iphone 6s plus

iPhone 6S puhelin on muuten samanlainen kuin iPhone 6 mutta plus versio on ulkomitoiltaan suurempi.

iPhone 6S plus puhelimen koko on 15,8cm x 7,79cm ja paksuus 192 grammaa. iPhone 6S plus puhelimen paino on 192 grammaa. Eli iPhone 6S plus puhelin on sen kokoinen, että se on käytännöllisintä kuljettaa mukana uudenlaisessa Paunerin kehittämässä iphone 6 plus lompakko suojakuori kotelossa, joka suojaa puhelinta naarmuuntumiselta. Uudenlaiset iPhone 6 plus suojakuoret ovat yhteensopiva Reelstrap tuotteen kanssa. Reelstrap on uudenlainen kelautuva kaulanauha-olkanauha ratkaisu. Kun iPhone 6S plus puhelin on Reelstrapiin kiinnitetyssä suojakotelossa ja kaulaan tai olalle ripustettuna, niin silloin puhelin ei pääse tipahtamaan lattialla ja näin vältytään siltä valitettavan yleiseltä turmalta, että puhelin tipahtaisi lattialle ja lasi särkyisi. iPhone 6 plus nahkakotelo on helppo kiinnittää Reelstrapiin kestävällä metallikiinnikkeellä tai irrottaa tarpeen mukaan.

iphone 6s plus

iPhone 6S plus puhelin pysyy hyvin suojassa naarmuilta ja kulkee sujuvasti mukana uudessa Paunerin kehittämässä lompakko suojakotelossa.

iphone 6s plus

iPhone lompakkokotelossa on nepparilla suljettava kansi, joten kortit eivät pääse tipahtamaan. iPhone 6S plus puhelimen näyttöä vasten oleva kansi on tasainen, joten puhelimen näyttö on hyvin suojassa.

iphone 6s plus nahkakotelo

iPhone 6s plus puhelimen suojakuori lompakkokotelossa on magneetilla varustettu sulkijaläppä, joten kansi on helppo avata puhelimeen vastatessa.