sähköpöytä resetointi jos sähköpöytä ei toimi
Sähköpöytä resetointi jos sähköpöytä ei toimi
Sähköpöytä resetointi tarkoittaa sähköpöydän nollausta ja on tarpeellinen toimenpide silloin, jos sähköpöytä ei toimi eli ei nouse ylös säätönappia painamalla. Sähköpöytä resetointi toimenpide on tarpeen vain erittäin harvoin. Ensimmäistä kertaa pöytää käyttöönottaessa se pitää tehdä. Se ei ole va-ikea toimenpide vaan onnistuu helposti napin painalluksella.

Sähköpöytä resetointi tehdään helposti seuraavasti: Paina alas säätönapilla pöytä alas asti. Odota sekunti ja paina sitten nuoli alaspäin säätöpainiketta ja pidä painike pohjassa noin viisi sekuntia jolloin pöytä nytkähtää vielä hieman alaspäin. Silloin sähköpöytä resetointi on tapahtunut ja pöytä toimii normaalisti.

Resetoinnin tarve saattaa ilmetä esimerkiksi sähköverkossa tapahtuneen sähkökatkoksen jälkeen, mutta normaalitilanteessa vain harvoin. Jos resetoinnin tarvetta kuitenkin ilmenee usein, niin kannattaa tarkistaa onko jatkojohtoja ketjutettu peräkkäin. Jatkojohtoja ei saa olla ketjutettuna useita. Sähköpöytä kannattaa mieluummin liittää suoraan pistorasiaan tai käyttää vain yhtä jatkojohtoa. Tarvittaessa tarkista myös, että virtajohtopistoke on hyvin paikoillaan sekä sähköpöydän ohjainyksikössä sekä virtapistokkeessa. Virtajohdot ja tietokoneen kaapelit kannattaa kiinnittää    johtopidikkeellä    työpöytän kanteen ja johdot saa siististi paikoillaan pysymään myös työpöydän alle kiinitettävällä    kaapelikourulla.

Uuden laadukkaan varmatoimisen sähköpöydän saat edullisesti ja helposti tilattua sähköpöytä-kauppa.fi


verkkokaupasta >>