Satulatuoli Pauner myydään edullisesti kaikille paikkakunnille mm. Tampere PIrkkala Turku Kuopio Pori Helsinki Espoo Vantaa Rovaniemi Jyväskylä
Satulatuoli sopii toimistoon

Satulatuoli

Satulatuoli soveltuu hyvin monenlaisiin työtehtäviin. Satulatuoli voi olla yhtä hyvin käytössä esim. laboratoriossa, kaupan kassalla, toimistossa tai koululuokassa.

Satulatuoli idea on siinä, että satulatyyppinen istuinosa kääntää lantion eteen, jolloin selkärankaan muodostuu tarpeellinen luonnollinen lannenotko, joka on hyvä istumisen kannalta. 

Tilaa tai kysy lisätietoa!

Puh. 040-761 4667  email: pauner (at) pauner.fi

 >> Lue satulatuoli lisätietoa, paina tästä

Satulatuoli on erinomaisen hyvä toimistossa, jossa on käytössä sähkösäätöinen työpöytä eli ns. sähköpöytä. Kun sinulla on käytössä satulatuoli, niin istumakorkeus on korkeampi verrattuna siihen, jos käytössäsi olisi perinteinen työtuoli. Sähköpöytä on helppo säätää korkeammalle, joten se on erinomainen työpari satulatuoli istumiseen.

Satulatuoli VS työtuoli Satulatuoli ergonomia on parempi kuin tavalliset työtuolit

Yllä oleva piirroskuva havainnollistaa mistä on kyse satulatuoli istumisessa. Kun käytössäsi on tavallinen työtuoli, niin istuma-asento yleensä painuu hieman lysyyn ja selkäranka menee kaarelle. Se on ergonomisesti huono asia selkärangalle. Vastaavasti satulatuoli ohjaa ryhdikkääseen istuma-asentoon ja selkärankaan muodostuu silloin luonnollinen lannenotko, joka on hyvä asia selälle. Satulatuoli istuminen myös aktivoi ja vahvistaa keskivartalon lihaksia. Aktiivinen keinuva satulatuoli tuo lisäksi pientä liikettä keskivartaloon, jolloin keskivartalon aineenvaihdunta paranee. Satulatuoli istuimen reunat on muotoiltu sopivan pyöreiksi, joten veri pääsee hyvin kiertämään jaloissa. Satulatuoli istuimen tuoma korkeampi istuma-asento on myös jalan verenkierron kannalta parempi, koska jalan kulma on loivempi.

satulatuoli Pauner Sway on monen mielestä parempi kuin martela fabello back app benny stepsit jysk sotka tai humantool

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Satulatuoli Pauner Sway:n pyöräristikko on säteeltään pienempi kuin useimpien muiden satulatuoli ristikko. Tämän pienemmän ristikon ansiosta Pauner Sway satulatuoli liikkuu kevyesti esim. kouluavustajan käytössä koululuokassa pulpettien välissä ja hammaslääkäri pääsee lähemmäksi potilasta.

 

 

satulatuoli psw keinunta parantaa ergonomiaa Myydään edullinen satulatuoli halvalla tarjous edullisesti uusi ei käytetty tee hintavertailu

 

 

 

 

 

Satulatuoli Pauner Swayn mekanismissa on erikoisvalmisteinen kumityyny runko, joka joustaa ja keinuu. Näin satulatuoli käyttäjän selkään tulee tarvittavaa pientä liikettä ja aktivointia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

satulatuoli psw jr

 

 

 

 

 

 

 

Satulatuoli Pauner Sway voidaan tarvittaessa varustaa korkeammalla kaasujousella ja jalkarenkaalla, jolloin Satulatuoli Sway sopii hyvin työpisteisiin, jossa istutaan korkealla. Sellaisia työpisteitä ovat esim. kaupan kassatyöpisteet sekä laboratorioiden tietyt työpisteet. Pauner Sway satulatuoli on todettu olevan erinomainen työtuoli kauppojen kassatyöskentelyssä.

 

 

Tilaa tai kysy lisätietoa!

Puh. 040 761 4667 email. pauner(at)pauner.fi

  >> Lue satulatuoli lisätietoa, paina tästä

Satulatuoli Pauner Sway

Satulatuoli Pauner Sway on erittäin mukava ja kestävä käytössä. Vaikka lähes kaikki satulatuolit kuvassa näyttää lähes samalta, niin ominaisuuksissa on silti suuria eroja.