Kaulanauha

Kaulanauha on jo vuosikymmeniä ollut markkinoilla. Suomalainen Reelstrap -keksintö on huomattavasti käytännöllisempi kuin perinteinen kaulanauha. Reelstrapin täkeä etu on se, että Reelstrapin pystyy helposti napin painalluksella säätämään sopivan lyhyeksi, jolloin siihen ripustettu avain tai ID-kortti ei haittaa työtä eikä kolahda esim. tietokoneen näppäimistöön tai ruokalautaseen, kuten tapahtuu usein, jos käytössä on tavallinen kaulanauha.  >> Reelstrap lisätietoa 

 >> Takaisin korttitarvikkeet valikkoon

Paunerilta saat myös perinteiset tavalliset kaulanauha -tuotteet.

Kaulanauha 10mm, musta

Kaulanauha 10mm on varustettu turvalukolla sekä kiertymättömällä kiinnikkeellä, jolla korttipidike/ID-kortti pysyy hyvin oikeinpäin.

Kaulanauha 10mm + Jojo, musta

Kaulanauhan pituus 90cm, leveys 10mm. Jojon narun pituus 60cm. Kaulanauha materiaali polyester. Turvalukko ja jojossa nepparikiinnike, joka sopii korttipidikkeeseen.

Kaulanauha naru klipsillä, musta

Kaulanauha naru on varustettu turvalukolla ja kiertymättömällä klipsikiinnikkeellä, joka yhteensopiva korttipidikkeeseen.

Tuotenumero: 12131

Kaulanauha 15mm + Jojo

Kaulanauhan leveys 15mm ja pituus 90 cm. Jojon narun pituus 60 cm. Kaulanauhassa turvalukko. Jojossa nepparikiinnike, joka sopii korttipidikkeeseen.