• Tuotetiedot
  • Lisää

Satulatuoli Pauner GAP on varustettu kaksiosaisella keskiraollisella istuinosalla, joten se sopii hyvin sekä miesten että naisten käyttöön. Hinta-laatusuhteelta erinomainen edullinen kaksiosainen satulatuoli.

>> Tilaa nettikaupasta satulatuoli

Erinomainen hinta-laatu suhde

Satulatuoli GAP -mallin istuinosan korkeus ja kaltevuus voidaan säätää. Korkeuden säätövara 57 - 79 cm, joten sopii lähes kaikille esim. sähköpöydän kanssa käytettäväksi. Pyöräristikko on sopivan pieni (halkaisija 48 cm), joten GAP satulatuolilla mahtuu hyvin liikkumaan esim. koululuokissa pulpettien välissä ja esim. hammaslääkäri pääsee riittävän lähelle potilastuolia.

Verhoilumateriaali musta keinonahka. Istuinosa on miellyttävän pehmeä.

Edullinen hyvä kaksiosainen satulatuoli

Tuotenumero: 11097 

Satulatuoli GAP on varustettu kestävällä alumiinisella pyöräristikolla. Se on tärkeä asia huomioida, koska monissa muissa edullisemman hintaluokan satulatuoleissa on pellistä prässätty pyöräristikko, josta saatta helposti irrota pyörät hitsaussaumoista. Siksi kannattaa valita tämä alumiinisella pyöräristikolla varustettu, joka on erittäin pitkäikäinen. Tässä GAP satulatuolissa on myös erittäin laadukkaat pyörät, jotka liikkuvat kevyesti eivätkä jätä jälkiä lattiaan. Useimmissa muissa edullisissa satulatuoleissa on heikkolaatuiset pyörät.