iphone_6_suojakuori_7

iPhone 6 suojakuori

iPhone 6 puhelimen varusteeksi on nyt saatavilla uudenlainen lompakkokotelo suojakuori, jossa Reelstrapin yhdistettynä kulkee sujuvasti mukana kaikki tarpeellinen; iPhone 6, pankkikortit, avain, työpaikan kulkukortti ja setelirahaa.

iPhone 6 suojakuori lompakko on uudentyyppinen iPhone suojakotelo, joka on kehitetty Suomessa.

iPhone 6 suojakuori nahkakotelo suojaa iPhone 6 puhelinta naarmuuntumisella. iPhone 6 nahkakotelossa on paikka pankkikorteille sekä tasku, johon voi laittaa setelirahaan. Kotelossa oleva korttikansi voidaan sulkea nepparipidikkeellä, joten kortit eivät pääse tipahtamaan hukkaan kotelosta. Pauner suojakotelo iPhone 6 puhelimelle on varustettu metallisella kiinnikelenkillä, jolla sen voi helposti kiinnittää Reelstrap tuotteeseen, joka on uudentyyppinen kelautuva kaulanauha, jonka kantonauhan voi napin painalluksella säätää juuri sopivan pituiseksi. Kun iPhone 6 suojakotelo on Reelstrapiin kiinnitettynä, niin silloin puhelin ei pääse tipahtamaan lattialla ja näin vältytään siltä surullisen kuuluisalta pulmalta, että puhelimen lasi särkyisi puhelimen lattialle tippuessa. Voit vastata puheluihin helposti irrottamatta sitä suojakotelosta tai Reelstrapistä. Voit käyttää suojakotelo iPhone 6:a myös erikseen ilman Reelstrapiä. Ja tarpeen mukaan liität ne yhteen. Reelstrapissä kulkee sujuvasti mukana tarvittaessa myös avain ja työpaikan ID-kortti.

iphone 6 suojakuori

Yllä olevassa kuvassa iPhone 6 suojakotelon korttikansi on suljettu nepparipidikkeellä, jolloin kortit eivät pääse tipahtamaan kotelosta. Suojakansi on helppo avata tarvittaessa. Tärkeä ominaisuus on myös se, että suojakansi on tasainen, jolloin se ei naarmuta puhelimen näyttöä. Muut iPhone 6 suojakuoret ja suojakotelot ovat yleensä ilman tätä lisäkorttikantta ja niissä muissa malleissa kortit voivat painaa puhelimen näyttöä.

iphone 6 suojakuori

Yllä kuvassa suojakotelo on suljettuna. Kiinnikeläpässä on magneetti, joten kotelo on helppo avata ja sulkea puhelimen suojaksi.

iphone 6 suojakuori

Pauner iPhone 6 suojakuori on käytettävissä myös erikseen ilman Reelstrapiä, kuten tavallisetkin iPhone 6 suojakuoret. Suojakotelossa on tukeva metallinen lenkki, johon Reelstrapin metallikiinnike on helppo kiinnittää.

iphone 6 suojakuori

Pauner iPhone 6 suojakuori toimii tarvittaessa myös puhelimen pöytätelineenä, joilloin on sujuva katsella vaikkapa netti-TV ohjelmia puhelimella.