pieni työpöytä pieneen tilaan työpiste

Pieni työpöytä pieneen tilaan

Pieni työpöytä pieneen tilaan on viime aikoina ollut monille tarpeellinen hankinta etätyön lisääntyessä. Erityisesti kaupunkiasunnoissa neliöt on tarkasti mitoitettu, jolloin pieni työpöytä pieneen tilaan on paras vaihtoehto työpisteeksi. Etätyö työpisteen rakentaminen on hyvä aloitaa työpöydästä. Sähköisesti säädettävät työpöydät ovat nykyään enemmän sääntö kuin poikkeus, koska sähköpöytä mahdollistaa vaihtelevan työasennon seisten tai istuen. Sähköpöydän korkeuden saat säädettyä sujuvasti korkeudensäätönappia painamalla. Paunerilta saat eri kokoiset säädettävät työpöydät. Tällä sivulla esitelty parhaimmiksi todettuja malleja.
Pieni työpöytä pieneen tilaan on hinnaltaan melko edullinen hankinta ja hyödyiltään erittäin suuri hankinta. Siitä on hyötyä vuosiksi eteenpäin. Siksi säädettävät työpöydät ovat kannattavia hankintoja.
pieni työpöytä pieneen tilaan työpiste sähköinen säädettävä

pieni työpöytä sähköinen H16

Tämä pieni työpöytä on jalustan leveydeltään vain 68cm ja syyvyydeltään 48cm ja on silti tukeva sähköisesti säädettävä työpöytä. Pitkän korkeudensäätövaran ansiosta sopii kaiken pituisille. Vakiokansilevyn koko on 80cm leveä ja 60cm syvä, mutta tähän runkoon voi tarvittaessa asentaa myös pienemmänkin kansilevyn.

työpöytä pieneen tilaan työpiste kotiin etätyö

Työpöytä pieneen tilaan

Työpöytä 1J on varustettu tukevalla ja vahvalla jalustalla, joka mahdollistaa 100cm levyisen kansilevyn kiinnittämisen. Pyörillä varustettu työpöytä pieneen tilaan on myös helppo siirtää tarvittaessa.

pieni työpöytä kotiin työpiste pieneen tilaan

pieni työpöytä kotiin

Kaksijalkainen sähkötoimisilla moottoreilla korkeussäädettävä pieni työpöytä kotiin tai konttorille mahtuu pieneen tilaan. Kansilevyn leveys 110cm tuo työtilaa myös papereiden käsittelyyn.

Katso myös muut Paunerin säädettävät työpöydät valikoima >>