pitkä avainnauha painatuksella olan yli avainnauha
Pitkä avainnauha painatuksella olan yli avainnauha
Avainnauha oli aikaisemmin tavallinen vakiopituinen, mutta nyt on saatavilla uudenlainen kelautuva ja säädettävä Reelstrap avainnauha. Se on tarvittaessa myös ns. olan yli avainnauha, koska saat säädettyä Reelstapin niin pitkäksi, että voit pitää sitä sivulla olkanauhan tapaan. Avaimia on tuolloin sujuva käyttää ja ne pysyy aina mukana. Jos sinulla on tarve saada avainnauha painatuksella, niin voit meiltä tilata logopainatuksen Reelstrapiin. Se on erittäin käytännöllinen myös hoitajalle, koska nauhan pystyy säätämään niin ylös, että avaimet eivät ole tiellä työn teossa.

Henkilökortin tarvitsee usein olla aina esillä ja säädettävä ReelStrap helpottaa sen näkyvillä pitämistä. Tavalliset perus avainnauhat ovat pituudeltaan niin pitkiä, että ne ovat nopeasti ruoan seassa tai jossakin muualla tiellä. Reelstrap mahdollistaa kortin säätämisen helposti sen verran ylös ettei se haittaa ruokatauolla. Vakiopituinen kaulanauha menee laukussa tai taskussa pieneen solmuun helposti. Jos nauhaa pyörittää kortin ympärille, se saattaa helposti ”muotoutua” uudelleen jolloin se saattaa näyttää hieman karulle. ReelStrap kelaa nauhan koteloon, eikä tällöin joudu solmuun ja näyttää aina siistiltä, ja ReelStrap on helppo ottaa käyttöön.

Tavallisissa nauhoissa materiaali on pehmeä, punottu ja suhteellisen leveä. Reelstrapissa nauha on silkkimäinen ja huomattavasti kapeampi mitä tavallisesti, mutta on silti kestävä. Jokaisessa kaulanauhassa on turvaklipsi, kuten myös Reelstrapissa. Nauhan kiristyessä se on saatavilla auki aina tarvittaessa, eikä kaulan tai pään alue kärsi sen irti saamiseksi.

Kaulanauhalla saa pidettyä mukana avaimet, kortit ja muistitikun aina lähellä.

Avainnauhat netistä saat myös Paunerin nettikaupasta >>  Lisäksi muut tarvikkeet kuten korttikotelot saat tilattua kätevästi samalla kertaa.
ReelStrapissä logopainatus on hyvin näkyvillä ja painatus on kestävä, koska painatuksen päällä on muovinen pinnoite. Ja ReelStrap on helpon säädettävyyden ansiosta myös olan yli avainnauha tarvittaessa.
ReelStrap on Suomessa kehitetty patentoitu innovaatio. Se on erittäin laadukas ja kestää pitkään käytössä. ReelStrap on tyylikästä Suomalaista muotoilu designiä.

Tilaa tai kysy lisätietoa!

Puh. 0407614667 email pauner(at)pauner.fi

Säädettävä ReelStrap avainnauha painatuksella tai ilman. Säädettävä on myös olan yli avainnauha
ReelStrap on monikäyttöinen. Säädettävyyden ansiosta se on tarvittaessa pitkä avainnauha painatuksella tai ns. olan yli avainnauha.
olan yli avainnauha

Pitkäksi säädettynä ReelStrap on ns. olan yli avainnauha, jolloin siinä kulkee sujuvasti mukana avain tai puhelin, ja ne pysyy hyvin tallessa. 

avainnauha painatuksella
ReelStrap pitkä avainnauha painatuksella on tyylikkään näköinen, koska painatus on laadukas ja kestävä, koska painatus on muovin sisällä. Painatus voi tarvittaessa olla monivärinen.