sähköpöytä mittatilauskansilevyvärit

 

Kolmijalkainen sähköpöytä -runko Pauner 3J soveltuu kulmapöytälevylle.

Sähköpöytä 3J kolmijalkainen runko jalat kulma kansilevyyn

sähköpöytä kansilevy kulmamalli kolmijalkainen sähköisesti säädettävä työpöytä

Istumatyön aiheuttamista terveysvaaroista on viime aikoina julkaistu monia tutkimuksia. Sähköpöydät ovat hyvä ratkaisu vähentämään istumatyön haittavaikutuksia, koska sähkösäätöinen työpöytä on napin painalluksella seisomapöytä tai perinteinen työpöytä ja mahdollistaa näin tarpeellisen vaihtelun työasentoon. Sähköpöytä on paljon monikäyttöisempi kuin perinteinen säädettävä työpöytä, joten kannattaa nyt heti tilata uusi sähkötyöpöytä.

Alla oleva video näyttää miten helposti voit vaihtaa kolmijalkaisen sähköpöydän jalat perinteiseen toimistopöytään.

Sähköpöytä kulma tietokonepöytä kirjoituspöytä Työpöydät Paunerilta edullisemmin kuin Isku tai Martela hinnat

Sähköpöydän jalat kaksijalkainen kulma malli (2JK) sopii kansilevyyn joka on toisesta päästä syvempi. Tässä kulmamallisessa sähköpöytä rungossa toisessa päässä oleva lattiaa vasten oleva jalkavaste on pidempi, 83 cm ja toinen jalkavaste 63 cm. Myös kansilevyä vasten oleva toisen päädyn tukirauta on syvyysuunnassa pidempi. Kulmamallinen sähköpöytä runko on saatavilla kolmena värivaihtoehtona; harmaa, musta, valkoinen. Moottoreista saatavilla pidemmällä korkeussäätövaralla oleva versio (2JPSK), jolloin sähköpöydät sopii myös yli 187 cm pituisille seisomatyöpisteeksi.

Sähköpöytä kulmamallinen on käytännöllisempi tietokonepöytä kuin ikea työpöytä 

Yllä kuvat kulmamallisesta 180 x 120 cm kansilevystä, joka sopii hyvin kaksijalkaiseen kulmamalliseen Pauner sähköpöytä runkoon (2JK). Tämä kansilevy on varastosta saatavilla joko vasen- tai oikeakätisenä versiona ja neljä värivaihtoehtoa; valkoinen, harmaa, koivu, pyökki.

sähköpöytä kansilevy värit sähkösäätöinen työpöytä kulma malliin

pieni sähköpöytä on hyvä mobiilityöpiste pyörillä varustettuna yksijalkainen runko

Yksijalkaisella rungolla varustettu pieni sähköpöytä on hyvä ratkaisu silloin, kun pitää saada mahtumaan työpiste pieneen tilaan tai tarvitaan helposti liikuteltava mobiilityöpiste.

Tarvittaessa voit tilata Pauner sähköpöytä tilaukseen myös asennuspalvelun.

Pauner sähköpöydät on mahdollista hankkia myös leasing rahoituksella vuokralle silloin, kun tilauksen kokonaissumma on vähintään 5000 eur.

Tilaa tai kysy lisätietoa!  Puh. 040 761 4667  email: pauner(at)pauner.fi

Pauner sähköpöytä ratkaisuihin voit tulla tutustumaan esittelypisteeseemme Vehnämyllynkatu 6, Tampere. Ennen kuin tulet soita 040 761 4667 ja varmista, että olemme paikalla.

Sähköpöytä ja satulatuoli toimivat erinomaisesti yhdessä. Paunerilta voit tilata myös korkealaatuiset satulatuolit. Paunerilta saat tarvittaessa myös kaikki lisäkalusteet ja tarvikkeet: laatikostot, mappikaapit, seinäkkeet, kaapelikourut, työpistematot ja monitorivarret yms.

 >> Satulatuoli esittelysivu    >> Toimistokalusteet kaapit ja laatikostot

 >> Takaisin ergonomiatuotteet valikkoon

Sähköpöytä

Sähköpöytä Pauner 2J

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Sähköpöytä Pauner 2J on ominaisuuksiltaan paras sähkösäätöinen työpöytä.

Sähköpöytä Pauner 2J korkeuden voit helposti napin painalluksella säätää portaattomasti 70 - 118 cm korkeudelle (mitattuna pöytälevyn yläreunasta lattiaan, kun pöytälevyn paksuus 25mm). Sähköpöytä rungon leveyden säätövara 115 - 180 cm. Runkotolpan paksuus 5 x 8 cm.

Sähkösäätöinen työpöytä rungon väriksi voit valita joko harmaa tai valkoinen.

Pauner sähköpöydät ovat erittäin korkealaatuisia.

Sähköpöytä 2J rungon syvyysmitta yläosasta 40 cm. Lattiaa vasten olevien tukijalkojen syvyysmitta 63 cm.

Sähköpöytä

Sähköpöytä runko Pauner 2JPS pidemmällä säätövaralla

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Sähköpöytä runko 2JPS soveltuu myös käyttäjille, joiden pituus on yli 186 cm. Sähköpöytä 2JPS ylin korkeus on 126cm ja alin 62cm mitattuna pöytälevyn yläreunaan.

Sähköpöytä runko 2JPS leveyden säätövara on 115 - 180 cm, joten siihen voi asentaa 120 - 200 cm levyisen kansilevyn. Sähköpöytä 2JPS rungossa on kaksi erittäin laadukasta runkoputken sisään asennettua karamoottoria, jotka ovat hiljaisia ja varmatoimisia. Voit säätää korkeuden portaattomasti helposti painamalla ylös/alas nappia.

Sähköpöytä 2J rungon syvyysmitta yläosasta 40 cm. Lattiaa vasten olevien tukijalkojen syvyysmitta 63 cm.

Rungon vakioväri harmaa. Erikoistilauksesta isoissa tilausmäärissä myös valkoinen mahdollista.

Sähköpöytä musta runko Pauner 2J-DL15M

 • Tietoa tuotteesta
Musta sähköpöytä jalat sopii tyylikkäästi toimistoihin, joissa muidenkin kalusteiden jalat ovat mustia.

Sähköpöytä runko Pauner 2J-DL15M nousee 25mm korkeammalle, kuin vakio 2J runko, joten tämä soveltuu myös 187 cm pituisille käyttäjille. Kansilevyn leveys voi olla 120 - 200 cm ja kansilevyn syvyys esim. vakio 80 cm. Tämä musta sähköpöytärunko on varustettu kahdella korkealaatuisella hiljaisella moottorilla ja pöydän nostovoima on n. 160 kg. Korkeussäätövara 70,5 cm - 120,5 cm, mitattuna 25mm paksun kansilevyn yläreunasta. Tähän 2J-DL15 runkoon värivaihtoehtona myös harmaa ja valkoinen.

Sähköpöytä 3J

Sähköpöytä runko 3 jalkainen

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Laadukas sähköpöytä runko kolmella hiljaisella laadukkaalla LINAK koneistolla
Sähkösäätöisen työpoydän jalkojen leveyssäätö portaattomasti 1200mm-1900mm
Pöydän säätö tapahtuu ohjausnapeista ylös-ja alas, ohjausnapit voit asentaa haluamallesi puolelle pöytää.
Voit käyttää tässä sähköpöytä rungossa joko nykyisen pöytäsi kantta, jolloin nykyisestä pöydästäsi tulee sähkösäätöinen työpöytä - seisomapöytä. Tai voit hankkia sähköpöytä rungon kanssa samassa tilauksessa pöytälevyn.
 • Säätöjalkojen nostokorkeus 685mm - 1150mm (465mm säätöetäisyys)
 • Nostonopeus 34mm/s
 • Jalkojen leveys säädettävissä 1200-1900 mm ja 1350-2030
 • Tasainen nostovoima 240 kg / 2400 N
 • Rungon paino 50 kg
 • Rungon väri: valkoinen tai hopea
Sähkösäätöinen työpöytä 3JPS

Sähköpöytä runko 3 jalkainen, pidemmällä säätövaralla

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Laadukas sähköpöytä runko kolmella hiljaisella laadukkaalla LINAK koneistolla DL6 koneistot nostavat ja laskevat työpöytä tason alemmas ja korkeammalle kuin normaali sähköpöytä.
Tämän sähkösäätöinen työpöytä säätöetäisyys on 645 mm, joka nostaa pöydän 126 cm korkeudelle , soveltuu hyvin pitkällekin käyttäjälle , samalla tämä sähkösäätöinen työpöytä laskee alemmas kuin normaali sähköpöytä jopa 62 cm joten tämä sähköpöytä runko soveltuu niin pitkille kuin lyhyille käyttäjille.
Kolmijalkainen sähköpöytä runko.

 • Sähköpöytä säätöjalkojen nostokorkeus 645 mm - 1290 mm (645 mm säätöetäisyys )
 • Nostonopeus 38mm/s
 • Runko leveyssäädettävissä 1100-1900mm
 • Tasainen nostovoima 240 kg
 • Rungon paino 50 kg
 • Rungon väri: hopea

Sähköpöytä runko kaksijalkainen kulmamalli

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Kulmamallinen sähköpöytä runko on tarkoitettu kansilevyyn, joka on toisesta päästä syvempi. Tämän rungon toisen päädyn sähköpöytäjalan lattiaa vasten oleva jalkavaste on 83 cm ja toisen päädyn 63 cm. Kaksi laadukasta moottoria, jolla nousee ja laskee varmatoimisesti hiljaisella äänellä. Nostovoima n. 140 kg.

Kaksijalkainen kulma sähköpöydän jalat on saatavilla kolmena värivaihtoehtona; harmaa, musta, valkoinen.

Moottoreista saatavilla myös pidemmällä korkeussäätövaralla oleva versio, jolloi soveltuu hyvin myös yli 187 cm pituisille käyttäjille.

Korkeudensäätövara 2JK sähköpöytärungolle on 675 - 1175 mm ja pidemmällä säätövaralla olevan 2JKPS mallin korkeudensäätövara 585 - 1335 mm. Näihin mittoihin lisätään pöydän paksuus, joka yleensä 25 mm.

Tuotekoodit:
2JKH (harmaa kaksijalkainen kulma sähköpöytärunko)

2JKM (musta kaksijalkainen kulma sähköpöytärunko)

2JKV (valkoinen kaksijalkainen kulma sähköpöytärunko)

2JKPSH (harmaa pidemmällä korkeussäätövaralla oleva sähköpöytärunko)

2JKPSM (musta pidemmällä korkeussäätövaralla oleva sähköpöytärunko)

2JKPSV (valkoinen pidemmällä korkeussäätövaralla oleva sähköpöytärunko)

Tarvittaessa runko voidaan toimittaa normaalia pidemmällä tukiputkella, jolloin sopii max 240 cm levyiseen kansilevyyn.

 

Kulmamallinen kansilevy 180 x 120 cm

 • Tietoa tuotteesta
Sopii kaksijalkaiseen kulmamalliseen sähköpöytärunkoon 2JK ja 2JKPS. Toisen päädyn syvyys 80 cm ja toisen 120 cm. Leveys 180 cm. Saatavilla oikean- tai vasenkätisenä versiona. Kansilevyn paksuus 25 mm ja pinnoitemateriaali melamiini.

Kansilevyn paksuus 25 mm ja pinnoitemateriaali melamiini.

Värivaihtoehdot; valkoinen, harmaa, pyökki, koivu.

(muut värit tarvittaessa mittatilaustyönä)

Seisomapöytä

Sähkösäätöinen työpöytä seisomapöytä runko 2 jalkainen kapea

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Laadukas sähköpöytä seisomapöytä runko kahdella laadukkaalla hiljaisella LINAK koneistolla.

Tämä kapeampi sähköpöytä seisomapöytä runko soveltuu hyvin 90 cm - 160 cm pöytälevyille sekä kulmapisteille.

Sähköpöytä säätöjaloilla saat liikettä työpisteeseesi ja työergonomia paranee. Sähkösäätöinen työpöytä tuo vaihtelua työasentoon ja on selkäioireille parasta lääkettä. Sähköpöytä korkeutta voit säätää helposti nappia painamalla. Voidaan asentaa vanhalle pöytälevylle tai hankkia pöytälevyllä. Rungon väri hopea, nostovoima 160 kg Portaaton leveydensäätö 800-1300 mm mahdollistaa optimaalisen asennuksen pöytälevyn mukaan

Seisomapöytä sähköpöytä säätö tapahtuu ohjausnapeista ylös-ja alas, ohjausnapit voit asentaa haluamallesi puolelle pöytää.
Kätevästi voit käyttää omaa pöytälevyä eli tehdä nykyisestä pöydästäsi sähkösäätöisen tai vaihtoehtoisesti hankkia sähkörunko pöytälevyllä.

Liike tekee hyvää keholle.


Tämä runko soveltuu hyvin pienempiin pöytälevyihin (900-1600 mm) sekä kulmapisteisiin
Säätöjalkojen nostokorkeus 685mm - 1150 mm (465mm säätöetäisyys)
Nostonopeus 34mm/sec
Jalkojen leveys säädettävissä 800-1300 mm
Tasainen nostovoima 160 kg 1600 N
Paino 40 kg
Rungon väri: hopea tai valkoinen

Tästä sähköpöytä rungosta saatavilla myös Plus -versio, jossa pidempi säätövara, jolloin sopii hyvin lyhemmille tai pitkille käyttäjille. Plus -version säätöjalkojen nostokorkeus 645 mm - 1295 mm (650 mm nostoetäisyys)

Sähköpöytä

Sähkösäätöinen työpöytä runko 2 jalkainen

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Laadukas sähköpöytä runko kahdella laadukkaalla hiljaisella moottorilla.
Sähkösäätöinen työpöytä rungon portaaton leveydensäätö 1100 mm - 1900 mm mahdollistaa optimaalisen asennuksen pöytälevyn mukaan
 • Säätöjalkojen nostokorkeus 685mm - 1150mm (465mm säätöetäisyys)
 • Nostonopeus 34mm/s
 • Jalkojen leveys säädettävissä 1100-1900 mm
 • Tasainen nostovoima 160 kg 1600 N
 • Rungon paino 40 kg
 • Rungon väri : valkoinen

 

Tästä sähköpöytä rungosta saatavilla myös Plus -versio, jossa pidempi säätövara, jolloin sopii hyvin lyhemmille tai pitkille käyttäjäjille. Plus -version säätöjalkojen nostokorkeus 645 mm - 1295 mm (650 mm nostoetäisyys)

Pieni sähköpöytä yksijalkainen 80 x 60cm kansilevyllä

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Pieni sähköpöytä on hyvä työpöytä esim. kotikonttoriin, jossa työpisteen pitää mahtua pieneen tilaan tai työpaikan toimistoon, jossa tarvitaan tilapäisesti työpisteitä, joita voi myös helposti liikutella tarvittaessa.

Pieni sähköpöytä voidaan varustaa joko normaaleilla tassuilla tai pyörillä, jolloin liikuttelu on helppoa.

* voit valita tähän runkoon myös isomman 100 x 70 cm kokoisen kansilevyn.

Korkeussäätövara vakio tassuilla varustettuna 57 - 123 cm ja pyörillä varustettuna 62 - 128 cm.

Moottorin nostovoima 70 kg.

Lisävarusteeksi saatavilla akku, jolloin voidaan käyttää mobiilityöpisteenä.

Sähköpöytä

Sähköpöytä 1 jalkainen runko

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Pienikokoinen sähkösäätöinen työpöytä seisomapöytä esim. väliaikaiseen työpisteeseen kannettavaa tietokonetta varten.
* Tämä H-jalustalla oleva 1-jalkainen sähköpöytä ei enää ole varastotuotteena vaan sen on korvannut yllä oleva muotoiltu tukevampi jalusta
 • Koneisto LINAK DL6
 • Nostovoima 80 kg, (800 N)
 • Nostonopeus 38mm/s
 • Nostoetäisyys 645mm -1290 mm (645mm nostoetäisyys)
 • Leveys 700 mm
 • Syvyys 630 mm
 • Rungon paino 30 kg
 • Rungon väri valkoinen

   

  Lukittavat pyörät tilattavissa erikseen
Sähköpöytä

Sähköpöytä runko 2 jalkainen DL-15T valkoinen

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa

Sähköpöytä runko laadukkaalla Linak koneistolla.

Sähköpöytä runkoon voit kiinnittää joko nykyisen pöytäsi kansilevyn tai tilata uuden pöytälevyn.
Kaksijalkainen sähköpöytä runko valkoinen
• Säätöjalkojen nostokorkeus 680 - 1150 mm
• Jalkojen leveys säädettävissä 1125 - 1725mm
• Nostovoima 80 kg / jalka
• Nostonopeus 38mm/s
• Pöydän säätö tapahtuu helposti
ylös- ja alas ohjausnapeilla
• Ohjausnapit saat haluammallesi puolelle
pöytää
• Paino 30 kg
• Jalkavasteet (vakio): 630 mm
• Lepotilakulutus: 0,1W
Sähkösäätöinen työpöytä

Sähköpöytä runko 2 jalkainen DL-7-T

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Kaksijalkainen sähköpöytä runko laadukkaalla hiljaisella Linak koneistolla.

Sähkösäätöinen työpöytä tarjoaa erittäin ergonomisen tavan työskennellä vaihtelevasti. Sähköpöytä on joko seisomapöytä tai normaalikorkuinen työpöytä. Painat vain napista ja työpöydän korkeus säätyy sähköisesti.

Sähköpöytä mitat:

 • Runkokappaleet 2 kpl (ulompi profiili 30 x 20 mm ja sisempi 25 x 25 mm)
 • Sähköpöytä rungon leveys säädettävissä 1150-1950 mm
 • Jalkavasteet 2 kpl (700 x 80 x 6 mm)
 • Korkeuden säätö 680 - 1150 mm, ilman pöydän kantta
 • Nostovoima 140 kg
 • Sähköpöytä rungon paino 30 kg

Sähköpöytä muistipaikkaohjain neljällä muistipaikalla

 • Tietoa tuotteesta
Neljällä muistipaikalla varustettu ohjain MPS4 on saatavilla lisävarusteeksi Pauner sähköpöytä runkoon. Ohjain näyttää korkeuden cm.
Tämä sähköpöytä ohjain on muotoiltu siten, että voit säätää pöydän korkeutta helposti katsomatta ohjaimeen, koska säätö tapahtuu vain painamalla ohjainta haluamaasi suuntaan, alas tai ylös.

Muistipaikkasäädin sähköpöytään

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Pauner sähköpöytä voidaan lisävarusteena varustaa kolmen muistipaikan ohjaimella, jolloin voit tallentaa siihen kolme korkeutta esim. normaali työtuoli istumakorkeus, satulatuolin istumakorkeus ja seisomatyöpiste korkeus.

Sähköpöytä muistipaikkasäädin näyttää korkeuden cm.

Sähköpöytä muistipaikkasäätimellä voit korkeuden säätää siten, että pidät painettuna muistipaikan nappia, kunnes sähköpöytä nousee tai laskee muistipaikkaan aikaisemmin tallentamaasi korkeuteen. Muistipaikkaohjaimessa on lisäksi ylös-alas napit. Sähköpöydässä voi samanaikaisesti olla käytössä myös vakiovarusteena toimitettava normaali ylös-alas ohjain.

Muistipaikkaohjaimen voit kiinnittää pöytälevyn alareunaan haluamallesi kohdalle.

Sähköpöytä kansilevy kulmamalli

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa

Kulmamallisen pöytälevyn koko:

180 x 80 x 105 cm + lisäosa 60 x 75 cm eli yhdessä asennettuna 180 x 180 cm kulma työpöytä.

Sopii kolmijalkaiseen sähköpöytä 3J runkoon.

Kansilevy on pinnoitettu molemmin puolin, joten voidaan asentaa myös peilikuvan muotoisena.

Värivaihtoehdot: valkoinen, vaahtera ja punapyökki.

Kansilevyn paksuus 25 mm.

Sähköpöytä kansilevy 120/140/160/180 x 80 cm

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa

Sopii kaksijalkaiseen 2J tai 2JPS sähköpöytä runkoon.

Vakiovärit: valkoinen, vaahtera, punapyökki.

Neljä kokovaihtoehtoa:

120 x 80 cm

140 x 80 cm

160 x 80 cm

180 x 80 cm

Kansilevyn paksuus 2,5 cm

Sähköpöytä

Sähköpöytä M-2J sähköinen työpöytä

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Sähköpöytä M-2J sähköinen työpöytä, sähköpöydän jalat soveltuu hyvin esim. 180 x 120 cm kokoiselle kulmakansilevylle, joita mm. Martela on toimittanut perus työpöytiin. Kun tilaat vain M-2J sähköpöydän jalat, niin voit vaihtaa nykyisen työpöytäsi kansilevyn M-2J sähköpöytä runkoon ja sitten sinulla on sähkökäyttöinen työpöytä.
Sähköpöytä M-2J sähköinen työpöytä runko, sähköpöydän jalat on varustettu kahdella korkealaatuisella moottorilla, joilla pöytä nousee ja laskee varmatoimisesti hiljaisella äänellä. Sähkökäyttöinen työpöytä parantaa työergonomiaa ja auttaa pysymään terveempänä, joten sähkökäyttöinen pöytä on kannattava sijoitus.

Sähköpöytä rungon korkeuden säätövara 67,5 - 116,5 cm ilman kansilevyä mitattuna.

Rungon leveyden säätövaraksi voi valita joko 113,5 -180 cm tai 150 - 210 cm.

Tilausvaiheessa pitää valita joko oikeakätinen tai vasenkätinen runko.

Nostovoima 160 kg.

Sähköpöydän jalat ilman runkoputkia

 • Tietoa tuotteesta
 • Lisätietoa
Pieneen n. 120 cm leveydeltään olevaan kansilevyyn on mahdollista asentaa sähköpöydän jalat, joissa ei ole runkoputkia moottoreiden välillä vaan moottoreiden yläosassa on lisäkiinnikkeet.
Ilman runkoputkia olevat sähköpöydän jalat ovat hyvä ratkaisu erikoistilanteisiin, joissa yleisistä kansilevymalleista poikkeavaan pöytään on tarve asentaa sähkösäätöiset pöydänjalat.

Sähköpöydän jalat värivaihtoehdot; harmaa, musta, valkoinen.

Moottoreiden nostovoima n. 70 kg per moottori.

Saatavilla joko vakiosäätövaralla tai pidemmällä korkeussäätövaralla.

Moottoreita asennettaan yleensä kaksi tai kolme, mutta erikoistilanteissa mahdollista asentaa jopa neljä moottoria pöydään.

Sähköpöytä runko seinäkiinnityksellä

 • Tietoa tuotteesta
Seinään kiinnitettävä sähköpöytä on käytännöllinen ratkaisu esim. hammaslääkärin potilashuoneisiin.

Säätövara seinäkiinniteisessä sähköpöytärungossa on 45 - 75 cm. Voidaan toimittaa 1, 2 tai 3 pilarin seteissä.

Yksipilariseen seinäkiinitysrunkoon sopii esim. 60 x 80 cm kokoinen kansilevy.