iphone 6s

iPhone 6S puhelin on yhteensopiva Reelstrap lompakko suojakotelon kanssa, koska iPhone 6S malli on ulkomuodoltaan samanlainen kuin aikaisemmin julkaistu iPhone 6 puhelin.

iPhone 6S puhelin pysyy hyvin suojassa naarmuuntumiselta, kun käytät Reelstrap lompakko suojakoteloa.

Reelstrap lompakko suojakotelossa iPhone 6S puhelimen lisäksi kulkee kätevästi ja turvallisesti mukana myös pankkikortit, avain ja työpaikan kulkukortti. Reelstrap on Suomalainen keksintö, joka on uudentyyppinen kelautuva säädettävä kaulanauha-olkanauha. Reelstrapin nauhan voi napin painalluksella säätää juuri sopivan pituiseksi. Reelstrapin lisävarusteeksi on juuri julkaistu uudelle iPhone 6S puhelimelle yhteensopiva lompakko suojakotelo, joka suojaa iPhone 6S puhelinta naarmuuntumiselta. Kun lompakkosuojakotelo on liitetty Reelstrapiin, joka on joko kaulalla tai sivulla olkanauhan tapaan, niin silloin iPhone 6S puhelin ei pääse tipahtamaan lattialla. Aikaisemmin monelle on tapahtunut vahinko, että puhelin on tipahtanut lattialle. Puhelinta voi käyttää irrottamatta sitä Reelstrap suojakotelosta, joten puhelin ei pääse myöskään hukkumaan. Voit käyttää lompakko suojakotelo joko yhdessä tai erikseen Reelstrapin kanssa. Ne on helppo liittää tai irrottaa metallisella klipsikiinnikkeellä.

Uusi iPhone 6S puhelin julkistettiin syyskuussa 2015. iPhone 6S puhelimessa on 4.7 tuuman kokoinen näyttö. iPhone 6S puhelimesta tulee saataville värit; hopea, kulta ja tähtiharmaa. iPhone 6S puhelimessa on mm. 3D Touch näyttö. iPhone 6S puhelimen koko on 13,8cm x 6,7cm ja paksuus 7mm ja sen paino on 143 grammaa.

iphone 6s

iPhone 6S puhelinta varten kannattaa hankkia uudenlainen Paunerin kehittämä suojakuori lompakko, jossa iPhone 6S puhelin pysyy hyvin suojassa naarmuuntumiselta eikä pääse tipahtamaan lattialle, kun se on kiinitettynä Reelstrapiin, joka on kaulassa tai olkanauhana ripustettuna.

iphone 6s

iPhone 6S puhelimen lompakkosuojakotelossa on korteille erillinen suojakansi, jonka voin nepparilla sulkea, jolloin kortit ei pääse tipahtamaan. Suojakansi on näyttöä vasten sileä, jotta iPhone 6S puhelimen näyttö ei naarmuuntuisi.

iphone 6s suojakotelo

iPhone 6S puhelimen suojalossa on magneetilla varustettu sulkijaläppä, jolla suojakansi on helppo avata ja sulkea.

Reelstrap ja iPhone 6S lompakkosuojakotelo ovat yhdessä käytettynä erinomainen väline, jolla iPhone 6S puhelin kulkee sujuvasti mukana ja kotelo suojaa puhelinta naarmuuntumiselta.