pelipöytä sähköinen säädettävä pelaamiseen
Sähköinen säädettävä pelipöytä pelaamiseen
Pelipöytä Pauner on hieman maltillisempi säädettävä tietokonepöytä ilman ylimääräisiä lisävarusteita. Säädettävä pelipöytä huippuhyvä pelaajille, jotka haluavat kuitenkin moottoroidulla korkeuden säätö ominaisuudella säädettävän työpöydän tukemaan pelaamista nopealla säädöllä.

Sähköinen pelipöytä sopii niin pelaamiseen, kuin myös muuhunkin työskentelyyn, kuten editoimiseen, streemaamiseen tai vaikka suoratoiston katseluun. Pöytä kantaa haluamillaan kahdella moottoreilla 100 kg tai vahvempi malli 160 kg, jolloin customoitua konetta voi pitää myös pöydällä. Nopea korkeuden säätäminen toimii pelkkää nappia painamalla, jolloin pöytä on aina halutulla korkeudella. Ei siis ylimääräistä pyörittelyä tai muuta, jotta pöydän taso on oikea. Tällöin jos käytössä on säädettävä pelituoli tai jonkin muu työtuoli, niin saa sen jokaisesta säädöstä kaiken irti, eikä pöytä ole jatkuvasti tiellä. Pöytä on matalimmillaan 62 cm ja korkeimmillaan 127 cm, jolloin asennon vaihtaminen käy huolettomasti.

pelipöytä säädettävä tietokone pelaamiseen

Tilata voit pelkän rungon, jos pöytälevy löytyy omasta takaa. Pöytälevy on myös mahdollista saada mittatilauksena, jolloin saa haluamansa koon mille tahansa tietokonesetille. Näihin mittatilaus kansilevyihin on mahdollista saada vain läpivientireijät johdoille, eli niitä ei ole mahdollista saada perus kansilevyissä. Pöytä toimii hyvin useamman näytön kanssa. Jos pöytälevynä käyttää tai lisää siihen jotain muuta painoa, niin kannattaa muistaa moottoreiden kestävyys, ettei se vaan ylity. Moottorit eivät kestä määräänsä enempää, kuin mitä niille on annettu maksimi nostovoimaksi.

Säädettävä pelipöytä on tukeva moottoroidulla rungolla, jolloin pöytä ei pienestä heilu.

säädettävä pelipöytä tietokonepöytä pelaamiseen

Tässä on siis pelipöytä, mistä saa oman näköisensä. Sopii nuorille ja vanhemmille pelaajille, jotka etsivät käyttöönsä kestävää peruspöytää moottoreilla ilman muita ominaisuuksia. Halutessaan pääsee pelaamaan VR:llä ja muita liikunnallisia pelejä, että tarvitsee vaihdella koneen korkeutta tietokoneen ja virtuaalisen todellisuuden välillä. Miksi ei jopa ajosimulaatio pelit toimisi ratin ja polkien kanssa myös moitteettomasti tämän pelipöydän kanssa.

Muistipaikkaohjain lisävarusteella on mahdollista asettaa säätöön korkeus, jota käyttää eniten, jolloin pöytä on eri säätöjen jälkeen helppo palauttaa. Neljän muistipaikan muistipoikkaohjaimen voit liittää bluetoothilla puhelimeen ja säätää pöydää myös puhelinsovelluksella.

Pöytä pitää kasata itse, se ei tule valmiina. Mukana on ohjeet ja tarvittaessa meihin saa yhteyttä. Laadukkaan kestävän Pauner pöydän takuuaika on viisi vuotta.

Pelipöydät tarjoaa sinulle edullisesti Pauner verkkokauppa >>