etätyö kotitoimisto työergonomia seisomatyöpiste
Etätyö kotona on nykyään varsin yleinen tietotyön tekemisen muoto. On tärkeää, että etätyö kotitoimisto työergonomia on kunnossa, jotta hartiat tai selkä ei turhaan kipeytyisi kehnon työasennon takia. Paunerilta saat laadukkaat kotitoimisto kalusteet edullisesti. Tällä sivulla näet etätyöskentely työergonomia tuotteet, jotka sopii hyvin kotitoimisto etätyö käyttöön. Sähköpöytä on erittäin hyvä ratkaisu kotitoimisto työergonomian parantamiseen. Sähköpöytä mahdollistaa työnteon suositusten mukaisesti vaihtelevasti välillä seisten ja välillä istuen. Myös pöydälle asetettava säätöpöytä työtaso on hyvä seisomatyöpiste kotiin.
Etätyö on viime aikojen tapahtumien vuoksi nopeasti lisääntynyt ja siksi kotitoimisto työergonomia on nyt monille ajankohtainen asia. Sähköpöydät ovat työpaikkojen toimistoissa useimpien käytössä. Sähköpöytien suosioon on vaikuttanut se, että tutkimuksissa on havaittu runsaan istumisen lisäävän riskiä moniin sairauksiin. Sähköpöytä on hyvä ratkaisu istumisen vähentämiseen. Napin painalluksella saat välillä nostettu työpöydän seisontakorkeuteen. Siksi sähkösäätöiset seisomapöydät ovat suosittuja nykyään. Ja parasta ergonomiaa on vaihteleva työasento. Ei ole myöskään hyvä seistä pitkää aikaa yhtäjaksoisesti. Sähkösäätöinen työpöytä on helposti säädettävistä myös peruspöydän istumiskorkeuteen tai satulatuolin tarvitsemaan hieman perus työpöytää korkeampaan korkeuteen. Kun kotitoimisto työergonomia on kunnossa, niin etätyö sujuu yhtä hyvin kotitoimistolla kuin työpaikan toimistolla. Katso kaikki ergonomiatuotteet >>

Sähköpöytä pieni etätyöpiste työpöytä kotiin

Sähköpöytä pieni yksijalkainen malli on ergonominen etätyöpiste ja pienen kokonsa ansiosta hyvä työpöytä kotiin. Pienemmän kansilevyn leveys 80 cm ja syvyys 60 cm. Isomman kansilevymallin koko on 100x70cm. Varusteeksi voit ottaa pyörät, jolloin työpöytä on helppo siirtää tarpeen mukaan. Sähköpöytä on helppo säätää napin painalluksella joko seisomakorkeuteen tai istuma korkeuteen.


sähköpöytä etätyöpiste työpöytä kotiin tilaa

Sähköpöytä kotitoimisto etätyö työpöytä

Kaksijalkainen sähköpöytä on saatavilla vakio kansilevyleveyksillä; 140 cm, 160 cm ja 180 cm. Vakio kansilevyn syvyys on 80 cm. Eli se on riittävän iso työpöytä. Tilaustyönä voidaan tarvittaessa tehdä kaiken kokoisia ja muotoisia. Runkomalli 2x50kg on varustettu kahdella hiljaisella varmatoimisella moottorilla. Säätövara on pitkä 62-127cm, joten sopii kaiken pituisille käyttäjille. Tämä on laadukas ja edullinen sähköpöytä kotiin.


sähköpöytä kotiin työpöytä edullinen seisomapöydät

Satulatuoli kaksiosainen GAP on ergonominen työtuoli kotitoimistoon

Kaksiosainen satulatuoli sopii sekä miehille että naisille. Satulatuoli työtuoli ja sähköpöytä työpöytä yhdessä tuovat parhaimman ergonomian, kun voit välillä istua ja välillä seistä. Satulatuolin käyttö edellyttää peruspöytää korkeamman työpöydän ja siksi se toimii täydellisesti sähköpöydän kanssa. Satulatuoli ohjaa istumaan ryhdikkäästi selälle hyvässä asennossa.


satulatuoli kaksiosainen etätyö kotitoimistoon

Kotitoimisto työtuoli CF2

Työtuoli CF2 malli on erittäin laadukas toimistotuoli, jossa on monipuoliset säädöt ja miellyttävän istumisen takaava erinomainen muotoilu. Tyylikkään näköinen työtuoli kotitoimistoon. Ristiseläntuen saat helposti ilmapumpulla säädettyä selällesi sopivaksi. Säätövarat ovat pitkät, joten sopii hyvin eri pituisille käyttäjille. Käsinojat saa säädettyä myös syvyys suuntaan. Etätyö kotona sujuu mukavasti, kun käytössä on hyvä työtuoli.


työtuoli kotitoimisto etätyö toimistotuoli tilaa

Toimistopoljin korona karanteeni etätyö aktivointiin

Jos teet korona karanteeni ajan etätöitä kotitoimistolla, niin Toimistopoljin mahdollistaa kehoa aktivoivan liikkumisen samalla, kun teet etätöitä tietokoneella. Kun poljet rauhalliseen tahtiin, niin kehon verenkierto lisääntyy ja tällöin olosi virkistyy sillä veri kuljettaa silloin enemmän happea kehoon ja aivoihin. Korona karanteeni aikana liikkuminen on vähäisempää, joten tämä Toimistopoljin satulatuoli on erinomainen apu tilanteeseen. Toimistopoljinta käyttäessä pitää olla myös sähköpöytä, koska työpöydän pitää olla n. 110 cm korkeudella.


toimistopoljin satulatuoli korona karanteeni aktivointiin

RollerMouse Red tankohiiri ergonominen hiiriohjain

Etätöitä kotitoimistolla tietokoneella tehdessä hiirikäsi rasittuu tavallisella hiirellä. Onneksi on saatavilla RollerMouse Red tankohiiri ergonominen hiiriohjain, joka erittäin tehokkaasti minimoi hiirikäden rasitukset. Näppäimistön edessä olevasta ohjaustangosta on helppo ja mukava käyttää hiirtä.


rollermouse red ergonominen hiiri osta netistä

Kyynärtuki työpöytään

Työpöytään kiinnitettävä kyynärtuki vähentää hiirikäden ja hartiaseudun rasitusta. Kun pidät käsivarret kyynärtuen päällä, niin sinun ei tarvitse kannatella käsiä ja siksi hartioiden rasitus minimoituu. Sopii käyttöön joko tavallisen hiiren kanssa tai RollerMouse ergonomisen hiiren kanssa.


kyynärtuki työpöytään hiirikäsi hiirituki tilaa

Etätyö seisomatyöpiste kotiin tai matkalle

Kevyesti mukana kulkeva ja helposti koottava seisomatyöpiste on käytännöllinen tietokonepöytä ottaa mukaan työmatkalle tai kotitoimistolle. Matkamallinen seisomatyöpiste tietokonepöytä painaa reilu 4 kg ja toimitukseen sisältyy kuljetuslaukku, jossa se kulkee sujuvasti mukana.


seisomatyöpiste kotiin seisomapöydät etätyötä varten tilaa