johtosuoja_kaapelisuoja_ec_200x200

Johtosuoja kaapelisuoja

Johtosuoja kaapelisuoja EC:llä on helppo niputtaa tietokoneen johdot yhteen siistiin nippuun.
Johtosuoja kaapelisuoja EC on joustavaa muovia. Kaapelinippu laitetaan syöttäjään ja vedetään, jolloin kaapelinippu menee hetkessä siististi johtosuoja kaapelisuoja EC:n sisään.

Johtosuoja kaapelisuoja EC 20m

Johtosuoja kaapelisuoja EC helppo ja käytännöllinen tarvike niputtaa johtoniput siististi.

Johtosuoja kaapelisuoja EC musta 2m

Johtosuoja kaapelisuoja EC johtojen niputtamiseen siistiksi.

Johtosuoja kaapelisuoja EC hopea 2m

Johtosuoja kaapelisuoja EC helppo tapa niputtaa tietokonekaapelit siistiin nippuun.

Johtosyöttäjä johtosuoja EC:lle

Syöttäjällä asennetaan johtonippu johtosuojan sisään.

Työpaikoilla tietokoneet, tulostimet, kopiokoneet jne on yleinen näky, niiden johdot kulkevat joka paikassa mennen solmuun tai kompastuttaen jonkun. Johdot saattavat myös kärsiä kulumisesta, kun ne hankaavat jotain pintaa vasten, mikä rikkoo sitten johdon oman pinnan. Kaapelisuoja johtosuojaa käyttämällä johdot pysyvät siistissä nipussa, sekä pitää johdot suojassa. Yhteen johtosuojaan saa useamman johdon läpi vedettyä. Joustavan muovin ansiosta suojaa ei estä kulmat ja se kulkeutuu myös niin, ettei se tuo näkyviin sitä viidakkoa. Erittäin siisti vaihtoehto johtokourulle, sillä se täytyy kiinnittää pöydän alle mihin karätään kaikki johdot yhteen paikkaan. Johtokouru ei myöskään suojaa samalla tavalla johtoja. Molemmat ovat hyvin yksinkertaisia ja käytännöllisiä, sekä helpottavat siivousta.
 
Ei enää solmussa olevia johtoja tai kaapeleita. Yhteen suojaan saadaan piiloon useampi johto ja se on turvallinen vaihtoehto näkyville johdoille sekä sinulle että muille. Värinä musta, valkoinen tai harmaa. Sopii kaikille työpaikoille joilla johtoja on useampi ja näkyvillä luoden sen näyttävän jonkinlaiselta kaaokselta. Kaapelisuoja johtosuojat kannattaa laittaa johtoihin kiinni, kun kyseiset koneet ja laitteet eivät ole käytössä. Sillä kaikki täytyy ottaa irti, jotta ne voidaan ’pujottaa’ läpi. Silloin myös haluamansa johdot saadaan yhteen suojaan, kun ne osataan yhdistää koneisiin ja selvittää tarvittavat solmut.

Kaapelisuoja johtosuojan pituus on 20m, mutta saksilla onnistuu lyhentäminen siihen pituuteen, mihin olisi tarkoitus sitä käyttää. Yhden johtosuojan tilaamisella saattaa suojata siis useamman johtonipun.