Kaulanauhat VS. Reelstrap

Reelstrap uutuus on paljon käytännöllisempi kuin tavallinen perus kaulanauha. Perus kaulanauhat ovat vakio-pituisia pitkiä, jolloin perus kaulanauhassa id-kortti kolahtaa työskennellessä esim. tietokoneen näppäimistöön tai ruokalautaseen ruokatauolla.

Reelstrap on helppo säätää sopivan ylös.

Kaulanauha VS Reelstrap

Reelstrap tuote on patentoitu ja mallisuojattu kansainvälisesti. RCD 1152797(EU), FI 8406, United States Patent D623848, Australian Registered Design 330045, Design Registration in Norway No. 082317. Copyright Pauner Oy

Kaulanauhat ovat jo kauan olleet päivittäin käytössä monilla työpaikoilla ja vapaa-ajalla.

Pauner Oy:n kehittämä ja patentoima Reelstrap uutuus on huomattavasti käytännöllisempi kuin tavalliset kaulanauhat. Reelstrapin suuri etu on se, että Reelstrapin  kantonauhan voit helposti  napin painalluksella säätää sopivan pituiseksi. Tavalliset perus kaulanauhat ovat aina saman pituisia.

Reelstrapissä voit kätevästi pitää mukana mm. työpaikan ID-korttia. Myös avain ja USB-muistitikku tai  kännykkä on kätevä ripustaa Reelstrapiin.

Kun säädät Reelstrapin kantonauhan sopivan lyhyeksi, niin ID-korttisi on silloin ylempänä, jolloin ID-kortti on hyvin näkyvillä eikä ID-kortti kolahda kumartaessasi esim. tietokoneen näppikseen, kuten tapahtuisi, jos käytössä olisi tavallinen perus kaulanauha.

Kun tarvitset avainta, niin voin helposti säätää Reelstrapin kantonauhan sopivan pitkäksi. Työpäivän jälkeen voit helposti napin painalluksella kelata nauhan tyylikkääseen design-koteloon ja laittaa sen taskuun tai laukkuun, josta Reelstrap on helppo ottaa taas käyttöön seuraavana työpäivänä. Tavallinen kaulanauhaa usein sotkeutuu laukussa muihin tavaroihin, mutta sisään kelattuna Reelstrap ei sotkeennu laukussa.

 >> Lisätietoa Reelstrap tuotteesta näet painamalla tästä

Kaulanauha VS Reelstrap

Tavalliset perus kaulanauhat eivät ole yhtä käytännöllisiä, kun Reelstrap uutuus.

Tilaa verkkokaupastamme >>