Toimistopoljin
Toimistopoljin

Toimistopoljin

Toimistopoljin mahdollistaa aktivoivan liikkumisen toimistotyössä. Toimistopoljin™ soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi sähköisesti säädettävän työpöydän äärellä. Ihmistä ei ole luotu olemaan paikallaan, mutta nykyisin monien työajasta suuri osa kuluu tietokoneen äärellä. Sähkösäätöiset työpöydät ovat viime aikoina yleistyneet ja se on merkittävästi parantanut työergonomiaa, kun voi osan työpäivästä työskennellä seisten istumisen sijaan. Mutta ei ole kuitenkaan hyvä seistä koko työpäivää vaan vaihteleva työasento on parasta ergonomiaa. Paras ratkaisu on käyttää osan työpäivästä uudenlaista toimistopoljinta, jolla työpöydän ääressä kevyesti polkiessa jalkojen ja koko kehon verenkierto paranee, jolloin olet työssä energisempi. Tehostunut verenkierto kuljettaa myös aivoihin enemmän happea, jolloin myös aivotyö tehostuu. Myös sydämen terveyden ylläpidon kannalta on parempi, että kehossa on liikettä. Polkeminen on loistava keino parantaa verenkiertoelimistön kuntoa rasittamatta niveliä. Toimistopolkimella polkiessa myös kalorinkulutus lisääntyy ja se on eduksi painonhallinnassa.

Moni on tehnyt havainnon, että hyviä ideoita syntyy paremmin esim. kävelylenkillä, kuin pitkään tietokoneen ääressä istuessa. Eräs syy tähän on se, että aktiivisesti liikkuessa kehon verenkierto tehostuu myös aivoissa, jolloin aivot saavat myös paremmin happea ja toimivat virkeämmin. Toimistopoljin mahdollistaa, että nyt voit myös tietokoneen äärellä aktiivisesti liikkua ja näin ylläpitää hyvää verenkiertoa kehossa ja aivoissa, jolloin myös jaksat työssä paremmin ja olet virkeämpi työpäivän jälkeenkin. Toimistopoljin ei ole tarkoitettu kuntopyöräksi jolla hikeen asti poljetaan vaan toimistopolkimella on tarkoitus kevyesti rauhallisesti polkea, jolloin voi samanaikaisesti tehdä töitä tietokoneella tai puhua puhelimessa.

Joillain ihmisillä ilmenee jalkojen turvotusta, kun istuu tai seisoo paljon toimistotyössä. Toimistopolkimen käytön aikaansaama parempi verenkierto ja parempi aineenvaihdunta jaloissa auttaa useimmiten myös jalkojen turvotukseen.

Katso esittelyvideo:

Toimistopoljin on varustettu pienillä pyörillä, joten sen voi helposti välillä siirtää sivuun sillä aikaa, kun haluaa työskennellä seisten tai tavallisella tuolilla. Toimistopolkimen poljinvastus on helppo säätää portaattomasti säätönupista. Istuimen korkeuden voi säätää. Vakiokokoinen toimistopoljin soveltuu alle 185 cm pituisille ja yli 185 cm pituisille käyttäjille on saatavilla lisävarusteena istuimeen korotusosa. Toimistopolkimella voi polkea joko eteenpäin tai taaksepäin. Useimmiten taaksepäin polkeminen on luentevampaa toimistopöydän äärellä. Valkoinen väri on toimistopolkimesta varastotuotteena. Muita värejä tarvittaessa saatavilla. Ensisijaisesti suosittelemme valkoista väria, koska se on neutraali väri ja soveltuu kaikkiin ympäristöihin.

Toimistopoljin

Paras toimistopoljin työpistekokonaisuus saadaan, kun sähköpöytään liitetään kyynärtuki, johon voi lepuuttaa käsivarret, jolloin hartiaseudun ja hiirikäden rasitus vähenee.

Toimistopoljin™ soveltuu hyvin myös esim. neuvotteluhuoneiden varusteeksi. Harva meistä on erityisen innostunut istumaan pitkissä palavereissa neuvotteluhuoneissa, joissa useimmiten on aika epäergonomiset tuolit. Kun varustetaan neuvotteluhuone joko sähköisesti tai kaasujousella säädettävällä pöydällä ja laitetaan sen ympärille toimistopolkimet, niin työpalaverit sujuu virkeästi ja todennäköisemmin syntyy loistavia ideoita. Toimistopoljin soveltuu hyvin myös työpaikan aulatilaan tilapäistyöpisteeksi. Paunerilta saatavilla normaalikokoisten sähköpöytien lisäksi myös pieniä korkeussäädettäviä pöytiä, jotka sopii hyvin käytettäväksi toimistopolkimen kanssa.

Toimistopoljin

Tilaa toimistopoljin™ tai kysy lisää!
Puh. 040 761 4667  email pauner(at)pauner.fi

Toimistopoljin
*Toimistopoljin™ on Pauner oy:n tavaramerkki ja rekisteröity aputoiminimi.