Koulukalusteet
Koulukalusteet saat Paunerilta

Koulukalusteet

Pauner koulukalusteet tarjoavat uudenlaisia ratkaisuja parantamaan oppimisympäristön viihtyisyyttä ja toimivuutta. Hyvät koulukalusteet osaltaan auttavat oppilaita pysymään terveempinä ja parantamaan oppimistuloksia.  Pauner koulukalusteet tarjovat parhaimman ergonomian.

Pauner koulukalusteet valikoimassa suosituimipia tuotteitamme on uudenlainen korkeussäädettävä pulpetti, jonka ansiosta oppilaat voivat opiskella vaihtelevasti joko istuen tai seisten.

Koulukalusteet korkeussäädettävä pulpetti seisomiseen ja istumiseen oppilaspöytä koulupöytä

  >> Katso pulpetti tiedot

 

Korkeussäädettävän pulpetin kanssa sopii hyvin aktiivituoli, joka mahdollistaa pienen aktivoivan liikkeen, jolloin verenkierto pysyy parempana ja tällöin opiskelijat ovat virkeämpiä ja oppimistulokset paranee.

Aktiivituoli sitool Pauner koulukalusteet sopii hyvin käyttöön korkeussäädettävän pulpetin kanssa

  >> Katso aktiivituoli tiedot

 

Pauner koulukalusteet valikoimassa erittäin suosittu tuote on myös satulatuoli, joka soveltuu hyvin sekä opettajille että kouluavustajille. Satulatuoli on hyvä selälle, koska satulatuoli ohjaa selän luonnolliseen ryhdikkääseen istuma-asentoon. Pauner satulatuolilla on helppo liikkua luokassa, koska siinä on sopivan pieni pyöräristikko.

  >> Katso satulatuoli tiedot

koulukalusteet satulatuoli