• Tuotetiedot
  • Lisää

Satulatuoli kapea keinuva malli Pauner on istuinosaltaan vielä 5 cm kapeampi kuin muut satulatuolit. Tämän kapean muotoilun ansiosta tämä satulatuoli on erittäin miellyttävä istua. Koska istuinosan muotoilu on sopivan kapea, niin silloin tuolin reuna ei paina jalkaa, jolloin jaloissa säilyy hyvä verenkierto eikä jalat puudu.

>> Tilaa nettikaupasta satulatuoli

Satulatuoli kapean mallin istuinossa on varustettu erityismuotoillulla pehmusteella, joten myös sen ansiosta miellyttävä istua. Keinuva istuinosa myötäilee käyttäjän liikkeitä, joten selkä aktivoituu ja aineenvaihdunta pysyy hyvänä. Pienen liikkeen ansiosta paikat ei "jämähdä".  >> Satulatuoli kapea esite PDF 

Varustettu pienellä (49 cm halkaisija) pyöräristikolla, joten satulatuolilla pääsee hyvin liikkumaan ahtaissakin tiloissa ja pääsee riittävän lähelle potilastuolia esim. hammaslääkärin työssä.

Tämä kapea satulatuoli sopii erittäin hyvin naisten käyttöön. 

Tuotenumero: 11103 (musta keinonahka verhoilu, M-korkeus)

Tuotenumero: 11127 (musta kangas verhoilu, M-korkeus)

Verhoilumateriaaliksi voi valita kangas, keinonahka tai aito nahka. Toimistokäyttöön kannattaa ottaa kangas verhoilu ja sairaalakäyttöön keinonahka verhoilu.

Musta on vakio perusväri, mutta myös muita värejä saatavilla.

Kaasujousen korkeudeksi voi valita myös korkeamman L korkeuden, jolloin varusteeksi kannattaa ottaa myös jalkarengas. Korkeana versiona sopii hyvin mm. kassatuoliksi.

Satula istuinosan mitat: syvyys 34 cm ja leveys leveimmältä kohdalta 37 cm.

Valmistettu Suomessa.