Kaulanauha

Kaulanauha on jo vuosikymmeniä ollut markkinoilla. Suomalainen Reelstrap -keksintö on huomattavasti käytännöllisempi kuin perinteinen kaulanauha. Reelstrapin täkeä etu on se, että Reelstrapin pystyy helposti napin painalluksella säätämään sopivan lyhyeksi, jolloin siihen ripustettu avain tai ID-kortti ei haittaa työtä eikä kolahda esim. tietokoneen näppäimistöön tai ruokalautaseen, kuten tapahtuu usein, jos käytössä on tavallinen kaulanauha.  >> Reelstrap lisätietoa 

 >> Takaisin korttitarvikkeet valikkoon

Paunerilta saat myös perinteiset tavalliset kaulanauha -tuotteet.

!

Kaulanauha 10mm, musta

Kaulanauha 10mm on varustettu turvalukolla sekä kiertymättömällä kiinnikkeellä, jolla korttipidike/ID-kortti pysyy hyvin oikeinpäin.

Kaulanauha 10mm tuotteen toimituserä 100 kpl pusseissa.

Tuotenumero: 12100

Kaulanauha 10mm + Jojo, musta

Kaulanauhan pituus 90cm, leveys 10mm. Jojon narun pituus 60cm. Kaulanauha materiaali polyester. Turvalukko ja jojossa nepparikiinnike, joka sopii korttipidikkeeseen.

Kaulanauha 10mm + jojo tuotteen toimituserä 100 kpl pusseissa.

Tuotenumero: 12186

Kaulanauha naru klipsillä, musta

Kaulanauha naru on varustettu turvalukolla ja kiertymättömällä klipsikiinnikkeellä, joka yhteensopiva korttipidikkeeseen.

Tuotenumero: 12131

* tämä narumallinen kaulanauha ei ole enää varastotuotteena, mutta se on saatavilla toimitustuotteena, kun tilauserä vähintään 200 kpl

Kaulanauha 15mm + Jojo

Kaulanauhan leveys 15mm ja pituus 90 cm. Jojon narun pituus 60 cm. Kaulanauhassa turvalukko. Jojossa nepparikiinnike, joka sopii korttipidikkeeseen.

Kaulanauha 15mm + jojo tuotteen värivaihtoehdot sininen ja musta, toimituserä 100 kpl pusseissa.