henkilökorttipidike
Henkilökorttipidike ReelStrap
Henkilökorttipidike pitää kortit kätevästi mukana ja henkilökorttipidike suojaa korttia taipumiselta, kulumiselta ja naarmuuntumiselta. ID-kortin taskuun tai laukkuun laittaessa saattaa henkilökortti kokea kovia ja töissä sen tulisi olla hyvin näkyvillä, joten hyvän henkilökorttipidikkeen valitseminen tulee tarpeeseen. Henkilökorttipidike tarpeita on erilaisia, koska käyttökohteita on monia. Osa tarvitsee työmaakäytössä suojaa naarmuuntumiselta ja usealle kortille ja osa tarvitsee toimistokäyttöön siron henkilökorttipidikkeen. Paunerilta voit valita perus henkilökorttipidikkeen tai suojakotelon yhdelle tai useammalle ID-kortille.
henkilökorttipidike EXC sopii ID-kortti pysty tai vaakamallinen
Yhden kortin henkilökorttipidike EXC on pysty- ja vaakamalliseen käyttöön sekä väriltään musta. Ohut kestävä henkilökorttipidike on tukeva yhdelle normaalin kokoiselle kortille. Suojaa kortin lähes kokonaan, mutta etuosan jää alue paljaaksi.
Henkilökorttipidike kaksipuoleinen yhdelle kahdelle tai kolmelle id kortille
Kaksipuoleinen henkilökorttipidike suojaa jopa 3 korttia saman aikaisesti, jos toiselle puolelle laittaa kaksi (0.76mm paksuista) korttia päälletysten. Muutoin kortin pidike on tarkoitettu kahdelle kortille. Henkilökorttipidike kiertää korttia reunoja pitkin, mikä jättää etu- ja takaosan täysin paljaaksi, joten kortin teksti näkyy selkeäsi. Voidaan käyttää pysty- ja vaakamallisena. Värinä kaksipuoleiseen läpikuultava. Sopii mm. terveydenhuollon ammattilaisille, koska VRK varmennekortin saa pidikkeestä helposti pois ja on helppo laittaa myös takaisin henkilökorttipidikkeeseen.
henkilökorttipidike suojakotelo
Estä kortin turha kuluminen suojaamalla kokonaan se suojakotelolla. Henkilökorttikotelo peittää kortin, mutta siitä näkee kuitenkin jokaisessa mallissa läpi. Jokaisesta kotelosta kortit saa pois ja laitettua takaisin ilman ongelmia. 1-3 kortille tarkoitettuja suojakoteloita pysty tai vaakamallina jokaiseen tarpeeseen. Yhden kortin suojakotelo tuotenumero 12285 vaakamalli on kovaa muovia ja läpinäkyvä mattapintainen kauttaaltaan suojaava. Estää kortin naarmuuntumisen ja kulumisen. Kotelon takana on aukko, mistä voi tarvittaessa sormella työntää kortin nostaa pois. Tuotenumero 12308 on pystymallisen kortin suojakotelo. Lue lisää >>
henkilökorttipidike kahden kortin suojakotelo
Kahden kortin suojakotelo pystymalli on läpinäkyvä ja kestävää kovaa muovia. Kotelon takaa löytyy mahdollisuuus nostaa kortit ulos aukon avulla. Suojaa kortin kokonaan. Sopii hyvin sairaalan henkilökunnalle VRK varmenne- ja ID kortin kanssa, sillä se suojaa roiskuvilta desifiointiaineilta. Vahvat puhdistusaine roiskeet saattavat vaurioittaa kortin pintaa, siksi sen suojaaminen kauttaaltaan auttaa kestämään pidempään. Täm suojakotelomalli on todettu hyväksi mm. sairaalakäytössä. Tuotenumero: 12490

henkilökorttipidike kolmelle kortille

Kolmen kortin korttikotelo on saatavissa pysty- tai vaakamallisena. Musta pidike ja edessä läpinäkyvä ”ikkuna”, missä voi pitää esim. henkilökortin aina näkyvillä. Kestävä ja tukeva muovi suojaa kortin hyvin. Kotelon takana on kaksi poistonuppia, joilla kortit on tarvittaessa helposti liuttaa pois henkilökorttipidikkeestä.

Jokaisessa henkilökorttipidikkeessä ja suojakotelossa on kiinnitys mahdollisuus mm. jojolle tai kaulanauhalle. Kelautuvan säädettävän ReelStrapin kanssa henkilökortti pysyy sujuvasti mukana ja sen saa helposti säädettyä sopivalle korkeudelle. ReelStrap ja henkilökorttipidike yhdessä on käytännöllisin ratkaisu. 

Paunerilta kaikki henkilökorttipidikkeet korttien mukana pitämiseen.

Tilaa tai kysy lisätietoa puh. 0407614667 tai pauner(at)pauner.fi

Katso henkilökorttipide valikoima >>

henkilokorttipidike suojakotelo
henkilökortin pidike korttikotelo kaulanauha suojakotelo
henkilökorttipidike
henkilökorttipidike
henkilökorttipidike kaulanauha kelautuva reelstrap
henkilökortin pidike

ReelStrap kelautuva säädettävä kaulanauha

Katso videolta miten toimii ReelStrap, joka on uudenlainen kelautuva säädettävä kaulanauha olkanauha. ReelStrap on käytännöllisin id-korttipidike ratkaisu. Koska ReelStrap nauhan saa helposti napin painalluksellla säädettyä juuri sopivalle pituudelle, niin tarvittaessa ID-kortin voi säätää niin ylös ettei se haittaa työskentelyä esim. kumartuessa tai pakettia kantaessa. Kun tarvitsee kortti näyttää vaikka oven kulunvalonvalukijalle, niin nauhan saa helposti säädettyä pidemmäksi. Jos on käytössä isompi avainnippu, niin sitä voi haluatessaan käyttää myös sivulla olkanauhan tapaan. Työpäivän jälkeen ReelStrap nauhan saa napin painalluksella kelattua kotelon sisään, jolloin nauha ei jää "repsottamaan", kun sen laittaa taskuun tai laukkuun ja helppo ottaa käyttöön.

Tilaa nettikaupasta >>