Sähköpöytä työpöytä eli sähköinen työpöytä  sähkösäädettävä työpöytä on ergonomia Myydään hinta edullinen
Sähköpöytä sopii hyvin toimistoon

Sähköpöytä - säädettävä työpöytä

Sähköpöytä - sähkösäätöinen työpöytä antaa monipuoliset mahdollisuudet työskennellä vaihtelevasti. Voit välillä työskennellä seisten ja välillä istuen normaalilla toimistotuolilla. Ja välillä voit käyttää satulatuolia. Vaihteleva työasento on hyväksi keholle. Jokainen pitkään paikoillaan istunut tietää, että ihmistä ei ole luotu istumaan pitkää aikaa paikoillaan.

Sähköpöytä parantaa ergonomiaa.

Sähköpöytä on helppo säätää sopivalle korkeudelle. Painat vain napista ja sähkösäätöinen työpöytä on hetkessä joko seisomapöytä tai normaalikorkuinen työpöytä. Sähköpöytä on erinomainen ratkaisu, jos selkä oireilee perinteisestä istumisesta. Ja sähkösäätöinen työpöytä kannattaa ottaa käyttöön jo ennen kuin selkäkipu tulee. Sähkössäädettävä työpöytä myös lisää työn tehokkuutta, kun jaksat työssä paremmin. Satulatuoli ja sähkötyöpöytä yhdessä tarjoavat erittäin ergonomisen tavan työskennellä. Paunerilta saat laadukkaat sähköpöydät.

Soita tai meilaa ja kysy lisätietoa! Puh. 040 761 4667 email: pauner(at)pauner.fi

Sähköpöytä säädettävä työpöytä runko Sähköpöydän jalat työpöydän

Pauner sähköpöytä runko on kotimaista laatutyötä. Pauner sähköpöydät on varustettu kahdella korkealaatuisella sähkökäyttöisellä Tanskalaisen Linakin karamoottorilla, jotka on sijoitettu rungon sisään. Jotkut muut Suomen markkinoilla olevat sähköpöydät ovat varustettu vain yhdellä vähemmän laadukkaalla moottorilla. Kahdella moottorilla varustettu sähköpöytä nousee ja laskee tasaisemmin. Kannattaa ehdottomasti valita vain sellainen sähkösäätöinen työpöytä, jossa on kaksi korkealaatuista karamoottoria. Kolmijalkainen Pauner sähköpöytä on varustettu kolmella moottorilla. Pauner sähkötyöpöytä takuuaika on nykyisin viisi vuotta (ennen vuotta 2018 toimitetuissa takuuaika oli kolme vuotta).

 

Voimme toimittaa joko pelkän seisomapöytä rungon, jolloin voit kiinnittää nykyisen työpöytäsi kansilevyn runkoon. Tai voit tilata meiltä myös kansilevyn.

 Sähköpöytä sähkötyöpöytä valkoinen sähköinen työpöytä sähkösäädettävä työpöytä korkea seisoma atk

Sähköpöytä kansilevyjen vakiomallien kokovaihtoehdot ovat:

  • 120 x 80 cm
  • 140 x 80 cm
  • 160 x 80 cm
  • 180 x 80 cm

Sekä kulmamalli 180 x 80 x 105 cm, joka sopii kaksijalkaiseen sähköpöytä runkoon tai varustettuna 60 x 75 cm lisäosalla sopii kolmijalkaiseen sähköpöytä runkoon, jolloin saadaan 180 x 180 cm kokoinen sähkösäätöinen työpöytä. Vakiomittainen kulmakansilevy on pinnoitettu molemmin puolin, joten sen voi asentaa myös toisinpäin peilikuvan muotoisena. Jos haluat vielä isomman kulmamallisen sähköpöydän, niin tarvittaessa voit lisätä alla näkyvän kansilevyn toiseen reunaan vielä 80 x 60 cm lisälevyn, jolloin kulmamallisen pöydän koko on 240 cm x 180 cm. Jopa niin iso kansilevy on mahdollista asentaa kolmijalkaisen Pauner sähköpöytä runkoon. 

sähköpöytä kansilevy kulmamalli työpöytä kulma pöytälevy

Vakio kansilevjen värivaihtoehdot: valkoinen, vaahtera ja punapyökki.

sähköpöytä kansilevy värit valkoinenTarvittaessa voimme tehdä pyötälevyn myös mittatilaustyönä tarpeenne kokoisena ja muotoisena.  >> Paina tästä näet sähköpöytä mittatilauskansilevyvärit

 

Kolmijalkainen sähköpöytä -runko Pauner 3J soveltuu kulmapöytälevylle.

Sähköpöytä 3J kolmijalkainen runko jalat kulma kansilevyyn

sähköpöytä kansilevy kulmamalli kolmijalkainen sähköisesti säädettävä työpöytä

Istumatyön aiheuttamista terveysvaaroista on viime aikoina julkaistu monia tutkimuksia. Sähköpöydät ovat hyvä ratkaisu vähentämään istumatyön haittavaikutuksia, koska sähkösäätöinen työpöytä on napin painalluksella seisomapöytä tai perinteinen työpöytä ja mahdollistaa näin tarpeellisen vaihtelun työasentoon. Sähköpöytä on paljon monikäyttöisempi kuin perinteinen säädettävä työpöytä, joten kannattaa nyt heti tilata uusi sähkötyöpöytä.

Alla oleva video näyttää miten helposti voit vaihtaa kolmijalkaisen sähköpöydän jalat perinteiseen toimistopöytään.

Sähköpöytä kulma tietokonepöytä kirjoituspöytä Työpöydät Paunerilta edullisemmin kuin Isku tai Martela hinnat

Sähköpöydän jalat kaksijalkainen kulma malli (2JK) sopii kansilevyyn joka on toisesta päästä syvempi. Tässä kulmamallisessa sähköpöytä rungossa toisessa päässä oleva lattiaa vasten oleva jalkavaste on pidempi, 83 cm ja toinen jalkavaste 63 cm. Myös kansilevyä vasten oleva toisen päädyn tukirauta on syvyysuunnassa pidempi. Kulmamallinen sähköpöytä runko on saatavilla kolmena värivaihtoehtona; harmaa, musta, valkoinen. Moottoreista saatavilla pidemmällä korkeussäätövaralla oleva versio (2JPSK), jolloin sähköpöydät sopii myös yli 187 cm pituisille seisomatyöpisteeksi.

Sähköpöytä kulmamallinen on käytännöllisempi tietokonepöytä kuin ikea työpöytä 

Yllä kuvat kulmamallisesta 180 x 120 cm kansilevystä, joka sopii hyvin kaksijalkaiseen kulmamalliseen Pauner sähköpöytä runkoon (2JK). Tämä kansilevy on varastosta saatavilla joko vasen- tai oikeakätisenä versiona ja neljä värivaihtoehtoa; valkoinen, harmaa, koivu, pyökki.

sähköpöytä kansilevy värit sähkösäätöinen työpöytä kulma malliin

pieni sähköpöytä on hyvä mobiilityöpiste pyörillä varustettuna yksijalkainen runko

Yksijalkaisella rungolla varustettu pieni sähköpöytä on hyvä ratkaisu silloin, kun pitää saada mahtumaan työpiste pieneen tilaan tai tarvitaan helposti liikuteltava mobiilityöpiste.

Tarvittaessa voit tilata Pauner sähköpöytä tilaukseen myös asennuspalvelun.

Pauner sähköpöydät on mahdollista hankkia myös leasing rahoituksella vuokralle silloin, kun tilauksen kokonaissumma on vähintään 5000 eur.

Tilaa tai kysy lisätietoa!  Puh. 040 761 4667  email: pauner(at)pauner.fi

Pauner sähköpöytä ratkaisuihin voit tulla tutustumaan esittelypisteeseemme Vehnämyllynkatu 6, Tampere. Ennen kuin tulet soita 040 761 4667 ja varmista, että olemme paikalla.

Sähköpöytä ja satulatuoli toimivat erinomaisesti yhdessä. Paunerilta voit tilata myös korkealaatuiset satulatuolit. Paunerilta saat tarvittaessa myös kaikki lisäkalusteet ja tarvikkeet: laatikostot, mappikaapit, seinäkkeet, kaapelikourut, työpistematot ja monitorivarret yms.

 >> Satulatuoli esittelysivu    >> Toimistokalusteet kaapit ja laatikostot

 >> Takaisin ergonomiatuotteet valikkoon

Sähköpöytä runko 3 jalkainen

Laadukas sähköpöytä runko kolmella hiljaisella laadukkaalla LINAK koneistolla
Sähkösäätöisen työpoydän jalkojen leveyssäätö portaattomasti 1200mm-1900mm
Pöydän säätö tapahtuu ohjausnapeista ylös-ja alas, ohjausnapit voit asentaa haluamallesi puolelle pöytää.

Sähköpöytä M-2J sähköinen työpöytä

Sähköpöytä M-2J sähköinen työpöytä, sähköpöydän jalat soveltuu hyvin esim. 180 x 120 cm kokoiselle kulmakansilevylle, joita mm. Martela on toimittanut perus työpöytiin. Kun tilaat vain M-2J sähköpöydän jalat, niin voit vaihtaa nykyisen työpöytäsi kansilevyn M-2J sähköpöytä runkoon ja sitten sinulla on sähkökäyttöinen työpöytä.