toimistokalusteet
Toimistokalusteet saat Paunerilta.

Toimistokalusteet

Toimistokalusteet ovat tärkeä osa toimiston imagoa. Käytännölliset ja tyylikkäät toimistokalusteet lisäävät työntekijöiden työviihtyvyyttä ja siten lisäävät tuottavuutta. Pauner toimistokalusteet ovat tyylikkäitä, kestäviä ja käytännöllisiä, mutta silti hinnaltaan edullisia.

Toimistokalusteet voimme toimittaa joko yksittäiskappaleina, muutaman kappaleen erissä tai isoina erinä suuriin projekteihin, jossa päivitetään kaikki toimistokalusteet tai kalustetaan uusia toimistoja.

toimistokalusteet edullisesti espoo helsinki vantaa hämeenlinna hyvinkää turku pori tampere kouvola kuopio kajaani kauhajoki oulu alueille ergonomia kuntoon Vertaa hintoja martela isku efg kinnarps tuotteisiin

Toimistokalusteet Pauner värivaihtoehdot valkoinen koivu punapyökki

Pauner toimistokalusteet on useimmiten saatavilla kolmena eri värivaihtoehtona:

1. Valkoinen, 2. Koivu, 3. Punapyökki

 

Tilaa tai kysy lisätietoa!  Puh. 040 761 4667  email. pauner (at) pauner.fi

Lisää toimistokalusteet esittelysivujamme:   >> Sähköpöytä   >> Satulatuoli   >> Työtuoli

 

Alla tiedot kaappi ja laatikosto vaihtoehdoista.

Sivusuuntaan aukeava kaappi SK12080

Sivusuuntaan aukeava kaappi on erittäin käytännöllinen tilaa säästävä säilytystilaratkaisu työpöydän viereen. Avokonttorissa se toimii myös näkösuojana kahden vireisen työpisteen välissä. Väri: valkoinen

Liukuovikaappi Pauner LK7580

Liukuovikaappi, jonka korkeus 75 cm, leveys 80 cm ja syvyys 42,5 cm. Paino on 37 kg.

Tämä liukuovikaappi on lukittava ja toimitukseen sisältyy kaksi avainta. Oven vetimet ovat väriltään hopeanharmaat. Kaapin tausta on on myös viimeistelty samalla värillä.

Liukuovikaappi Pauner LK120120

Liukuovikaappi, jonka leveys 120 cm, korkeus 120 cm ja syvyys 42,5 cm. Paino 74 kg

Lukolla varustettu liukuovikaappi, joka Suomessa valmistettu .

Mappikaappi Pauner

Mappikaappi Pauner on laadukas ja sen ovissa on lukko. Toimitukseen sisältyy kaksi avainta. Mappikaapin tausta on viimeistelty, joten mappikaappi toimii tarvittaessa myös tilanjakajana. Pohjalevyssä on säätötassut, joiden ansiosta kaapin saa tukevasti myös hieman epätasaiselle lattialle.

Laatikosto kolmella laatikolla L3LE

Laatikostossa on kolme vetolaatikkoa, jossa on keskuslukitus eli yhdellä lukolla kaikki laatikot saa lukittua. Yhdessä laatikossa on kynäkaukalo. Laatikoissa on metalliset likukukiskot, joten laatikot aukeaa kevyesti. Etummaiset pyörät on lukittavissa.

Laatikosto neljällä laatikolla L4LE

Neljällä laatikolla varustettu laadukas laatikosto, jossa yhden lukon keskuslukitus ja yhdessä laatikossa kynäkaukalo. Laatikostossa kevyesti liukuvat metalliset liukukiskot. Vetimet ovat metallisia hopeanharmaita. Etummaiset pyörät voi lukita. Laatikosto toimitetaan käyttövalmiiksi kasattuna.

Pöytäseinäke 160 x 50 cm

Pöytäseinäke on hyvä ratkaisu silloin, kun sähkösäätöiset työpöydät ovat vierekkäin ja halutaan työntekijöille yksityisyyttä.

Neuvottelupöytä

Voimme toimitta neuvottelupöydät mittojen mukaan halutulla värillä.

Asiakastuoli STOC

Muovisella selkänojalla varustettu pinottava tuoli, joka sopii sekä asiakastuoliksi että neuvotteluhuoneeseen kokoustuoliksi. Istuinosa on pehmustettua kangasta.

Kokoustuoli STOM käsinojilla

Kokoustuoliksi ja asiakastuoliksi sopiva. Selkänojan materiaali on verkkopunosta, joten selkänoja ei hiosta.

Asiakastuoli Olle

Kangasverhoiltu hyvän istumamukavuuden omaava tuoli, joka soveltuu hyvin sekä asiakaspalvelutilaan että neuvotteluhuoneeseenkin.

Asiakastuoli lappi

Helposti pinottava tuoli, jotka mahtuu pieneen tilaan pinossa, jopa 10 kpl pinossa. Värivaihtoehdot musta ja valkoinen.

Tilanjakaja sermi seinäke

Tilanjakaja sermi seinäke on korkeudeltaan 163 cm. Leveydeksi on kaksi vaihtoehtoa joko 80 cm tai 100 cm. Verhoiltu harmaalla tekstiilillä.

Tilanjakaja sermi seinäke yläikkunalla

Tilanjakaja sermi seinäke on alaosasta verhoiltu ja yläosassa on ikkuna. Korkeus on 163 cm ja leveyteen on kaksi vaihtoehtoa joko 80 cm tai 100 cm leveys. Sopii hyvin toimisto käyttöön.